Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Inşallah canım Allah hepinize nasip eder insallah
Cook sevindim senin adına. .. Rabbim tamamina erdirp kucağına versin bebisinı. Mesele Açaba 2 güne bir ilişki de mi yani hergün deneyip de tutmadığı ay oldu mu

Cook sevindim senin adına. .. Rabbim tamamina erdirp kucağına versin bebisinı. Mesele Açaba 2 güne bir ilişki de mi yani hergün deneyip de tutmadığı ay oldu mu
Inşallah sağ olasin :)
Biz iki aydır korunmuyoruz. Ilk ay denedik 2 günde bir olmadı. Bu ay oldu zamanı bu aymis demek :)

amin canım inşallah benden kahverengi akinti hiç gelmedi. Ama 10 gündür gögüslerimde agri vardi. Özellikle bastirinca hissediyordum. Bata 5 gun kala da adet olacak gibi kasigimda belimde ağrı vardı. Sen de olabilirsin ama sabret bat geçsin öyle yap. Benim battan bir gün sonra gögüslerimde yeşil damarlar şişti belirginlesti test yaptım çıktı hemen

Heyecandan bekleyemiyorum gecen ay hic gecikmeyen hastaligim 6 gun gecikmisti .. Testler falan yaptom tam doktordan randevu aldim gidicem hasta oldum..

Heyecandan bekleyemiyorum gecen ay hic gecikmeyen hastaligim 6 gun gecikmisti .. Testler falan yaptom tam doktordan randevu aldim gidicem hasta oldum..
Heyecan olması çok normal. Ama beklemekten başka çare yok bol bol dua et inşallah bu ay hamilisindir

Benimde morelim sifir! Bir his gelir ya icimden bir ses test yap dedi. Ben yaptim testi, 2 dakika beklemedim bile attim cope. Temizlik yaparkencopu bosaltiyordum bi baktim 2ci cizgi. Elim uyustu olamaz dedim. 2 gun beklim oyle gene test yapim dedim. Galiba test bozuktu obur testlerim kardanda beyazdi!!!! Krizlere girdim resmen! Okadar aydir test yapiyorum, birkere bile 2ci cizgi cikmadi, umitlendigim zamanda 2 cizgi gordum oda BOZUK cikti Keske bos ciksaydida bozuk cikmasaydi. Neyse genede azcik heycan yasadim. Allahiim cok kotuyum cok. Kirmizilar birazdan gelir hissediyorum..Insallah sizler hayirli haberler verirsiniz kizlar.

canım benim rabbim gönlüne göre versın en kısa zamanda nasıp etsın inş üzme kendini bukadar

mrb kızlar benimde adetimden 5 gün geçti dün kan verdim sonuç pozitif ama bi yandan da adet oluyorum 2 gündür. bi fikriniz varmı

Amin canim duan icin allah razi olsun. Rabbim isteyen herkese gonlune gore , saglikli sihatli, hayirlisini nasip etsin. Hic bukadar sarsilmamistim yahayirlisi olsun artik benim icin en hayirlisi biraz ara vermek olcak galiba. Her ay ayni stresi kaldiramiorum. Sen kac aydir istiorsun? Insallah guzel haberlerini bekliyorum.

4 günüm kaldı inş rabbim banada isteyen herkesede nasip et hayırlı saglıklı evlat amin

canım benim rabbim gönlüne göre versın en kısa zamanda nasıp etsın inş üzme kendini bukadar

Kizlar selam eylule ne oldu niye cikti bilen varmi konu sahibine yani

inş canım bende senın iyi haberlerini bekliyorum . ben yeni sayılırım 4 aydır deniyorum ama yazılanlarıda okuyunca yıllardır bekleyenler bile var. rabbim bizleri okadar bekletmesin inş. sen ne kadardır bekliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…