- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
kaç gun var adetine canm[/QUOTE]baya olmuş gerçekten. kanda hcg kaç çıktı daha önce?
4 gün kaldı canım[/QUOTE]kaç gun var adetine canm
kovalama canım daha iyi germe kendini ben geriyorum ne oluyo sankiaman ben bişi kovalamıyorm
belirtilerin var mı[/QUOTE]4 gün kaldı canım
bir geliyo bir gidiyo. aşırı uykum var ellerim ayaklarım buz gibi. karnıma göğsüme ara ara sızı giriyo. bel ağrısıyla gaz vardı ama geçti. öyle saçma bi durumdayım ki bi yandan kesin hamileyim bi yandan adet olcam diyorumbelirtilerin var mı
kovalama canım daha iyi germe kendini ben geriyorum ne oluyo sanki
canım adet belirtisi de olabilir ovülasyon belirtisi de olabilir hamilelik belirtisi de olabilir. bata 14 gün fln varsa ovü de olabilir.ya canm bnmde kollarım,ve bacaklarım çok ağırıyo. Hiç iş miş yapmadım onla ilgili değil yani. Bide metabolizmam değişti. Afedersin ama hem kuçuk hem buyuk wc ye çok sık çıkıyorum..
öyle demeeee umutlu ol canım az kaldı varsa süperrr yoksa da birdahaki ay olsun diye dua etcez umutsuzluk yooook.kovalasamda kovalamasamda sonuçç
canım ilk defa duydum bi ateş basıyo bi üşüme geliyo diyenler var ama topuğu hiç duymamıştım. bata 15 gün kalsa olsa olsa ovülasyon olur canım ne hamilelik ne de belirtisi olmaz daha çoook erken.benimde bata 15 gün var bacaklarım çok ağrıyor sol ayağımın topuğuna alev basıyor resmen karın altı ağrısı da cabası ama ben soğuk algınlığına vuruyorum siz ne dersiniz...bu gebelik belirtilerinde topuk yanması falan var mıydı?
ben aşırı akıntıyla yumurtlama günlerimi anlıyorum mesela 19-20-21-22 ve bugün akıntım vardı ,zaten takvimim diye bir uygulama var onu değerlendirdim bakalım erkenden belirti aramayacağım bakarken sorayım dedim nasipse tam doğumgünümde yani 10 martta anlayacağım akı karayı :))canım ilk defa duydum bi ateş basıyo bi üşüme geliyo diyenler var ama topuğu hiç duymamıştım. bata 15 gün kalsa olsa olsa ovülasyon olur canım ne hamilelik ne de belirtisi olmaz daha çoook erken.
Hayırlısı olsun canım beklemek zor ama idare edeceğiz artık. burda birbirimize destek olarak bekliyoruz. elden başka ne gelir kiben aşırı akıntıyla yumurtlama günlerimi anlıyorum mesela 19-20-21-22 ve bugün akıntım vardı ,zaten takvimim diye bir uygulama var onu değerlendirdim bakalım erkenden belirti aramayacağım bakarken sorayım dedim nasipse tam doğumgünümde yani 10 martta anlayacağım akı karayı :))
Benim bata 6 gün kaldı pazar günü yani bugün dayanamadım gene test ysptım negatifAdetine 4-5 gün kalanlar toplanın kızlaar birbirimize destek olalım her dakika yeni belirti çıkartıyorum ama inat ettim bata kadar test yapmıcam.ama belirtiler bitmek bilmiyor biri beni durdursun
öyle demeeee umutlu ol canım az kaldı varsa süperrr yoksa da birdahaki ay olsun diye dua etcez umutsuzluk yooook.
bir geliyo bir gidiyo. aşırı uykum var ellerim ayaklarım buz gibi. karnıma göğsüme ara ara sızı giriyo. bel ağrısıyla gaz vardı ama geçti. öyle saçma bi durumdayım ki bi yandan kesin hamileyim bi yandan adet olcam diyorumbelirtilerin var mı
kaç gun var adetine canm[/QUOTE]baya olmuş gerçekten. kanda hcg kaç çıktı daha önce?
adet günüm çoktan geçti cnm :) geçen ay 16sında hastalandım dedim ya.hcg 1.20 çıktı geçen hafta perşembe.bu hafta tekrar bakılcak.[/QUOTE]kaç gun var adetine canm
inşallah hamilesindir canım adet ağrısı olup da adet olmayanlar hep hamile çıkıyor.bata az kalmış bat günü test yap istersen.meraba kizlar bnmde bat im bu persembe yani 26.02belirtilerim 10 gun onceden goguslerimin yanlari agridi hep oluyo ztn onemsemedim. Azaldi bikac gundur zaten. Kasik agrim 2 3 gun once ara ara oldu sonra kesildi. Bugun de oldu ama ayni adet agrisina benziyodu baskada hicbisey yok ooff of
inşallah hcg'n fırlamıştır tavan yapmıştır canım. hayırlı haberler alırız inşallah senden[/QUOTE]adet günüm çoktan geçti cnm :) geçen ay 16sında hastalandım dedim ya.hcg 1.20 çıktı geçen hafta perşembe.bu hafta tekrar bakılcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?