Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

amin canım inşallah bende 7 aydır bekliyorum ilki düşük oldu.ve dedim ki benim ne kadar çok adet elirtim oluyomuş meğer akıntı göğüs ağrısı bel ağrısı baş dönmesi mide bulantısı ne varsa yaşadım hep fos çıktı allah bizlerede o müthiş annelik duygusunu nasip etsin...

valla benim öğrenişim komik oldu.test aldım evde yaptım 1 dk bekledim bıse çıkmadı cope attım.test ıcındekı kâğıdı okudum bıdaha aldım baktım sılık cızgı.uçmuştum havalara..ve adet donemımdı tam..tam adet günümde gıttım 4 hafta 3 gun dedı :) nası ole oldu onu da ben anlamadım. :)

Merhaba, 2 gündür günün çoğunda mide bulantısı yaşıyorum (sabah bulantısı değil), yemek kokuları çok ağır geliyor, birde bu kokulardan midem bulanıyor ve sürekli açım kasık ağrım , baş dönmem yok , reglime daha 9 gün var erken gebelik testinde veya herhangi bir testte çıkar mı ?
Psikolojik olacağını da düşünmüyorum çünkü bebek planımız yoktu, kafam çok karışık yardımcı olursanız çok sevinirim :)

baslarda olmuyor bu kokuların agır gelmesı zaten 5 haftadan sonra başlıyor..strese bağlı olabılır yada korkup kendını dınlıyor olabılırsın..

baslarda olmuyor bu kokuların agır gelmesı zaten 5 haftadan sonra başlıyor..strese bağlı olabılır yada korkup kendını dınlıyor olabılırsın..
bilmiyorum korktuğum için olabilir, eşim hamile olabilirsin dedikçe ben yıllarca uğraşanlar var hemen olamaz mümkün değil deyip duruyorum canım , hiç belirti yaşamayanlar da var , bilemedim bekleyelim bakalım :)

valla benımkı tek seferde oldu..senın de olabılır..ona güvenme..hayırlısını ıste..benımde belırtım olmadı hıc.hala bulantım yok.cocuk yok gıbı geliyor cok sukur hafıf gecırıyorum..

valla benımkı tek seferde oldu..senın de olabılır..ona güvenme..hayırlısını ıste..benımde belırtım olmadı hıc.hala bulantım yok.cocuk yok gıbı geliyor cok sukur hafıf gecırıyorum..
ne güzel, rahat hamilelik :) bizim ailede gebelik kendini mide bulantısı ile gösteriyor, bu sebeple tedirginim :) senin gibi hiç belirti yaşamayan da var hatta hamileliğini 5. ayda öğrenenler döllenmenin 5. gününde mide bulantısı ile farkedenler de , 9 gün bir türlü geçmiyor , olsa hissederdim diye düşünüyorum :) hayırlısı , bakalım :)

Kizlar 18şubatta catlatma ignesi oldum adetime 2gun kaldi ama úmidimiz yok..dün markete gittik eşimle bana ped aldirdi belki adet olmam dedim sen al al dedi cuma adet günüm bakalim hayirlisi ama kac gundur midem bulaniyo hamilelik belirtisi bu kadar erken belli olmaz değil mi

Bende 8 subatta catlatma ignesi oldum 16. Gunde 27.76 ve 18. Gunde 32.58 cikti suan beklemedeyim ama gogus uclarim cok berbat aciyo bi degisik kasiklarim agriyo fln hayirlisi olsn ikimiz icinde ama kanda cikar tahlil yaptirirsan 12.gun de idrar testi yaptim silik cikmizti ilk defa

mrb kızlar allah yavrularınızı kucaklarınıza almayı nasip etsn bzde eşimle 15 aydr bebek istiyorum 4 aydr klomen tedavisi görüyorum diğer 3 ay klomen işe yaramadı bu ay yumurtam hem oluştu hem çatladığını gördk ama adet gnüm 3 mart yani bugn şmdi sormak istediğim kafam karıştı şubat 28 çektiğinden 2 gn dahamı beklicem gerçi totem yaptm pazar olmadan gebelk testi yapmıcam ama kafam çk karışk

Cnm ins güzel haberler alırsın ,Şubat'ın 28 çekmesi onemli degil,sen kac günde adet oluyorsan Gününü say cnm

Byle hc dusunmemistm canm her ay 1gn one geliyo 29 gnde br

ya beklemek gerçekten çok zormuş ,çevreden de hala olmuyor mu demeleri içime sıkıntı sokuyor (yakın çevrem biliyor bebek düşündüğümü arkadaşlarım çoğunlukta)bu ayın 18.ine randevu aldım eşimle gidicem kadın doğuma randevu aldım ama eşime üroloji için almadım ilk önce kendim tahlil yaptırmak istiyorum hormon enfeksiyon vs gibi çünkü arkadaşım 1 yıldır bekliyordu meğer süt hormonu fazlaymış ilaç tedavisi görüyor ,elim kolum bağlı beklemek istemiyorum ,nerde bekleyen varsa tez zamanda güzel haberi ver Rabbim

bence aynı gün randevu al ikiniz gidin . çünkü biz aynı anda yapmamıza rağmen ben de bir şey çıkmayıp eşimin sonuçlarını beklediğimiz sürede bile o kendini kötü hissetti benim yüzümden mi olmuyor ki diye. yani sen bile etkilenebilirsin

Canım bende aynı konudan müzdaribim malesef.. Çocuğunuz olmuyo mu yoksa,, şimdiki gençlerin çoğunun olmuyo diyolar anca moral bozsunlar saten.. Benmde bu ay 3. deneyişim inşallah bu ay tutar da bebişlerimize kavuşuruZ

Arkadaslar ben bugün de adet olmadım, acaba mi?? Bril'cim senin gibi pazardan önce test yapmicam

Arkadaşlar inşallah bütün isteyenlerin en kısa zamanda olur ben yarın netleştiriyorum kan tahlili yaptırcam yarın 4 gün olacak gecikme

An itibariyle son 10 günün içerisine girmiş bulunmaktayım. İnşallah bu son adet geri sayımım olur ve bu ay gebe olduğumu öğrenirim hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…