cok haklısın benm bu 3. denemem olcak ve ilk denememde kendimi hamile gbi hissediorm tansiyonm düşüyo basım dönüyo midem bulanıo falan filan beynm baya oynadı benle gecikmeyen adetm gecikti. 3 gün kan gelmedi leke seklinde oldu filan. oyüzden iki aydr dersimi aldm :)yalnız belirti aramamalıyız ...ben geçen ay hiç aklımda yokken hamileymiş gibi hissettim kendimi..sol kasıkta şiddetli batmalar bel ağrısı göğüs sızısı derken 30. gün aşırı sancı ile adet oldum..ama yoğunluğu kısa sürdü..o günden beri bi acaba var ,acaba hamile miyim ya da hamile miydim diye..aklımdan çıkarmaya çalışıyorum..çünkü bu fikre bulandığımız an o lanet beyin hemen fizyolojik belirtileri postalıyor ...
canm bilemiorm ki net bişe söylemek imkansız iğneden baya da gecmiş kan testi yaptr istersen net sonuc ordan alırsın16. gün de aynıydı belli belirsiz çıkıyor böyle 4 gün sonra yine yaptım yine aynı
ben ilkinde ikinci denemede kalmıştım,onda da aşırı sancılı ve parçalı bir adetten sonra mayıs ayında gebe kalmıştım...bunda nasip ne zamandır bilemem..keşke ilk denemede pat diye olsa dimi :)))cok haklısın benm bu 3. denemem olcak ve ilk denememde kendimi hamile gbi hissediorm tansiyonm düşüyo basım dönüyo midem bulanıo falan filan beynm baya oynadı benle gecikmeyen adetm gecikti. 3 gün kan gelmedi leke seklinde oldu filan. oyüzden iki aydr dersimi aldm :)
yarın yaptırcam bakalımcanm bilemiorm ki net bişe söylemek imkansız iğneden baya da gecmiş kan testi yaptr istersen net sonuc ordan alırsın
bence de yaptır dgru sonuc ancak öyle cıkaryarın yaptırcam bakalım
valla ya keske ilk denemede olsa. aslında ben yeni evliyim ilk bi sene cocuk düşünmüyorm diodm 4 aydan snra anca olur zaten bi senede yapmaya baslayalım dedim ama ilk ay olmayınca bu kez de üzüldm nie olmuyo die halbuki bu zamnlarda zaten düşünmüyodm. işin içine grnce düşünceler degişio demkkiben ilkinde ikinci denemede kalmıştım,onda da aşırı sancılı ve parçalı bir adetten sonra mayıs ayında gebe kalmıştım...bunda nasip ne zamandır bilemem..keşke ilk denemede pat diye olsa dimi :)))
bende 16 aya gireceğim ama yaşım fazlasıyla müsait...korkularım vardı,psikoloğa başladım,nasipse sakin sakin bir arada götüreyim ...Rabbim nasip etsin inşallah..eşim geceye geçti bugün itibari ile işte ne olduysa o ,tutmuştur inşallah..bir de mesela pazar gece oldu diyelim ve yumurtlama günümüz devam ediyo ...spermler 3 gün yaşıyormuş doğru mu?yani bugünde yumurtlama günüyse rahimde hareketlilik devam ediyor sanırım...çok araştırmasına girmemiştim hiç.valla ya keske ilk denemede olsa. aslında ben yeni evliyim ilk bi sene cocuk düşünmüyorm diodm 4 aydan snra anca olur zaten bi senede yapmaya baslayalım dedim ama ilk ay olmayınca bu kez de üzüldm nie olmuyo die halbuki bu zamnlarda zaten düşünmüyodm. işin içine grnce düşünceler degişio demkki
evet canm spermler 3 gün hatta cok nadir de olsa 5 güne kadar yasayabiliyo. ama yumurtann vakti 24 saatbende 16 aya gireceğim ama yaşım fazlasıyla müsait...korkularım vardı,psikoloğa başladım,nasipse sakin sakin bir arada götüreyim ...Rabbim nasip etsin inşallah..eşim geceye geçti bugün itibari ile işte ne olduysa o ,tutmuştur inşallah..bir de mesela pazar gece oldu diyelim ve yumurtlama günümüz devam ediyo ...spermler 3 gün yaşıyormuş doğru mu?yani bugünde yumurtlama günüyse rahimde hareketlilik devam ediyor sanırım...çok araştırmasına girmemiştim hiç.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah benimde bat a 5 gun var belirtilerin nelerdi bizle paylasirmisinKızlar hamileyimmmmmmmmmmmmkan değerin 75.36 sizce bebegimm ne kadar lık
Allah isteyen herkese nasip etsin
canım belirtilerin nelerdi adetine ne kadar kala öğrendin bizi de aydınlatır mısın. allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar hamileyimmmmmmmmmmmmkan değerin 75.36 sizce bebegimm ne kadar lık
Allah isteyen herkese nasip etsin
adetini iyice geçmesini bekle canım hiç kafana takmaBenm 2. Gün sabah yaptım negatif bence gün geçmeden yapmayın yani öle sonuç alanları da duydum ama negatif görüntü insanı üzüyor ister istemez
çok tebrik ederim sorunsuz bi hamilelik geçirirsin inşallahayrıca gebe olduğumu öğrendiğimde adetim 3 gün geçmişti allah isteyen herkese bebek nasip etsin
Teşekkürlerçok tebrik ederim sorunsuz bi hamilelik geçirirsin inşallah
Adetine ne kadar kaldı canım? Hayurlısı olsun çol dinleme kendinibendede bazı belirtiler var bazen hasta olucam diyorum bazen hamileyim diyorum anlmadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?