hiç bilmiyorum ben sağlık ocağına yazdırmıştım cnm çok fark olduğunu sanmamben de folik asit kullanmak istiyorum da. Sağlık ocağına mi gidip yazdirayim yoksa direk eczaneden mi alayım. Fiyat farkı mi oluyor ki. ???
Eczaneden aldım 3 liramis :)hiç bilmiyorum ben sağlık ocağına yazdırmıştım cnm çok fark olduğunu sanmam
cnm sonuçlarn bayağı gebelik gösteriyor kimyasal falan olmazsa inş hamilesn bayağı işte ama sanki braz erken çkmış bu kadar yüksek olması falan ilginçKizlar banada yorum yapun lutfenn.. 8 subatta catlatma ignesi oldum 12. Ve 15. Gunlerde idrar testi silik cikti 16.gun kanda 27.76 cikti 18.gun ise 32.58 cikti sizce hamilemiyim degerlerim artarmi adete 10gun kdr var duzensiz ztn ama biseyler soyleyin lutfen
Ins kimyasal degildir canim cok uzulurum ay bide ikiz olurmus buyuk supriz ama sanmiyorum tabi hayirlisi cok heveslendim ins Rabbim bosa cikarmazcnm sonuçlarn bayağı gebelik gösteriyor kimyasal falan olmazsa inş hamilesn bayağı işte ama sanki braz erken çkmış bu kadar yüksek olması falan ilginç
canm aynıları bana oldu. benm de bu 3. ayım bi hafta var bata. ilk ay hiç günü geçmeyen adetm 4 5 gün gecikti. olamadım leke seklinde geldi yerlesme kanaması dedim. midem bulandı aserdm basım döndü. gecen ay düşünmedm hiç. bi belirti de olmadı ve günümde adet oldum. bu ay da karnım bi haftaya yakındır davul gbi. asırı gaz var ve yedklermle ilgisi yok. gece yatnca sol tarafmdan tam batma diemem ama sızı gbi bişeler oluyo iki gündür. ama genelde siddetli batma oluyo diolar benm ki daha ufak oluyo bekliorm bakalım bnde aslında 4 gün kaldı ama olmazsam eger test için 4 gün daha beklicem inş. bide 2 gün önce sarı akıntım oldu kokusuzdu. 2 gün sürdüAdetime tam 10 gün var ,ve 8 aydır hamile kalmayı bekliyorum ya vucudum sürekli oyun oynadı bana 30 günde bir gelen adetlerim 35 günde geldi sonra birden 28 günde geldmeye başladı ,adetime 3 gün kala kahverengi akıntım geldi yerleşme kanaması diye deli oldum mutluluktan,bi ay hep başım döndü kendi kendime bir daha belirtilere aldanmıycam dedim durdum derken bu ay da karnıma ara ara batar giriyor hiç olmazdı ama kandıramıycak bu sefer beni bu belirtiler,aşırı gaz ,karnım davul gibi ve ara ara batma gibi hafif bişeyler oluyor...Allahım sen nerde bekleyen varsa evlatlarımızı bize bağışla ...
evet haklısın daha önce de psikolojk belirtiler yasadgm için su anda da olma ihtimali yüksek güvenemiorm hatta hamile olmadgma kndmi inandrmk istiorm ama insan merak edio umut işte napcan elinde deilmelekcim psikolojik galiba birçok arkadaşıma aynıları olmuş galiba yazımı beğenmişler ,keske hiç umursamasam günümü bile unutsam bir baksam gecmiş ve hamileyim ahh ah..ben günleri sayıyorum bugün 8 günüm kalmış diye diye gidiyorum sonra bir bakmışım adet olmuşum ..Ben ne zaman tamamen kafamdan silcem hatta yumurtlama günümü ne zaman adet olcağımı, o zaman bebek haberi alcam bana öyle geliyor çünkü şimdiye kadar çok çok isteyip beklediğim şeyler hemen olmadı ummadığım anda süpriz yaptı
Ben de olmadım:)) test yapmaya korkuyorum çok heyecanlıyımDaha adet olmadm =-O çok merak edyorum.
Ben de senin gibiyim... adet sikluslarimin uzunluğu degiŞti. 35 gunde bir olurdum eskiden. Şimdi 33 32 30 ve en son geçen ay 28.günde oldum. Bugün 29.gün ve adet olmadım ama ümitlenemiyorum çünkü 35 güne kadar yolu var. Bi kere yine böyle umitlenmistim, 34.günde oldu.... ben de 8 aydır uğraşıyorum senin gibi...Adetime tam 10 gün var ,ve 8 aydır hamile kalmayı bekliyorum ya vucudum sürekli oyun oynadı bana 30 günde bir gelen adetlerim 35 günde geldi sonra birden 28 günde geldmeye başladı ,adetime 3 gün kala kahverengi akıntım geldi yerleşme kanaması diye deli oldum mutluluktan,bi ay hep başım döndü kendi kendime bir daha belirtilere aldanmıycam dedim durdum derken bu ay da karnıma ara ara batar giriyor hiç olmazdı ama kandıramıycak bu sefer beni bu belirtiler,aşırı gaz ,karnım davul gibi ve ara ara batma gibi hafif bişeyler oluyor...Allahım sen nerde bekleyen varsa evlatlarımızı bize bağışla ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?