Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

saol tombikcim guzel dileklerin icin. Bisey merak ettim gecen hafta persembeden sonra hic baktitrmadinmi hcg ye bugun baktirsaydin artmismi artmamismi diye

huhu kızlar ordamısınız?ben perş kadar bekleyemiycem yrn eşim idrar testi alıcak :) sabah idrarıyla yapmam önemlimi yoksa akşam yapsam olurmu?

ocak 16 mı. Eğer oyleyse hamilesndr kesin
yaa inş cnm ilk denememiz mucize ama bakalım :) geçen perş hcg 1.20 çıktı ama perş tekrar kan testi olucam. belirtilerim şunlar kasık ağrılarım var ne zamandır göğüslerim nokta nokta oldu.sence hamilelik varmıdır?hcg yükselirmi?idrar testini sabahtanmı yapayım?

bnce vardr. Çunku adetin baya geçmiş. Sabah idrarı daha net sonuç,verir. Ama ilk idrarla yapıcaksın. Ya cann sende sık idrar var mı. Bnde hamilelik şupesindeyim de. Çok sık,idrara çıkıyorum,

birde baya bi gaz var onu unuttum :) ümitlenmek istemiyorum ilk deneme sonuçta adetimde gecikti stres oldum iyice ne olucaksa olsun artık

bnce vardr. Çunku adetin baya geçmiş. Sabah idrarı daha net sonuç,verir. Ama ilk idrarla yapıcaksın. Ya cann sende sık idrar var mı. Bnde hamilelik şupesindeyim de. Çok sık,idrara çıkıyorum,
inş cnm sen öyle deyince ümitlendim şimdi.beklemek çok zor evet sık idrara çıkıyorum bende ama normaldede öyleydim o yüzden bilemiyorum belirtimi değilmi dye.

inş cnm sen öyle deyince ümitlendim şimdi.beklemek çok zor evet sık idrara çıkıyorum bende ama normaldede öyleydim o yüzden bilemiyorum belirtimi değilmi dye.
bn normalde bu kadar çıkmam. Bide kollarım ve bacaklqrım sızlıyo. Kasıklarım çook ağırıyo. İnşllh hamileyimdir

bn 2 duşuk yaptım. 2. Si aralık ayında duştu. 1 yıllık evliym zaten. Senin durum,ne canm
öylemi cnm Allah bi daha göstermesin.bende 1.5 senelik evliyim yasmin kullandım eşimin askerliği belli değildi o yüzden çocuk düşünemedik bedelli yapınca rahatladık direk bıraktım ilacı.geçen ay 12sinde bıraktım 16da adet oldum folik asite başladım halen içiyorum.durum böyle :)

inşllh ikimizde alırız hayırlı haberi. Bnm bat.a 12 gun var daha ama belirtileri dinliyorum,işte

inş hakkımızda hayırlısı aslında benim için çok erken ilk deneme tutmayabilir ama işte insan sabırsız oluyo isteyince :)
haklısın cnm. Hele bi o heyecanı tat , o zamnda insqn hemn gobeği buyusun doğsun istiyo. Ben o gunleri goremeden kaybettim ama inşllh bu defa olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…