- 19 Şubat 2015
- 888
- 1.432
- 113
- 35
Benim de perşembe canım aynı hisler içindeyiz ben yarın sabah test yapcam.sağol canım yarın
Tebrikler canım, sağlıkla al kucağına inşallahGünaydın arkadaşlar bu sabahki testim bu
bugün kan vermeye gidiyorum
Çatlatma iğnesinin 21.günü
Kızlaaar testi yaptım T çizgisi kalbiniz kadar bembeyaz çıktı
çok mutsuzum kızlar çok umutluydum
dert etme dün keyfe keder bi test te ben yaptım o da senin testin kadar tertemizdiKızlaaar testi yaptım T çizgisi kalbiniz kadar bembeyaz çıktı
çok mutsuzum kızlar çok umutluydum
canım benim ya ben büyük beklentilerle yapmıştım testi hatta hala yanımda çıkarıp çıkarıp bakıyorum akşama kadar eğip büküp bakarım artık. hayatına beyaz bir sayfa aç diyor bana resmendert etme dün keyfe keder bi test te ben yaptım o da senin testin kadar tertemizdi
ya sen ne diyon biz testi kırıp ışığa bile tutuyoz bi silüet varmı ki yanılmayalımda aman diye...canım benim ya ben büyük beklentilerle yapmıştım testi hatta hala yanımda çıkarıp çıkarıp bakıyorum akşama kadar eğip büküp bakarım artık. hayatına beyaz bir sayfa aç diyor bana resmenay dalga geçmeye bile başladım toparlanıyorum biraz biraz
ya sen ne diyon biz testi kırıp ışığa bile tutuyoz bi silüet varmı ki yanılmayalımda aman diye...
uğraşma uğraşma bırak at o testi ...eğer düşünürsen zaten beynin oyunlarına vakıf olursun..kendini hamileliğe kaptıran insanların gerçek gebelik belirtileri gösterdiğini duymuştum..beta hcg bile salgılamış bedenleri düşün karınları şişmiş bağırsak hareketleri artmış..bu sebeple sapıtmaya lüzum yok hayırlısı diyip bekleyelim bence ne dersinbenim test surelab içini açamadım açsam bi de çubuğa direk bakacaktım. akşam evde tornavida-çekiç uğraşçam biraz
takvime göre benim 13 gün...Aminson 5 gün bekleyelim bakalımAllah herkese nasıp etsin
canm psikolojk olabilir belirtilerben napıyım geçen ay 16sında oldum hala adet olmadımkandada çıkmadı yrn tekrar bakılcak bakalım.hamilelik belirtileride var işin garibi
evet bende o ihtimali düşündüm bakalım hayırlısı yrnki testte çıkar artık heralde.geçen perş değerim 1.20 çıkmıştıcanm psikolojk olabilir belirtiler
bu çîzgiyi görmek için ben: ışığın altına defalarca tutup bakıyordum ama göremiyorum.ne güzel gözüküyor net tebrik ederim inşallah pozitiftirGünaydın arkadaşlar bu sabahki testim bu
bugün kan vermeye gidiyorum
Çatlatma iğnesinin 21.günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?