Cook sevindim senin adına. .. Rabbim tamamina erdirp kucağına versin bebisinı. Mesele Açaba 2 güne bir ilişki de mi yani hergün deneyip de tutmadığı ay oldu muInşallah canım Allah hepinize nasip eder insallah
Amiiiin :)Inşallah canım Allah hepinize nasip eder insallah
Inşallah sağ olasin :)Cook sevindim senin adına. .. Rabbim tamamina erdirp kucağına versin bebisinı. Mesele Açaba 2 güne bir ilişki de mi yani hergün deneyip de tutmadığı ay oldu mu
Amin canim cok sevindim.. Allah hayirlisiyla kucagina versin insallah :)) . Ben bugun kayit oldum ve uzun zamandir takip ediyorum. Benim adetime 5 gun var cuma gununden beri kahve renkli lekeler var .. Sag kasigimda asiri bir agri belimde de belirgin agri .. Goguslerimde siskinlik ve agri var ... Cok heyecanliyim sabirsizlaniyorum.. Butun gun forumda yazilari okuyorum kizlar ne olabilir si
amin canım inşallah benden kahverengi akinti hiç gelmedi. Ama 10 gündür gögüslerimde agri vardi. Özellikle bastirinca hissediyordum. Bata 5 gun kala da adet olacak gibi kasigimda belimde ağrı vardı. Sen de olabilirsin ama sabret bat geçsin öyle yap. Benim battaniye bir gün sonra gögüslerimde yeşil damarlar şişti belirginlesti test yaptım çıktı hemen
Inşallah sağ olasin :)
Biz iki aydır korunmuyoruz. Ilk ay denedik 2 günde bir olmadı. Bu ay oldu zamanı bu a
amin canım inşallah benden kahverengi akinti hiç gelmedi. Ama 10 gündür gögüslerimde agri vardi. Özellikle bastirinca hissediyordum. Bata 5 gun kala da adet olacak gibi kasigimda belimde ağrı vardı. Sen de olabilirsin ama sabret bat geçsin öyle yap. Benim battan bir gün sonra gögüslerimde yeşil damarlar şişti belirginlesti test yaptım çıktı hemenAmin canim cok sevindim.. Allah hayirlisiyla kucagina versin insallah :)) . Ben bugun kayit oldum ve uzun zamandir takip ediyorum. Benim adetime 5 gun var cuma gununden beri kahve renkli lekeler var .. Sag kasigimda asiri bir agri belimde de belirgin agri .. Goguslerimde siskinlik ve agri var ... Cok heyecanliyim sabirsizlaniyorum.. Butun gun forumda yazilari okuyorum kizlar ne olabilir sizce ?? Hamismiyim ??
amin canım inşallah benden kahverengi akinti hiç gelmedi. Ama 10 gündür gögüslerimde agri vardi. Özellikle bastirinca hissediyordum. Bata 5 gun kala da adet olacak gibi kasigimda belimde ağrı vardı. Sen de olabilirsin ama sabret bat geçsin öyle yap. Benim battan bir gün sonra gögüslerimde yeşil damarlar şişti belirginlesti test yaptım çıktı hemen
Heyecan olması çok normal. Ama beklemekten başka çare yok bol bol dua et inşallah bu ay hamilisindirHeyecandan bekleyemiyorum gecen ay hic gecikmeyen hastaligim 6 gun gecikmisti .. Testler falan yaptom tam doktordan randevu aldim gidicem hasta oldum..
Heyecan olması çok normal. Ama beklemekten başka çare yok bol bol dua et inşallah bu ay hamilisindir
Amin canim Allah en kisa zamanda sana da nasip etsinİnsallah canim benim .. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin melegini ..
Benimde morelim sifir! Bir his gelir ya icimden bir ses test yap dedi. Ben yaptim testi, 2 dakika beklemedim bile attim cope. Temizlik yaparkencopu bosaltiyordum bi baktim 2ci cizgi. Elim uyustu olamaz dedim. 2 gun beklim oyle gene test yapim dedim. Galiba test bozuktu obur testlerim kardanda beyazdi!!!!Krizlere girdim resmen! Okadar aydir test yapiyorum, birkere bile 2ci cizgi cikmadi, umitlendigim zamanda 2 cizgi gordum oda BOZUK cikti Keske bos ciksaydida bozuk cikmasaydi. Neyse genede azcik heycan yasadim. Allahiim cok kotuyum cok. Kirmizilar birazdan gelir hissediyorum.. Insallah sizler hayirli haberler verirsiniz kizlar.
4 günüm kaldı inş rabbim banada isteyen herkesede nasip et hayırlı saglıklı evlat amin
canım benim rabbim gönlüne göre versın en kısa zamanda nasıp etsın inşüzme kendini bukadar
Amin canim duan icin allah razi olsun. Rabbim isteyen herkese gonlune gore , saglikli sihatli, hayirlisini nasip etsin. Hic bukadar sarsilmamistim yahayirlisi olsun artik benim icin en hayirlisi biraz ara vermek olcak galiba. Her ay ayni stresi kaldiramiorum. Sen kac aydir istiorsun? Insallah guzel haberlerini bekliyorum.
bugün bat günümmm henüz adet olmadım. Ama idrar testim negatif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?