Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

cok haklısın benm bu 3. denemem olcak ve ilk denememde kendimi hamile gbi hissediorm tansiyonm düşüyo basım dönüyo midem bulanıo falan filan beynm baya oynadı benle gecikmeyen adetm gecikti. 3 gün kan gelmedi leke seklinde oldu filan. oyüzden iki aydr dersimi aldm :)

ben ilkinde ikinci denemede kalmıştım,onda da aşırı sancılı ve parçalı bir adetten sonra mayıs ayında gebe kalmıştım...bunda nasip ne zamandır bilemem..keşke ilk denemede pat diye olsa dimi :)))

ben ilkinde ikinci denemede kalmıştım,onda da aşırı sancılı ve parçalı bir adetten sonra mayıs ayında gebe kalmıştım...bunda nasip ne zamandır bilemem..keşke ilk denemede pat diye olsa dimi :)))
valla ya keske ilk denemede olsa. aslında ben yeni evliyim ilk bi sene cocuk düşünmüyorm diodm 4 aydan snra anca olur zaten bi senede yapmaya baslayalım dedim ama ilk ay olmayınca bu kez de üzüldm nie olmuyo die halbuki bu zamnlarda zaten düşünmüyodm. işin içine grnce düşünceler degişio demkki

bende 16 aya gireceğim ama yaşım fazlasıyla müsait...korkularım vardı,psikoloğa başladım,nasipse sakin sakin bir arada götüreyim ...Rabbim nasip etsin inşallah..eşim geceye geçti bugün itibari ile işte ne olduysa o ,tutmuştur inşallah..bir de mesela pazar gece oldu diyelim ve yumurtlama günümüz devam ediyo ...spermler 3 gün yaşıyormuş doğru mu?yani bugünde yumurtlama günüyse rahimde hareketlilik devam ediyor sanırım...çok araştırmasına girmemiştim hiç.

evet canm spermler 3 gün hatta cok nadir de olsa 5 güne kadar yasayabiliyo. ama yumurtann vakti 24 saat

adetime 6 gün var ve yaklasık 15 gun onceden gögüs şişliği ve acısı basladı birde bel agrısı aksam uzeri dayanamadım idrar tahlili yaptım cıkmadı sabah yapsaydım keşke dedim bekliyelim bakalım

Benm 2. Gün sabah yaptım negatif bence gün geçmeden yapmayın yani öle sonuç alanları da duydum ama negatif görüntü insanı üzüyor ister istemez

Slm kizlar beklemek cok ama bu sefer inat ettim test yapmicam. Ama hic yasamadigim seyler oluyo bu aralar

Kızlar hamileyimmmmmmmmmmmm kan değerin 75.36 sizce bebegimm ne kadar lık
Allah isteyen herkese nasip etsin
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah benimde bat a 5 gun var belirtilerin nelerdi bizle paylasirmisin

Kızlar hamileyimmmmmmmmmmmm kan değerin 75.36 sizce bebegimm ne kadar lık
Allah isteyen herkese nasip etsin
canım belirtilerin nelerdi adetine ne kadar kala öğrendin bizi de aydınlatır mısın. allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

aynı adet olacak gibiydim ayağa aniden kalkınca sağ ve sol kasığım a batma oluyordu dizlerim çok ağrıdı ama herhangi bir bulantı olmadı şuan hala hasta olacak gibi karnım ağrıyor

Kızlar bugün Bata 5 gün varken yani adetin 21.günü progesterona baktırdım sonuç 15 çıktı iyimi acaba bu rakam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…