- 8 Eylül 2008
- 133
- 10
- 643
canım hayırlısı olsun. aylar sepete mi girdi bu ay olmazsa diğer ay olur sen içini ferah tutbu ay yok. hayırlısı artık...
benmde 5 gün kaldı belırtı vs yok göğüsten baska ..
benim bugün sol göğsümde az ağrı ve ucunda hafif sızlama oldu sadece.ama psikolojiktir çünkü dün çok kafaya takmıştım hamile olan herkes göğüsteki sızıdan bahsediyor bende yok diye çok üzülmüştüm kesin ondan oldu. hamile olup da farketmeyenler bile var göğüste sızı mecburi değil ki canımBenjm de bes gun kaldı goguslerımde hıcbısı yok ama dıee belırtıler var sankı yaa sızın goguslerde belırtı varmı olması sartmı taktım goguslere
canım durumunu bilmiyorum ama hayırlısı olsun inşallah hamilesindir. adetin çok geçtiyse kesin hamilesindir bence :)benim adetim çoktaan geçti :)) durumum sizden farklı ama destek olurum tabikide:) perşembe tekrardan kana bakılcak
yaa böle mutlu haberler almak çok güzel hayrlı olsun ..Rabbim bizlere de nasi eder inşallhKızlar inanamıyorum ya bugün adet günümdü. İdrar testi yaptım çift çizgi çıktı. Yarın kan testi vermeye gideceğim. Allah hepimize sağlıklı, hayırlı benişler versin
Adetine 4-5 gün kalanlar toplanın kızlaar birbirimize destek olalım her dakika yeni belirti çıkartıyorum ama inat ettim bata kadar test yapmıcam.ama belirtiler bitmek bilmiyor biri beni durdursun
Canım benim de uyku haricinde hiçbir belirtim kalmadı hepsi kuş olup uçtu sankibenm günüm geldi belirti sıfır hafif hassasiyet dışında
bnde de var uyku ama normalde de öle biri oldugum için belirti olark görmüyrumCanım benim de uyku haricinde hiçbir belirtim kalmadı hepsi kuş olup uçtu sanki
yarın test yapsam mı diyordum ama bu şekilde adeti beklemekten başka çarem kalmadı ama öyle bir uykum var ki günlerce aylarca uyumak istiyorum
27si cuma günü bat'ım canım. senin bugün mü? ben de normalde uyuşuk biriyim ama hiç böyle olmamıştım gözümü kapatınca dalıyorum resmen. batın bugünse yarın sabah test yapsana canımbnde de var uyku ama normalde de öle biri oldugum için belirti olark görmüyrumne zmn adet günün
27si cuma günü bat'ım canım. senin bugün mü? ben de normalde uyuşuk biriyim ama hiç böyle olmamıştım gözümü kapatınca dalıyorum resmen. batın bugünse yarın sabah test yapsana canım
hadi hayırlısı bakalım canım ben bu ay pek çalışma yapmadım ama nedense aşırı ümitliyim belirti kovalıyorumbenmde 28 ctesiii
evet bugün ama 1 hafta geçmeden belli olmaz diyorlar olan da vardır belki ama hiç belirti olmayınca olumsuz düşünüyorum psikolojik olarak elimde sadece 1 test var27si cuma günü bat'ım canım. senin bugün mü? ben de normalde uyuşuk biriyim ama hiç böyle olmamıştım gözümü kapatınca dalıyorum resmen. batın bugünse yarın sabah test yapsana canım
bende 6 tane test var ama negatif çıkarsa üzüntüden adet olurum ben. kafam o kadar karışık ki işi de boşladım evraklar bekliyo ben burdayım. bi yarın sabah yapayım diyorum bi yapmayayım diyorum. bi hamileyim bi değilim. inşallah sabredersin canım pozitifler diliyorum sanaevet bugün ama 1 hafta geçmeden belli olmaz diyorlar olan da vardır belki ama hiç belirti olmayınca olumsuz düşünüyorum psikolojik olarak elimde sadece 1 test varonu da iyi bir zamanda değerlendirmeliyim sabredebilirsem aramızda 5gün varmış bu arada evet simdi sen söleyince farkettim önceden uykumu alınca gözüm açılıodu ama şimdi her dk uyumaya meyilliyim uykusuz kalmış gbi hmde
aynı bnde öle değişik bi havadayım evden çıkasım hiçbişey yapasım yok bnce sabret pazara kadar öle yap ya da bi tane cuma yap bi tane de pazarbende 6 tane test var ama negatif çıkarsa üzüntüden adet olurum ben. kafam o kadar karışık ki işi de boşladım evraklar bekliyo ben burdayım. bi yarın sabah yapayım diyorum bi yapmayayım diyorum. bi hamileyim bi değilim. inşallah sabredersin canım pozitifler diliyorum sana
belirtiler gelince yarın sabah yapacam diyorum gidince yapmıcam diyorm. sabahki ruh halime göre karar vereyim. eğer varsa yarın döllenmeden 10 gün geçmiş olacak inşallah vardır hayırlısı olsun hepimiz içinaynı bnde öle değişik bi havadayım evden çıkasım hiçbişey yapasım yok bnce sabret pazara kadar öle yap ya da bi tane cuma yap bi tane de pazar
geçen ay 16sında hastalandım düşün artıkcanım durumunu bilmiyorum ama hayırlısı olsun inşallah hamilesindir. adetin çok geçtiyse kesin hamilesindir bence :)
aynen hayırlısı güzl hberlerini bekliyorummbelirtiler gelince yarın sabah yapacam diyorum gidince yapmıcam diyorm. sabahki ruh halime göre karar vereyim. eğer varsa yarın döllenmeden 10 gün geçmiş olacak inşallah vardır hayırlısı olsun hepimiz için
baya olmuş gerçekten. kanda hcg kaç çıktı daha önce?[/QUOTE]geçen ay 16sında hastalandım düşün artık( inş öyledir cnm perş tekrar kana bakılcak bakalım
hadi hayırlısı bakalım canım ben bu ay pek çalışma yapmadım ama nedense aşırı ümitliyim belirti kovalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?