- 21 Şubat 2015
- 18
- 4
- 3
- 36
cnm belirtilein nelerdi ve nezaman basladın blirtieri yasamayabenmde bu ay cok cabk gecti zman ilk defada bu kadar gecikti insallah isteyen herkese nasip etsin Allah
sürekli adet olcakmsm gibi belim ve kasıklarım agrıyo bide gögüslerim adetten bi hafta önce siserdi adet gectkte snra oldu bu sefercnm belirtilein nelerdi ve nezaman basladın blirtieri yasamaya
benimde bir haftam var aynı sekilde bunları yasıyorum insallah bebişlerimiz bizimledr bu ay:)sürekli adet olcakmsm gibi belim ve kasıklarım agrıyo bide gögüslerim adetten bi hafta önce siserdi adet gectkte snra oldu bu sefer
İnşallah yaa :)benimde bir haftam var aynı sekilde bunları yasıyorum insallah bebişlerimiz bizimledr bu ay:)
inş dediğin gibi olur cnm.sendede sorun yokmuş bence biraz sabır yakında kalırsın Allahın izniyleAynen ben de 1 buçuk yıl kullandim. Bedellı yi yapınca çok isteer yumurtaTakip olayina 3 aydır başladım. Doktor à gittik ikimizde de bi Problem yok şükür ama şu iki aydir adet günlerimde hüsran à uğruyorm. İnşallah olur senin bu ay. Ve sen bana ümit olursun. Sen kalırsan ben de kalırım valla :) ilk ay da da kalAn var da ben ihtimal vermiyorm. Hap etkili birsey. Ve ben evlenir evlenmez kullandım. Zavallı hormonlarim hiç doğal kalamadi ki. 25 gün de bir oluyorum ben de . Saat gibi gelir hiç aksamaz senin aksamiş . Bu vücudun gebeliğe hazirlandığıni da gösteriYo mus
peki ilacı bıraktığında adetin hiç geciktimi?bendemi bi gariplik var anlamadım.kasıklarımda ağrı oluyo ara ara bazen şiddetli mesela bu sabah adet olucam diye düşündüm.Aynen ben de 1 buçuk yıl kullandim. Bedellı yi yapınca çok isteer yumurtaTakip olayina 3 aydır başladım. Doktor à gittik ikimizde de bi Problem yok şükür ama şu iki aydir adet günlerimde hüsran à uğruyorm. İnşallah olur senin bu ay. Ve sen bana ümit olursun. Sen kalırsan ben de kalırım valla :) ilk ay da da kalAn var da ben ihtimal vermiyorm. Hap etkili birsey. Ve ben evlenir evlenmez kullandım. Zavallı hormonlarim hiç doğal kalamadi ki. 25 gün de bir oluyorum ben de . Saat gibi gelir hiç aksamaz senin aksamiş . Bu vücudun gebeliğe hazirlandığıni da gösteriYo mus
benimde 10 günü geçti nerdeyse kanda çıkmadı geçen perş yaptırdım kan testi.haftaya kadar adet olmazsam testi tekrarlıycaz dedi doktor.hiç belli olmaz 1 hafta sonra tekrar yaptır bence.kızlar benmde adetim 10 gün gecikti bgn test yaptm negatif geç döllenme felan gibi bisey olduysa ne zaman belli olur yada kan testi mi yaptrsam
çok net çizgiler Allah hayırlısıyla kucagına almanı nasip etsin insallah:):) biz bekleyenler için de dua et lütfen bu guzel heyecanı bizlerde yasayalım:):)
Yok gecikme leke falan hic yaşamadım ama Son iki aydır adetten önceki 3 gün falan kahverengi lekeler geldi durdu sonra normal regl oldum. Hatta ümitlenip onları hep yerleşme sandımpeki ilacı bıraktığında adetin hiç geciktimi?bendemi bi gariplik var anlamadım.kasıklarımda ağrı oluyo ara ara bazen şiddetli mesela bu sabah adet olucam diye düşündüm.
Oooo oooy maşallah. Ne güzel bir görüntü. Darısı bize inşallah geç kalmadan. Hayırlı olsun
benim ilk defa bu kadar gecikti normalde zaten hep 2 en fazla 3 gün gecikir bugn 10 oldu sabah ilk idrarla test yaptm negatif cıktı hamilelik yoksa baska bisey felan olur dıye korkyrmbenimde 10 günü geçti nerdeyse kanda çıkmadı geçen perş yaptırdım kan testi.haftaya kadar adet olmazsam testi tekrarlıycaz dedi doktor.hiç belli olmaz 1 hafta sonra tekrar yaptır bence.
bence sende kanda baktır hamilelik varsa çıkar zaten mutlaka yada doktor testi tekrarlayalım der.benim ilk defa bu kadar gecikti normalde zaten hep 2 en fazla 3 gün gecikir bugn 10 oldu sabah ilk idrarla test yaptm negatif cıktı hamilelik yoksa baska bisey felan olur dıye korkyrm
canım naptın çıktı mı kan testi sonucun? hcg 10000 falan çıkması lazım bu teste göre. kontrol çizgisinden bile koyu çıkmış hay maaşallahEtcem bu gece hepinize dua. Yarın kan tahlili yapcam umarım bu gerçektir :)
Adetine 4-5 gün kalanlar toplanın kızlaar birbirimize destek olalım her dakika yeni belirti çıkartıyorum ama inat ettim bata kadar test yapmıcam.ama belirtiler bitmek bilmiyor biri beni durdursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?