Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Yaaa kızlar adetime 4 gün var ama cok sabırsızım . kabızlık var ,aşırı gaz problemim var , adet olacakmışım gibi hafif karın ağrım var, gögüslerim cok şişti aşırı hassas. veee cok acıkıyorum. dünde miğrenim tuttu ama eskisi gibi değildi ilk defa mide bulantılı oldu, miğdem bulanırken aşırı yemek yemek istiyordum . aksam 8den sabaha kadar aralıksız uyudum halaada uyykum var . varmıdır bişsey yaa

Arkadaslar en son yaptirdigim kan tahlili 32.58 cikmisti bugun ozel bi tip merkezinde yaptirdim pozitif yaziyordu degerim cuma belli olacakmis doktor hemen progestan basladi sevineyim mi sizce artik

Arkadaslar en son yaptirdigim kan tahlili 32.58 cikmisti bugun ozel bi tip merkezinde yaptirdim pozitif yaziyordu degerim cuma belli olacakmis doktor hemen progestan basladi sevineyim mi sizce artik

Canim hayirli olsun benimde ilk 60 cikti 2 gun somra 244 cikti 2 gun sonra tekrarlarsin

Ederim birtanem herkez icim ediyorum her ultrasomda gorusurumde sukur edip rabbim olmayanlara ver diyorum :) dikkat et kendine agir bisi kaldirma ilacta doktorum verdigimi ic insallah bebisin gelmistir
Saol canim benim sende evladini hayirlisiyla kucana al ins rabbim bizede nasip etsin bu duyguyu ins

slm kızlar benim agrılarım var ama adetim gelmedi normalde hep erken olurdum geçen ay 10 nunda olmam gerekirken 4 dünde oldum 2 gn kahverengi 3çüncü gn tm adet kanamasıydı ve tm 24 günde adet oldum bu ay bugün 29 zuncu günüm hala kahverengide olsa akıntı yok ama bir haftadır ara ara adet sancısı çekiyorum kasık ve bel şimdi bile belim agrıyo dün test yaptm dayanamadm negatif çıktı off bebek varmı yok mu anlamadım bi fikir verin lütfen

Kızlar ben bu ay hiç dinleyemedim kendımı unuttum :))) cok gulüyorum halime :)) nasıl unuttum ulen :) kı ben kı sureklı elim mememde yok alt akıntım var mı falan. Neyse 28 gunde bır oluyorum ve 14 une kdr düzenli ilişkimiz oldu sonra kavga ettik :)) ondan belki umudum da yok, takmamıs olabilirim ondan. Ve bişey dicem cidden hıc bir belirtim de yok :) demek hersey gercekten psikolojıkmıs. Sevgiler, öpücükler herkese.

Canım merhaba,
biraz gezinirken gördüm yazını sonucun <0,5 gebelik yok yazmışsın ama şu an 7 haftalık hamilesin Allah bağışlasın inşallah kucağınada almayı nasip etsin
bende 2 gün önce kan testi yaptırdım özele gittim sonucum <2 yazıyodu değer yazmıyordu acil doktoru direk gebelik yok dedi
sen sonucun sonradan mı arttı nasıl oldu söylermisin
adetim normalde düzenlidir eşimle korunmadan 17 ve 23 şubatta birlikde olduk 6 gün adet olurum 31 ocakda adet oldum sonra adete 1 hafta kala aşırı kasık ağrısı oldu bacaklarımda falan da aynı şekilde 28 şubatta az az başlayan bir adet ama şöyle ki 3 saat ped falan kullanmadım peçete kullandım damla şeklide az az ertesi gün 4 pet kadak kullandım ama pırtılı bir adet rengide öncekilerden açıktı ve 3.gün hiç birşey yok adet kesilmişti . 4 . gün pembelik geldi sonraki günde kahverengi lekelenme oldu şuan gene birşey yok idrar testi negatif kan testi <2 yazıyodu ama hala kasıklarımda batmalar oluyor aşırı baş ağrısı bacaklarımda karıncalanma ve bel ağrısı sence bunlar neden olabilir bilgin var mı acil doktoru mevsimseldir kadınlarda olur dedi salladı başından kist falan mı var acaba bilgisi olan var mııııı

kız sen nasıl adamla 14.günde kavga edersin o on dört sonrası kaçırılır mııı ne ettin sen bacım

kızlar yaa dün adet olmam lazımdı olmadım, bugünde olmadım. ama dün grip olduğum için kan testi yaptırdım beta hcgde istedim sonuç 0,100 yani negatif antibiyotik verdi doktor kesin gebelik yok dimi kullanayım antibiyotiği

Kızlarrr merhaba küçük sorularım olucak yardımcı olursanız çok sevinirim.. Şimdi son adet tarihim 11 Şubat ve beklenen adet tarihim de 11 mart bu aralıkta birlikte olduğumuz günler 18,20,21,25 tarihleri... Şimdi dün adetime bir hafta kala dayanamayıp kan testi yaptırdım.. ve beta hgc 1.0 çıktı.. Ama bir hafta var geç döllenme dedikleri şey olabilir mi sizce birlikte olduğum tarihleride yazdım? Yada yükselir mi değer çok merak ediyorum kızlar böyle bişi yaşayan var mı aranızda.

KIZLAR BİŞEY SORUCAM normalde ben 30 günde bir adet oluyorum gecen ay 33 . gün oldum bu ay kaç saymam gerekiyor ya 28 mi 30 mu kafam karıştı :))))

Kizlar adetime iki gun var icimde garip bi his var bu ay olck galiba ovulasyon testi kullandim o gün beraber olduk iki uc gündür kasiklarim agriyor gogsm cok ağrıyor sizce bu sefer olck mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…