Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

4 gün kaldı canım
belirtilerin var mı[/QUOTE]
bir geliyo bir gidiyo. aşırı uykum var ellerim ayaklarım buz gibi. karnıma göğsüme ara ara sızı giriyo. bel ağrısıyla gaz vardı ama geçti. öyle saçma bi durumdayım ki bi yandan kesin hamileyim bi yandan adet olcam diyorum

belirtilerin var mı
bir geliyo bir gidiyo. aşırı uykum var ellerim ayaklarım buz gibi. karnıma göğsüme ara ara sızı giriyo. bel ağrısıyla gaz vardı ama geçti. öyle saçma bi durumdayım ki bi yandan kesin hamileyim bi yandan adet olcam diyorum [/QUOTE]
ya canm bnmde kollarım,ve bacaklarım çok ağırıyo. Hiç iş miş yapmadım onla ilgili değil yani. Bide metabolizmam değişti. Afedersin ama hem kuçuk hem buyuk wc ye çok sık çıkıyorum..

ya canm bnmde kollarım,ve bacaklarım çok ağırıyo. Hiç iş miş yapmadım onla ilgili değil yani. Bide metabolizmam değişti. Afedersin ama hem kuçuk hem buyuk wc ye çok sık çıkıyorum..
canım adet belirtisi de olabilir ovülasyon belirtisi de olabilir hamilelik belirtisi de olabilir. bata 14 gün fln varsa ovü de olabilir.

benimde bata 15 gün var bacaklarım çok ağrıyor sol ayağımın topuğuna alev basıyor resmen karın altı ağrısı da cabası ama ben soğuk algınlığına vuruyorum siz ne dersiniz...bu gebelik belirtilerinde topuk yanması falan var mıydı?

canım ilk defa duydum bi ateş basıyo bi üşüme geliyo diyenler var ama topuğu hiç duymamıştım. bata 15 gün kalsa olsa olsa ovülasyon olur canım ne hamilelik ne de belirtisi olmaz daha çoook erken.

canım ilk defa duydum bi ateş basıyo bi üşüme geliyo diyenler var ama topuğu hiç duymamıştım. bata 15 gün kalsa olsa olsa ovülasyon olur canım ne hamilelik ne de belirtisi olmaz daha çoook erken.
ben aşırı akıntıyla yumurtlama günlerimi anlıyorum mesela 19-20-21-22 ve bugün akıntım vardı ,zaten takvimim diye bir uygulama var onu değerlendirdim bakalım erkenden belirti aramayacağım bakarken sorayım dedim nasipse tam doğumgünümde yani 10 martta anlayacağım akı karayı :))

Hayırlısı olsun canım beklemek zor ama idare edeceğiz artık. burda birbirimize destek olarak bekliyoruz. elden başka ne gelir ki

Adetine 4-5 gün kalanlar toplanın kızlaar birbirimize destek olalım her dakika yeni belirti çıkartıyorum ama inat ettim bata kadar test yapmıcam.ama belirtiler bitmek bilmiyor biri beni durdursun
Benim bata 6 gün kaldı pazar günü yani bugün dayanamadım gene test ysptım negatif

belirtilerin var mı
bir geliyo bir gidiyo. aşırı uykum var ellerim ayaklarım buz gibi. karnıma göğsüme ara ara sızı giriyo. bel ağrısıyla gaz vardı ama geçti. öyle saçma bi durumdayım ki bi yandan kesin hamileyim bi yandan adet olcam diyorum [/QUOTE]
Ruh halımı yansıttın:)

meraba kizlar bnmde bat im bu persembe yani 26.02belirtilerim 10 gun onceden goguslerimin yanlari agridi hep oluyo ztn onemsemedim. Azaldi bikac gundur zaten. Kasik agrim 2 3 gun once ara ara oldu sonra kesildi. Bugun de oldu ama ayni adet agrisina benziyodubaskada hicbisey yok ooff of

kaç gun var adetine canm
adet günüm çoktan geçti cnm :) geçen ay 16sında hastalandım dedim ya.hcg 1.20 çıktı geçen hafta perşembe.bu hafta tekrar bakılcak.[/QUOTE]
inşallah hcg'n fırlamıştır tavan yapmıştır canım. hayırlı haberler alırız inşallah senden

inşallah hamilesindir canım adet ağrısı olup da adet olmayanlar hep hamile çıkıyor.bata az kalmış bat günü test yap istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…