- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
bnce eğer hamileysen hemn gitme. Çunku riskli bi donm. Bol,istirahate ihtiyacın var. İlk uç ay çooookkk onmliibende istanbulluyum :) güzel haberi alır almaz biletimi alıp gidicem ailemin yanına inş.eşimin işi dolayısıyla buraya yerleştik
evt doğru diyosun aslında bakalım yeterki hamile olayımda :)bnce eğer hamileysen hemn gitme. Çunku riskli bi donm. Bol,istirahate ihtiyacın var. İlk uç ay çooookkk onmlii
inşllhevt doğru diyosun aslında bakalım yeterki hamile olayımda :)
canm ben de 10 martı bekliormben aşırı akıntıyla yumurtlama günlerimi anlıyorum mesela 19-20-21-22 ve bugün akıntım vardı ,zaten takvimim diye bir uygulama var onu değerlendirdim bakalım erkenden belirti aramayacağım bakarken sorayım dedim nasipse tam doğumgünümde yani 10 martta anlayacağım akı karayı :))
o zaman beraber bekleyeceğiz..benim sat 9 Şubat...canm ben de 10 martı bekliorm
aynen canm benm de sat 9 subat ama adet döngüm 24 25 gün. aslında 6 martı beklemem lazım da biraz gecikmiş olsun die 10 marta kadr beklemeyi düşünüyorm tabi adet olmazsam o güne kadr :So zaman beraber bekleyeceğiz..benim sat 9 Şubat...
yumurtlama günlerini değerlendirdiğimi düşünüyorum bakalım hayırlısı...
benimde bi kaç ay 26 gün bi kaç ay 30 gün oluyo ortalama yı 30 da tutuyorum..ben bir de korkuyorum gebelikten yalan söylemeyeceğim..geçtiğimiz mayıs ayında kürtaj oldum bebek gelişmedi ve kalbi durdu..biraz psikolojimi bozdu hbu durum...ee yaş 28 artık olmalı diyorum ya..en iyisini rabbim bilir..aynen canm benm de sat 9 subat ama adet döngüm 24 25 gün. aslında 6 martı beklemem lazım da biraz gecikmiş olsun die 10 marta kadr beklemeyi düşünüyorm tabi adet olmazsam o güne kadr :S
canım korkma dua et bol bol allah hayrlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşbenimde bi kaç ay 26 gün bi kaç ay 30 gün oluyo ortalama yı 30 da tutuyorum..ben bir de korkuyorum gebelikten yalan söylemeyeceğim..geçtiğimiz mayıs ayında kürtaj oldum bebek gelişmedi ve kalbi durdu..biraz psikolojimi bozdu hbu durum...ee yaş 28 artık olmalı diyorum ya..en iyisini rabbim bilir..
amin cümlemize canımcanım korkma dua et bol bol allah hayrlı saglıklı evlatlar nasip etsin inş
sen de hiç şüphelenecegn bi belirti var mıamin cümlemize canım
valla belirti aramak pek istemiyorum amasen de hiç şüphelenecegn bi belirti var mı
ben de cok fazla bişe var sayılmaz normal de adet belirtim de olmuyo zaten. ama adetmden bi gün önce ve adet günümde karnm şişiyo gazım oluyo. smdide iki gündür karnm şiş sabah kahvaltı bile yapmak istemedm. sabah da bi sızı girdi sol tarafmdan bi anlık kalıcı deil ama gazdan da kaynaklı olabilir baska da bişeym yok gögsüm filan gayet normalvalla belirti aramak pek istemiyorum ama
bu ay adetim 2 gün aşırı yoğun olup kalan 5 gün lekeliydi..
sol ayağımın altı topuğumda 2 haftadır bir yanma var gelip giden..
bacaklarım ağrıyor..
belim ağrımazdı belim ağrıyor..
sol memede bir ağrı dolanıyor...
ama soğukta almış olabilirim diyorum..
ya da ben kendimi çok dinliyorum diyorum...
elimde iki adet certain kaset test var,günüm gelmeden yapmayayım diyorum...
sende neler var.?
ikinci çizgi belli belirsiz silik cıkmıs normal de de öle mi resm de mi yok gbi cıktı bilmiorm ama biraz daha bekleyip testi tekrarla istersenmrb arkadaşlar bugün çatlatma iğnemin 20.günü testim hep böyle silik çıkıyor aynı durum da olan varmıEki Görüntüle 1429556
yalnız belirti aramamalıyız ...ben geçen ay hiç aklımda yokken hamileymiş gibi hissettim kendimi..sol kasıkta şiddetli batmalar bel ağrısı göğüs sızısı derken 30. gün aşırı sancı ile adet oldum..ama yoğunluğu kısa sürdü..o günden beri bi acaba var ,acaba hamile miyim ya da hamile miydim diye..aklımdan çıkarmaya çalışıyorum..çünkü bu fikre bulandığımız an o lanet beyin hemen fizyolojik belirtileri postalıyor ...ben de cok fazla bişe var sayılmaz normal de adet belirtim de olmuyo zaten. ama adetmden bi gün önce ve adet günümde karnm şişiyo gazım oluyo. smdide iki gündür karnm şiş sabah kahvaltı bile yapmak istemedm. sabah da bi sızı girdi sol tarafmdan bi anlık kalıcı deil ama gazdan da kaynaklı olabilir baska da bişeym yok gögsüm filan gayet normal
16. gün de aynıydı belli belirsiz çıkıyor böyle 4 gün sonra yine yaptım yine aynıikinci çizgi belli belirsiz silik cıkmıs normal de de öle mi resm de mi yok gbi cıktı bilmiorm ama biraz daha bekleyip testi tekrarla istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?