- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
sagol canım ama ümitsizimsabır gecmesını bekleyın. snra kandan baktırın..
sagol canım ama ümitsizim[/QUOT
Allahtan ümit kesilmez..
biliyorum
benmde ıkı gunum kaldı. bende hasta olcam gıbı hıssedıyorm ama bi ümit işte beklıyor ınsan..
ovulasyon gününü takip ettin mi. bu ay beklentin çok muydu . Ne kadardır istiyorsunsagol canım ama ümitsizim
ovulasyon gününü takip ettin mi. bu ay beklentin çok muydu . Ne kadardır istiyorsun
Catlatma iğnesi dedikleri şey mi o iğneler. Tedavi sürecine geçmişin anlaşılan. Tez zamanda bebeğin olur inşallah1 senedir istiyoruz bebek. 13 subatta pregnyl 5000 ve 14 subatta pregnyl igne 5000 lik vuruldu. son adet tarihim 29 ocak.
ben de folik asit kullanmak istiyorum da. Sağlık ocağına mi gidip yazdirayim yoksa direk eczaneden mi alayım. Fiyat farkı mi oluyor ki. ???folik asit kullanıyorum ama bugün yazdırmayı unuttum acaba bugün içmesem yrn içsem olurmu?
Catlatma iğnesi dedikleri şey mi o iğneler. Tedavi sürecine geçmişin anlaşılan. Tez zamanda bebeğin olur inşallah
bugün bat günümmm henüz adet olmadım. Ama idrar testim negatif.
Benimde canim. Bende ha oldum ha olcam. Sinirim bozuldu. Gecikince insan acaba mi diyor ama hic umidimde yok. Istermisin bu ayda bizimkiler gelsin....
LUTFEN BİRİ CEVAP VERSİN YALVARİRİMM... Hamile kalmak için uğraşıyordum bu aralar yaşım 20 2subatta regl oldum normalde regl günlerini tutmam buna dayanarak internetten yumurtlama dönemine baktım 11,16 şubat arası yumurtlama donemimmis. Bu günlerde ilişkiye girdim her seferde korunmadik ve altına yastık koyup falan bekledim bide sağ veya sola dönmek te ise yariyomus konuda yaptım acaba hamile kalma olasılığın yüksek mi 3 marta kadar regl olmassam test alicam. Aşırı derece canım tatlı çekiyor normalde tatlı hic sevmem adet öncesi bile krize girmek ama artik hic doymuyorum. Gecen goguslerimin uçları açıyordu geçti . sürekli yorgun bitkin ve uykulu hissediyorum. Bagzende tam tersi enerjik. Allah aşkına biri akil versin ya
isterim hemdee coook 1 senedir ugrasiyorum artik gelsin. catlatma ignesi vuruldum son ayim tedavi olmicam bidaha olsun bu ay tutsun
hayırlısı olsun cnaım üzülme bende bugün olcaktım ama olmadım ama benimde adet gelcek bak görTamda hissetigim gibi bu ayda olmadi. Daha yeni dua ettim allahim nolur bos yere umitlenmim adetim varsa geciksin yoksa olim dedim. Tuvalette gittim kirmizilari gordum
hayırlısı olsun cnaım üzülme bende bugün olcaktım ama olmadım ama benimde adet gelcek bak gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?