Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

ben o zaman test aldırmıyım yrn alcak sabah yapmam gerek.zaten perş kan tahlili olcam.perş bekliyim:) iyi geceler güzel haberi alır almaz burda paylaşıcam

Merhaba kizlar kinu basligini okuyorum dunden beri sanirim 173 sayfa okudum oderece visneli turta mesajini gorursen cevap vermeni isterim konu basliginda gogus agrisi kramp bas ahrisi sik idrar bunlarin hepsi var bende afetime 4 gun var ben bunlari 9 gundur falan cekiyorum venim adet oncesi gogsun boyle olmazdi turtabsen o ay olmadin diger ay oldun bu belirtiler varmiydi

merhaba arkadaşlar. benimde adetime 3 gün var. özellikle dün akşamdan beri kasıklarımda özellikle sol tarafımda ağrı var, karnım ağrıyo gibi. benimde moralim bozuldu bu ayda hamile kalamadım sanırım diye. umarım kasık ağrısı hamilelik belirtisidir 3 ay olcak bu ayda olmazsa. çok moralim bozuluyo.takdir allahın tabiki ama Allah herkese nasip etsin inş. özellikle ilk hamilelik olacak olunca beklemek daha stresli

canm ben de 10 martı bekliorm

o zaman beraber bekleyeceğiz..benim sat 9 Şubat...
yumurtlama günlerini değerlendirdiğimi düşünüyorum bakalım hayırlısı...
aynen canm benm de sat 9 subat ama adet döngüm 24 25 gün. aslında 6 martı beklemem lazım da biraz gecikmiş olsun die 10 marta kadr beklemeyi düşünüyorm tabi adet olmazsam o güne kadr :S

aynen canm benm de sat 9 subat ama adet döngüm 24 25 gün. aslında 6 martı beklemem lazım da biraz gecikmiş olsun die 10 marta kadr beklemeyi düşünüyorm tabi adet olmazsam o güne kadr :S
benimde bi kaç ay 26 gün bi kaç ay 30 gün oluyo ortalama yı 30 da tutuyorum..ben bir de korkuyorum gebelikten yalan söylemeyeceğim..geçtiğimiz mayıs ayında kürtaj oldum bebek gelişmedi ve kalbi durdu..biraz psikolojimi bozdu hbu durum...ee yaş 28 artık olmalı diyorum ya..en iyisini rabbim bilir..

benim adet olmadan bi gün önce normalde gazım oluyo karnım şiş oluyo 2 3 gün sürüyo ama smdiden 2 gündür karnım şiş ve bgün sabah sol tarafmdan agrı girdi ama şişlikten dolayı die düşündüm . karnmn içinde bişe oturmus gbi hissediorm. batıma daha baya var ama bunlar sguk algınlıgı filan mı acaba çünkü karnmn şişmesi normal deil herzamn olmaz yani

canım korkma dua et bol bol allah hayrlı saglıklı evlatlar nasip etsin inş

sen de hiç şüphelenecegn bi belirti var mı
valla belirti aramak pek istemiyorum ama
bu ay adetim 2 gün aşırı yoğun olup kalan 5 gün lekeliydi..
sol ayağımın altı topuğumda 2 haftadır bir yanma var gelip giden..
bacaklarım ağrıyor..
belim ağrımazdı belim ağrıyor..
sol memede bir ağrı dolanıyor...

ama soğukta almış olabilirim diyorum..
ya da ben kendimi çok dinliyorum diyorum...
elimde iki adet certain kaset test var,günüm gelmeden yapmayayım diyorum...

sende neler var.?

mrb arkadaşlar bugün çatlatma iğnemin 20.günü testim hep böyle silik çıkıyor aynı durum da olan varmı

ben de cok fazla bişe var sayılmaz normal de adet belirtim de olmuyo zaten. ama adetmden bi gün önce ve adet günümde karnm şişiyo gazım oluyo. smdide iki gündür karnm şiş sabah kahvaltı bile yapmak istemedm. sabah da bi sızı girdi sol tarafmdan bi anlık kalıcı deil ama gazdan da kaynaklı olabilir baska da bişeym yok gögsüm filan gayet normal

yalnız belirti aramamalıyız ...ben geçen ay hiç aklımda yokken hamileymiş gibi hissettim kendimi..sol kasıkta şiddetli batmalar bel ağrısı göğüs sızısı derken 30. gün aşırı sancı ile adet oldum..ama yoğunluğu kısa sürdü..o günden beri bi acaba var ,acaba hamile miyim ya da hamile miydim diye..aklımdan çıkarmaya çalışıyorum..çünkü bu fikre bulandığımız an o lanet beyin hemen fizyolojik belirtileri postalıyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…