Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

inş dediğin gibi olur cnm.sendede sorun yokmuş bence biraz sabır yakında kalırsın Allahın izniyle perşembe belli olucak herşey ama bazılarında kanda bile geç çıkabiliyo inş öyle olmaz artık hamileysem önümüzdeki hafta değerim yükselir.çok stres oldum adet olcaksamda olayım artık

peki ilacı bıraktığında adetin hiç geciktimi?bendemi bi gariplik var anlamadım.kasıklarımda ağrı oluyo ara ara bazen şiddetli mesela bu sabah adet olucam diye düşündüm.

kızlar benmde adetim 10 gün gecikti bgn test yaptm negatif geç döllenme felan gibi bisey olduysa ne zaman belli olur yada kan testi mi yaptrsam
benimde 10 günü geçti nerdeyse kanda çıkmadı geçen perş yaptırdım kan testi.haftaya kadar adet olmazsam testi tekrarlıycaz dedi doktor.hiç belli olmaz 1 hafta sonra tekrar yaptır bence.

peki ilacı bıraktığında adetin hiç geciktimi?bendemi bi gariplik var anlamadım.kasıklarımda ağrı oluyo ara ara bazen şiddetli mesela bu sabah adet olucam diye düşündüm.
Yok gecikme leke falan hic yaşamadım ama Son iki aydır adetten önceki 3 gün falan kahverengi lekeler geldi durdu sonra normal regl oldum. Hatta ümitlenip onları hep yerleşme sandım

benimde 10 günü geçti nerdeyse kanda çıkmadı geçen perş yaptırdım kan testi.haftaya kadar adet olmazsam testi tekrarlıycaz dedi doktor.hiç belli olmaz 1 hafta sonra tekrar yaptır bence.
benim ilk defa bu kadar gecikti normalde zaten hep 2 en fazla 3 gün gecikir bugn 10 oldu sabah ilk idrarla test yaptm negatif cıktı hamilelik yoksa baska bisey felan olur dıye korkyrm

Adetine 4-5 gün kalanlar toplanın kızlaar birbirimize destek olalım her dakika yeni belirti çıkartıyorum ama inat ettim bata kadar test yapmıcam.ama belirtiler bitmek bilmiyor biri beni durdursun

benmde 5 gün kaldı belırtı vs yok göğüsten baska ..

Benjm de bes gun kaldı goguslerımde hıcbısı yok ama dıee belırtıler var sankı yaa sızın goguslerde belırtı varmı olması sartmı taktım goguslere

benim adetim çoktaan geçti :)) durumum sizden farklı ama destek olurum tabikide:) perşembe tekrardan kana bakılcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…