Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Arkadaşlar yarın bat bu sabah ilk idrarla yaptigim ovulasyon testi bu iki cizgi var umutlanmalimiyim ki acaba

Ne kadar süre kullandin Yasmini. Doktorlar etkisi yok desé de etkiliyor hemen hamile kalmayı. Kalmıyor sun en az bi altı ay. Koruyuculuğu devam ediyo. Benim sekiz ay oldu bırakalı. Hâlâ bebis yok

Ne kadar süre kullandin Yasmini. Doktorlar etkisi yok desé de etkiliyor hemen hamile kalmayı. Kalmıyor sun en az bi altı ay. Koruyuculuğu devam ediyo. Benim sekiz ay oldu bırakalı. Hâlâ bebis yok
1.5 sene kullandım eşimin askerliği dolayısıyla çocuk düşünmedik bedelli yapınca direk bıraktım.inşallah uzun sürmez şimdi ümidim azaldı ama doktor banada bırakınca 1 ay sonra olur demişti

hala adet olmadım bugünde bişey yok.geçen ay 16sında adet oldum haftaya perşembeye kadar adet olmazsam kan testi olucam tekrardan.sence ilk denemede hamile kalma ihtimalim varmı?

1.5 sene kullandım eşimin askerliği dolayısıyla çocuk düşünmedik bedelli yapınca direk bıraktım.inşallah uzun sürmez şimdi ümidim azaldı ama doktor banada bırakınca 1 ay sonra olur demişti
Aynen ben de 1 buçuk yıl kullandim. Bedellı yi yapınca çok isteer yumurtaTakip olayina 3 aydır başladım. Doktor à gittik ikimizde de bi Problem yok şükür ama şu iki aydir adet günlerimde hüsran à uğruyorm. İnşallah olur senin bu ay. Ve sen bana ümit olursun. Sen kalırsan ben de kalırım valla :) ilk ay da da kalAn var da ben ihtimal vermiyorm. Hap etkili birsey. Ve ben evlenir evlenmez kullandım. Zavallı hormonlarim hiç doğal kalamadi ki. 25 gün de bir oluyorum ben de . Saat gibi gelir hiç aksamaz senin aksamiş . Bu vücudun gebeliğe hazirlandığıni da gösteriYo mus

kızlar benmde adetim 10 gün gecikti bgn test yaptm negatif geç döllenme felan gibi bisey olduysa ne zaman belli olur yada kan testi mi yaptrsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…