Kan testi yaptırdm ve sonuç pozitifBu ç
bu çîzgiyi görmek için ben: ışığın altına defalarca tutup bakıyordum ama göremiyorum.ne güzel gözüküyor net tebrik ederim inşallah pozitiftir
hayırlı ugurlu olsun canmm tebriklerKan testi yaptırdm ve sonuç pozitif
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Teşekkür ederim canımhayırlı ugurlu olsun canmm tebrikler
Allah tamamına erdirsin canımKan testi yaptırdm ve sonuç pozitif
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Benimde bat pazar günü bendede hiç belirti yok az önce test yaptım negatif dün progestana bakılmıştı 15 çıkmıştı yani îyi kaliteli yumurta olmuş ama bişey yok gene öbür ay nasip inşallahAdete 4 gün var ama umutsuzum hiçbir belirti yokbeklemek zor
Sağol cnm Rabbim hepimize nasip etsinAllah tamamına erdirsin canım
Tebrikler canım peki daha önce test yapmış mıydın benim bata 2gün var test negatif acaba 2güne pozitife döner mi?Dün bat gunumdu bugün idr. testi yaptım. Ikinci çizgi çok net çıktı :) çok şükür Rabbime :)
Seninle direkt konuşmadık ama farklı başlıklarda adına denk geliyordum:) Çok sevindim tebrik ediyorum, Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hemen soruyorum: Yumurtlama günlerini nasıl tespit ettin? 2 güne 1 mi, her gün mü yoksa rastgele günlerde mi ilişki oldu :)Dün bat gunumdu bugün idrar testi yaptım. Ikinci çizgi çok net çıktı :) çok şükür Rabbime :)
Daha once test yapmadım canım ilk testimi bugün yaptım hemen çıktı. adetten önce yapsaydim da çıkardı diye düşünüyorum çünkü çok koyu ve hemen çıktı çizgi. Bence bekle batin üstünden geçsin biraz. Benim göğüslerim çok agrimaya başladı ve bugun baktım damarlarım çok belirgindi o yüzden yaptım hemenTebrikler canım peki daha önce test yapmış mıydın benim bata 2gün var test negatif acaba 2güne pozitife döner mi?
Allah razı olsun herkese nasip etsin AllahSeninle direkt konuşmadık ama farklı başlıklarda adına denk geliyordum:) Çok sevindim tebrik ediyorum, Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hemen soruyorum: Yumurtlama günlerini nasıl tespit ettin? 2 güne 1 mi, her gün mü yoksa rastgele günlerde mi ilişki oldu :)
Ayyy maşallah ya Allah huzurlu, sağlıklı bir gebelik nasip etsin. Teşekkür ederim bilgi içinAllah razı olsun herkese nasip etsin Allahben ovulasyon testi almıştım bu ay ama düzenli kullanmadım silik cizgi gördüm hep Sonra tamamen o da kayboldu. Yumurtladigimi da hissetmedim hiç adetten sonra 2 günde bir düzenli ilişki yaşadık. Oldu çok şükür
Inşallah canım Allah hepinize nasip eder insallahAyyy maşallah ya Allah huzurlu, sağlıklı bir gebelik nasip etsin. Teşekkür ederim bilgi içinDarısı bana ve tüm isteyenlere hayırlısı ile inşallah :)
Aa çok sevindim hayırlı olsunDün bat gunumdu bugün idrar testi yaptım. Ikinci çizgi çok net çıktı :) çok şükür Rabbime :)
Inşallah canım Allah hepinize nasip eder insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?