- 21 Şubat 2015
- 18
- 4
- 3
- 36
O zaman adet olman gerekiyodu ama bu ilaçlarda belli süre böyle sapmalar yapabiliryasmin kullanıyodum 21 gün ilaç bitince 4 gün sonrasında adet oluyodum geçen ay 12sinde ilacı bıraktım 16sında adet oldu.yani 25 gün oluyor sanırım.
Niye ovulasyon testı yapıyorsun ki. HCG yapıver bakalımArkadaşlar yarın bat bu sabah ilk idrarla yaptigim ovulasyon testi bu iki cizgi var umutlanmalimiyim ki acabaEki Görüntüle 1426951
Ne kadar süre kullandin Yasmini. Doktorlar etkisi yok desé de etkiliyor hemen hamile kalmayı. Kalmıyor sun en az bi altı ay. Koruyuculuğu devam ediyo. Benim sekiz ay oldu bırakalı. Hâlâ bebis yokkızlar benim gibi olan yokmu hiç?yasmini bıraktım geçen ay hala bu ay adet olmadım kanda gebelik çıkmadı haftaya kadar adet olmazsam kan testi tekrarlancak.hamilelik olabilirmi acaba?birde kasıklarımda 1 haftadır ağrı var.
1.5 sene kullandımNe kadar süre kullandin Yasmini. Doktorlar etkisi yok desé de etkiliyor hemen hamile kalmayı. Kalmıyor sun en az bi altı ay. Koruyuculuğu devam ediyo. Benim sekiz ay oldu bırakalı. Hâlâ bebis yok
hala adet olmadım bugünde bişey yok.geçen ay 16sında adet oldum haftaya perşembeye kadar adet olmazsam kan testi olucam tekrardan.sence ilk denemede hamile kalma ihtimalim varmı?Ne kadar süre kullandin Yasmini. Doktorlar etkisi yok desé de etkiliyor hemen hamile kalmayı. Kalmıyor sun en az bi altı ay. Koruyuculuğu devam ediyo. Benim sekiz ay oldu bırakalı. Hâlâ bebis yok
Aynen ben de 1 buçuk yıl kullandim. Bedellı yi yapınca çok isteer yumurtaTakip olayina 3 aydır başladım. Doktor à gittik ikimizde de bi Problem yok şükür ama şu iki aydir adet günlerimde hüsran à uğruyorm. İnşallah olur senin bu ay. Ve sen bana ümit olursun. Sen kalırsan ben de kalırım valla :) ilk ay da da kalAn var da ben ihtimal vermiyorm. Hap etkili birsey. Ve ben evlenir evlenmez kullandım. Zavallı hormonlarim hiç doğal kalamadi ki. 25 gün de bir oluyorum ben de . Saat gibi gelir hiç aksamaz senin aksamiş . Bu vücudun gebeliğe hazirlandığıni da gösteriYo mus1.5 sene kullandımeşimin askerliği dolayısıyla çocuk düşünmedik bedelli yapınca direk bıraktım.inşallah uzun sürmez şimdi ümidim azaldı ama doktor banada bırakınca 1 ay sonra olur demişti
Bir yada iki haftalıktır muhtemelen gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin darısı hepimize İnşallahhhKızlar hamileyimmmmmmmmmmmmkan değerin 75.36 sizce bebegimm ne kadar lık
Allah isteyen herkese nasip etsin
Canm uc gun once negatifti hcg yarin bat nasipse yapicamNiye ovulasyon testı yapıyorsun ki. HCG yapıver bakalım
İnsallah çift çıkarCanm uc gun once negatifti hcg yarin bat nasipse yapicam
bence kan test yaptır kan testi kesin sonuc baya gecmiş çünkü adetinkızlar benmde adetim 10 gün gecikti bgn test yaptm negatif geç döllenme felan gibi bisey olduysa ne zaman belli olur yada kan testi mi yaptrsam
kanda kesin cıkar mı gec döllenme oldysabence kan test yaptır kan testi kesin sonuc baya gecmiş çünkü adetin
çıkar die biliyorum idrar testleri çok yanıltıyor çunku benim arkadasımda bariz çift çizgi çıkmıstı ama kan testinde hamile dğildi o yuzden yanıltıyor idrar testlerikanda kesin cıkar mı gec döllenme oldysa
anladm tesekkr ederm kan testi yptrcam inşallah hamileymdirçıkar die biliyorum idrar testleri çok yanıltıyor çunku benim arkadasımda bariz çift çizgi çıkmıstı ama kan testinde hamile dğildi o yuzden yanıltıyor idrar testleri
insallah bekleyen herkese rabbim nasip etsin benimde adetime bi hafta var ama zaman gecmek bilmiyoanladm tesekkr ederm kan testi yptrcam inşallah hamileymdir
benmde bu ay cok cabk gecti zman ilk defada bu kadar gecikti insallah isteyen herkese nasip etsin Allahinsallah bekleyen herkese rabbim nasip etsin benimde adetime bi hafta var ama zaman gecmek bilmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?