adetin kaç gun geçti,canm. Ona gorehuhu kızlar ordamısınız?ben perş kadar bekleyemiycem yrn eşim idrar testi alıcak :) sabah idrarıyla yapmam önemlimi yoksa akşam yapsam olurmu?
geçen ay 16sında adet olmuştum baya geçtiadetin kaç gun geçti,canm. Ona gore
ocak 16 mı. Eğer oyleyse hamilesndr kesingeçen ay 16sında adet olmuştum baya geçti
yaa inş cnm ilk denememiz mucize ama bakalım :) geçen perş hcg 1.20 çıktı ama perş tekrar kan testi olucam. belirtilerim şunlar kasık ağrılarım var ne zamandır göğüslerim nokta nokta oldu.sence hamilelik varmıdır?hcg yükselirmi?idrar testini sabahtanmı yapayım?ocak 16 mı. Eğer oyleyse hamilesndr kesin
bnce vardr. Çunku adetin baya geçmiş. Sabah idrarı daha net sonuç,verir. Ama ilk idrarla yapıcaksın. Ya cann sende sık idrar var mı. Bnde hamilelik şupesindeyim de. Çok sık,idrara çıkıyorum,yaa inş cnm ilk denememiz mucize ama bakalım :) geçen perş hcg 1.20 çıktı ama perş tekrar kan testi olucam. belirtilerim şunlar kasık ağrılarım var ne zamandır göğüslerim nokta nokta oldu.sence hamilelik varmıdır?hcg yükselirmi?idrar testini sabahtanmı yapayım?
inş cnm sen öyle deyince ümitlendim şimdi.beklemek çok zorbnce vardr. Çunku adetin baya geçmiş. Sabah idrarı daha net sonuç,verir. Ama ilk idrarla yapıcaksın. Ya cann sende sık idrar var mı. Bnde hamilelik şupesindeyim de. Çok sık,idrara çıkıyorum,
bn normalde bu kadar çıkmam. Bide kollarım ve bacaklqrım sızlıyo. Kasıklarım çook ağırıyo. İnşllh hamileyimdirinş cnm sen öyle deyince ümitlendim şimdi.beklemek çok zorevet sık idrara çıkıyorum bende ama normaldede öyleydim o yüzden bilemiyorum belirtimi değilmi dye.
inş cnm :) ne zamandır deniyosunuz?bn normalde bu kadar çıkmam. Bide kollarım ve bacaklqrım sızlıyo. Kasıklarım çook ağırıyo. İnşllh hamileyimdir
bn 2 duşuk yaptım. 2. Si aralık ayında duştu. 1 yıllık evliym zaten. Senin durum,ne canminş cnm :) ne zamandır deniyosunuz?
öylemi cnmbn 2 duşuk yaptım. 2. Si aralık ayında duştu. 1 yıllık evliym zaten. Senin durum,ne canm
inşllh ikimizde alırız hayırlı haberi. Bnm bat.a 12 gun var daha ama belirtileri dinliyorum,işteöylemi cnmAllah bi daha göstermesin.bende 1.5 senelik evliyim yasmin kullandım eşimin askerliği belli değildi o yüzden çocuk düşünemedik bedelli yapınca rahatladık direk bıraktım ilacı.geçen ay 12sinde bıraktım 16da adet oldum folik asite başladım halen içiyorum.durum böyle :)
inş hakkımızda hayırlısı aslında benim için çok erken ilk deneme tutmayabilir ama işte insan sabırsız oluyo isteyince :)inşllh ikimizde alırız hayırlı haberi. Bnm bat.a 12 gun var daha ama belirtileri dinliyorum,işte
haklısın cnm. Hele bi o heyecanı tat , o zamnda insqn hemn gobeği buyusun doğsun istiyo. Ben o gunleri goremeden kaybettim ama inşllh bu defa olcakinş hakkımızda hayırlısı aslında benim için çok erken ilk deneme tutmayabilir ama işte insan sabırsız oluyo isteyince :)
nerdesin bu arada ben izmirdeyiminşllh ikimizde alırız hayırlı haberi. Bnm bat.a 12 gun var daha ama belirtileri dinliyorum,işte
inş rabbim yüzüne bu sefer güler cnmhaklısın cnm. Hele bi o heyecanı tat , o zamnda insqn hemn gobeği buyusun doğsun istiyo. Ben o gunleri goremeden kaybettim ama inşllh bu defa olcak
inşllh cnm. Bnde ist.dayıminş rabbim yüzüne bu sefer güler cnm
bende istanbulluyum :) güzel haberi alır almaz biletimi alıp gidicem ailemin yanına inş.eşimin işi dolayısıyla buraya yerleştikinşllh cnm. Bnde ist.dayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?