Arkadaslar en son yaptirdigim kan tahlili 32.58 cikmisti bugun ozel bi tip merkezinde yaptirdim pozitif yaziyordu degerim cuma belli olacakmis doktor hemen progestan basladi sevineyim mi sizce artik
Ins yukselir benimde havalara ucarim dua et nolur benim icinCanim hayirli olsun benimde ilk 60 cikti 2 gun somra 244 cikti 2 gun sonra tekrarlarsin
Ins yukselir benimde havalara ucarim dua et nolur benim icin
Saol canim benim sende evladini hayirlisiyla kucana al ins rabbim bizede nasip etsin bu duyguyu insEderim birtanem herkez icim ediyorum her ultrasomda gorusurumde sukur edip rabbim olmayanlara ver diyorum :) dikkat et kendine agir bisi kaldirma ilacta doktorum verdigimi ic insallah bebisin gelmistir
Saol canim benim sende evladini hayirlisiyla kucana al ins rabbim bizede nasip etsin bu duyguyu ins
kuzum benim seni tekrar gordugume cok sevindim.kizin mi olacak hayirli olsunSelam kizlar ben Visneli_Turtam
Nasilsiniz hesabim hala aktif olmadi ilgilenenyok die bende yeni hesap actim :)
Canim ozledim sizleri dondum gerikuzum benim seni tekrar gordugume cok sevindim.kizin mi olacak hayirli olsun
Canım merhaba,bütün belirtileri yaşamak ( batma,gögüs ağrısı,kasıkta ağrı,adet gecikmesi) ama sonuç : negatif
6.nüm gecikeli kan sonucum <0,5 gebelik yok
adet olsam da çalışmalara devam etsek
önümüzdeki aylara bkcz artıkk
kız sen nasıl adamla 14.günde kavga edersinKızlar ben bu ay hiç dinleyemedim kendımı unuttum :))) cok gulüyorum halime :)) nasıl unuttum ulen :) kı ben kı sureklı elim mememde yok alt akıntım var mı falan. Neyse 28 gunde bır oluyorum ve 14 une kdr düzenli ilişkimiz oldu sonra kavga ettik :)) ondan belki umudum da yok, takmamıs olabilirim ondan. Ve bişey dicem cidden hıc bir belirtim de yok :) demek hersey gercekten psikolojıkmıs. Sevgiler, öpücükler herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?