amin canım inşallah bende 7 aydır bekliyorum ilki düşük oldu.ve dedim ki benim ne kadar çok adet elirtim oluyomuş meğer akıntı göğüs ağrısı bel ağrısı baş dönmesi mide bulantısı ne varsa yaşadım hep fos çıktı allah bizlerede o müthiş annelik duygusunu nasip etsin...Adetime tam 10 gün var ,ve 8 aydır hamile kalmayı bekliyorum ya vucudum sürekli oyun oynadı bana 30 günde bir gelen adetlerim 35 günde geldi sonra birden 28 günde geldmeye başladı ,adetime 3 gün kala kahverengi akıntım geldi yerleşme kanaması diye deli oldum mutluluktan,bi ay hep başım döndü kendi kendime bir daha belirtilere aldanmıycam dedim durdum derken bu ay da karnıma ara ara batar giriyor hiç olmazdı ama kandıramıycak bu sefer beni bu belirtiler,aşırı gaz ,karnım davul gibi ve ara ara batma gibi hafif bişeyler oluyor...Allahım sen nerde bekleyen varsa evlatlarımızı bize bağışla ...
canım benim bi düşüğüm olmuştu onda ben adete 3 gün kala öğrenmiştim dene istersen.ama çıkmayanda var bi arkdşmn 1 hafta snra çıktı1 gün geçti testte çıkar mı acaba
baslarda olmuyor bu kokuların agır gelmesı zaten 5 haftadan sonra başlıyor..strese bağlı olabılır yada korkup kendını dınlıyor olabılırsın..Merhaba,2 gündür günün çoğunda mide bulantısı yaşıyorum (sabah bulantısı değil), yemek kokuları çok ağır geliyor, birde bu kokulardan midem bulanıyor ve sürekli açım kasık ağrım , baş dönmem yok , reglime daha 9 gün var erken gebelik testinde veya herhangi bir testte çıkar mı ?
Psikolojik olacağını da düşünmüyorum çünkü bebek planımız yoktu, kafam çok karışık yardımcı olursanız çok sevinirim :)
bilmiyorum korktuğum için olabilir, eşim hamile olabilirsin dedikçe ben yıllarca uğraşanlar var hemen olamaz mümkün değil deyip duruyorum canım , hiç belirti yaşamayanlar da var , bilemedim bekleyelim bakalım :)baslarda olmuyor bu kokuların agır gelmesı zaten 5 haftadan sonra başlıyor..strese bağlı olabılır yada korkup kendını dınlıyor olabılırsın..
valla benımkı tek seferde oldu..senın de olabılır..ona güvenme..hayırlısını ıste..benımde belırtım olmadı hıc.hala bulantım yok.cocuk yok gıbı geliyor cok sukur hafıf gecırıyorum..bilmiyorum korktuğum için olabilir, eşim hamile olabilirsin dedikçe ben yıllarca uğraşanlar var hemen olamaz mümkün değil deyip duruyorum canım , hiç belirti yaşamayanlar da var , bilemedim bekleyelim bakalım :)
ne güzel, rahat hamilelik :) bizim ailede gebelik kendini mide bulantısı ile gösteriyor, bu sebeple tedirginim :) senin gibi hiç belirti yaşamayan da var hatta hamileliğini 5. ayda öğrenenlervalla benımkı tek seferde oldu..senın de olabılır..ona güvenme..hayırlısını ıste..benımde belırtım olmadı hıc.hala bulantım yok.cocuk yok gıbı geliyor cok sukur hafıf gecırıyorum..
Bende 8 subatta catlatma ignesi oldum 16. Gunde 27.76 ve 18. Gunde 32.58 cikti suan beklemedeyim ama gogus uclarim cok berbat aciyo bi degisik kasiklarim agriyo fln hayirlisi olsn ikimiz icinde ama kanda cikar tahlil yaptirirsan 12.gun de idrar testi yaptim silik cikmizti ilk defaKizlar 18şubatta catlatma ignesi oldum adetime 2gun kaldi ama úmidimiz yok..dün markete gittik eşimle bana ped aldirdi belki adet olmam dedim sen al al dedicuma adet günüm bakalim hayirlisi ama kac gundur midem bulaniyo hamilelik belirtisi bu kadar erken belli olmaz değil mi
Cnm ins güzel haberler alırsın ,Şubat'ın 28 çekmesi onemli degil,sen kac günde adet oluyorsan Gününü say cnmmrb kızlar allah yavrularınızı kucaklarınıza almayı nasip etsn bzde eşimle 15 aydr bebek istiyorum 4 aydr klomen tedavisi görüyorum diğer 3 ay klomen işe yaramadı bu ay yumurtam hem oluştu hem çatladığını gördk ama adet gnüm 3 mart yani bugn şmdi sormak istediğim kafam karıştı şubat 28 çektiğinden 2 gn dahamı beklicem gerçi totem yaptm pazar olmadan gebelk testi yapmıcam ama kafam çk karışk
bence aynı gün randevu al ikiniz gidin . çünkü biz aynı anda yapmamıza rağmen ben de bir şey çıkmayıp eşimin sonuçlarını beklediğimiz sürede bile o kendini kötü hissetti benim yüzümden mi olmuyor ki diye. yani sen bile etkilenebilirsinya beklemek gerçekten çok zormuş ,çevreden de hala olmuyor mu demeleri içime sıkıntı sokuyor (yakın çevrem biliyor bebek düşündüğümü arkadaşlarım çoğunlukta)bu ayın 18.ine randevu aldım eşimle gidicem kadın doğuma randevu aldım ama eşime üroloji için almadım ilk önce kendim tahlil yaptırmak istiyorum hormon enfeksiyon vs gibi çünkü arkadaşım 1 yıldır bekliyordu meğer süt hormonu fazlaymış ilaç tedavisi görüyor ,elim kolum bağlı beklemek istemiyorum ,nerde bekleyen varsa tez zamanda güzel haberi ver Rabbim
Canım bende aynı konudan müzdaribim malesef.. Çocuğunuz olmuyo mu yoksa,, şimdiki gençlerin çoğunun olmuyo diyolar anca moral bozsunlar saten.. Benmde bu ay 3. deneyişim inşallah bu ay tutar da bebişlerimize kavuşuruZya beklemek gerçekten çok zormuş ,çevreden de hala olmuyor mu demeleri içime sıkıntı sokuyor (yakın çevrem biliyor bebek düşündüğümü arkadaşlarım çoğunlukta)bu ayın 18.ine randevu aldım eşimle gidicem kadın doğuma randevu aldım ama eşime üroloji için almadım ilk önce kendim tahlil yaptırmak istiyorum hormon enfeksiyon vs gibi çünkü arkadaşım 1 yıldır bekliyordu meğer süt hormonu fazlaymış ilaç tedavisi görüyor ,elim kolum bağlı beklemek istemiyorum ,nerde bekleyen varsa tez zamanda güzel haberi ver Rabbim
Bende 8 subatta catlatma ignesi oldum 16. Gunde 27.76 ve 18. Gunde 32.58 cikti suan beklemedeyim ama gogus uclarim cok berbat aciyo bi degisik kasiklarim agriyo fln hayirlisi olsn ikimiz icinde ama kanda cikar tahlil yaptirirsan 12.gun de idrar testi yaptim silik cikmizti ilk defa[/QUOT
degerlern düşük degilmi cnm doktor ne dedi gebelik varmi sende..ben test yapmak istemiyorum negatif olduğuna nerdeyse eminim ayin5i adet gunum bakalım ne olacak herşeyin hayırlısı mevlam ne eylerse güzel eyler ikimiz icinde en doğrusu neyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?