Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

ya kızlar bu gece ruyamda çift çizgi gördüm .uyanınca bı test yapayım dedim normalde yapmıycaktım ama dayanamadım adetime 3 gün var bende erken gebelik testlerinden yaptım silik azıcık bile çizgi yoktu

ya kızlar bu gece ruyamda çift çizgi gördüm .uyanınca bı test yapayım dedim normalde yapmıycaktım ama dayanamadım adetime 3 gün var bende erken gebelik testlerinden yaptım silik azıcık bile çizgi yoktu
Erken yapmış olabilirsin arkadaşım adetin geçmesini bekle inşallah bebisin seninledir.hemen umutsuzluğa kapilma

Tamda hissetigim gibi bu ayda olmadi. Daha yeni dua ettim allahim nolur bos yere umitlenmim adetim varsa geciksin yoksa olim dedim. Tuvalette gittim kirmizilari gordum

kiyamam yaaa uzulme canim allah er yada gec verecektir kucagimizi bos birakmayacaktir. uzulme sen kalbini ferah tut.

martın 6 sında adet olmam lazım inşallah olmam dün gece dayanamayıp erken gebelik testi yaptım sonuç negatif ama inanasım gelmiyor.

martın 6 sında adet olmam lazım inşallah olmam dün gece dayanamayıp erken gebelik testi yaptım sonuç negatif ama inanasım gelmiyor.
erken gebelik testleri okdar da erken sonuc vermio canım :) ben de 6 martı bekliorm ama 10 martta test yapcam inş adet omazsam tabi

Benim de son 2 gün...1 Mart bat dün dayanamayıp yaptım ama erken gebelik testi değildi negatif adet geçmeden çıkmaz demi umutluyum hala pazar günü belli olur inşallahhhh

Benim de son 2 gün...1 Mart bat dün dayanamayıp yaptım ama erken gebelik testi değildi negatif adet geçmeden çıkmaz demi umutluyum hala pazar günü belli olur inşallahhhh
çıkmazmış öyle dediler bende yaptım ama çıkmadı. of ne zor dimi beklemek?

üzülme canım bende dün bat tarihimdi yaptım ama bendede aynısı oldu :) kısmet neyse o olcak Rabbim ol diyecek ve olacak inşallah :)

bu arada belirtin var mı
yani adet belirtisi var gibi. belkide psikoloik bilmiyorum ki kafam allah bullak.. kesin bişi diyemiyorum. çünkü akşam miğdem bulanmıyo hamile olsam bulanır diye düşündüm. sabah kalktığımda bulanıyordu :/ zayıf bi psikolojim var sanırım, kafayı yemezsem iyidir hamile kalana kadar.

çıkmazmış öyle dediler bende yaptım ama çıkmadı. of ne zor dimi beklemek?
evet çok zor benim hep 5 ya da 4 gün önce olurdu o yüzden umutlandım bu ay belki de stresten geç olcak inşallah olmaz hiçbir belirti de yok ki sadece göğüslerim ağrıyo annem ay dolmadan belirti olmaz diyo bide benim ilk hamileliğimde bulantıyla öğrendim 5 haftalıktı bulantı olduğunda

Kızlar 3 gündür pembemsi kahve akıntı az az gelmeye devam ediyor internette arastırdım yerleşme kanaması biksç gün sürebilir diye yazıyo inşallah öyledir diye umuyorum 2 gündür erkenden uykum geliyo normalde aksam pek gelmez uykum dün sabah 12 de kalkmama ragmen aksam 12 de uyku bastırdı gece yatmadan tuvalete gitmeme ragmen sabah 6da tuvalete kalktım bugunde baya bi yorgunluk var ilk defa goguste şişlik var hafif normalde hiç olmaz ve sol gögüste sadece oda garibime gitti dün gecede sol kasıkta batma oldu baya bi acıdı 30 sn falan sürdü sanırım ... baya uzun oldu ama ilk defa bikaç belirti yaşadım heyecanlandım son 5 gün bata 7 gün kala test negatifti

canım anlattıklarn psikolojik deilse eger hamilelik belirtisi inş hamişsindir :) ben de bekliorm hemen hemen aynı günü ama bu kadr net belirtilerm yok:S

canım anlattıklarn psikolojik deilse eger hamilelik belirtisi inş hamişsindir :) ben de bekliorm hemen hemen aynı günü ama bu kadr net belirtilerm yok:S
Sagol canım zaten doktorlar adet geçmeden belirti olmaz diyolar yanlışlıkla hamile kalanlar hiç belirti yaşamıyolar haliyle düşüne düşünemi oluyo yoksa belirtimi bilmiyoruz valla inşallah hayırlı zamanda bebişlere kavuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…