Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

ya kızlar belirtilerime göğüs ağrısıda eklendi çok değil ama ara ara ağrıyor.kasık ağrılarımda arada devam ediyor.yrnı bekliyorum zaman geçmiyo off

merhaba. Adet tarimden 5 gun gecti bugün dr gittim bcgh degerim 8 cıktı fakat kese gorunmedfi 1 hafta sonraya kontrol gunu verdi. Asıl sorun bu sabah kanamam oldu adet gibi dr kese gorunmnedigi icin ilac veremeyecegini soyledi bilginiz var mi bu durumla ilgili?

Hayırlısı...ben test aldım ama günüm geçmeden yapmıycam hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum kan testi hiç yaptırmıyorum zaten idrarda çıkarsa kan testi yaptırırım

Dün bat gunumdu bugün idrar testi yaptım. Ikinci çizgi çok net çıktı :) çok şükür Rabbime :)
Seninle direkt konuşmadık ama farklı başlıklarda adına denk geliyordum:) Çok sevindim tebrik ediyorum, Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hemen soruyorum: Yumurtlama günlerini nasıl tespit ettin? 2 güne 1 mi, her gün mü yoksa rastgele günlerde mi ilişki oldu :)

Tebrikler canım peki daha önce test yapmış mıydın benim bata 2gün var test negatif acaba 2güne pozitife döner mi?
Daha once test yapmadım canım ilk testimi bugün yaptım hemen çıktı. adetten önce yapsaydim da çıkardı diye düşünüyorum çünkü çok koyu ve hemen çıktı çizgi. Bence bekle batin üstünden geçsin biraz. Benim göğüslerim çok agrimaya başladı ve bugun baktım damarlarım çok belirgindi o yüzden yaptım hemen

Allah razı olsun herkese nasip etsin Allah ben ovulasyon testi almıştım bu ay ama düzenli kullanmadım silik cizgi gördüm hep Sonra tamamen o da kayboldu. Yumurtladigimi da hissetmedim hiç adetten sonra 2 günde bir düzenli ilişki yaşadık. Oldu çok şükür

Ayyy maşallah ya Allah huzurlu, sağlıklı bir gebelik nasip etsin. Teşekkür ederim bilgi için Darısı bana ve tüm isteyenlere hayırlısı ile inşallah :)

Inşallah canım Allah hepinize nasip eder insallah

Amin canim cok sevindim.. Allah hayirlisiyla kucagina versin insallah :)) . Ben bugun kayit oldum ve uzun zamandir takip ediyorum. Benim adetime 5 gun var cuma gununden beri kahve renkli lekeler var .. Sag kasigimda asiri bir agri belimde de belirgin agri .. Goguslerimde siskinlik ve agri var ... Cok heyecanliyim sabirsizlaniyorum.. Butun gun forumda yazilari okuyorum kizlar ne olabilir sizce ?? Hamismiyim ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…