gitti gidiyordan uygun fiyata alıyorum canım ben bakablirsin laboquick marka aldım memnun kaldm tanesi 1 liraya gelio bi pakette 2 test varOvulasyon testleri ne kdr kizlar
Tamam saol canim Rabbim en kisa zamanda melegine kavustursun ins..gitti gidiyordan uygun fiyata alıyorum canım ben bakablirsin laboquick marka aldım memnun kaldm tanesi 1 liraya gelio bi pakette 2 test var
amin canım senide inşallah hepimziiTamam saol canim Rabbim en kisa zamanda melegine kavustursun ins..
Selamlar canım, :) nasılsın çooook özledik seni, birbirimize sorup durduk gülcanla iyi ki geldin. hesabının aktif olması galiba ilk kayıt yaptığında e postana onaylama linki gönderiyorlar ondan giriş yapman lazım öyle bir durum olabilir. :) bu arada bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu?Selam kizlar ben Visneli_Turtam
Nasilsiniz hesabim hala aktif olmadi ilgilenenyok die bende yeni hesap actim :)
Hayırlı olsun canım kızın :) güzel topiğin bize moral oldu güzel dayanışmalar dertleşmeler sonucu ben de çok şükür takıntılarımı yenip tevekkül ederek bebeğime kavuştum, inşallah tüm hamileler hayırlısı ile bebeklerini kucaklarına alır, hamile kalmak isteyen arkadaşlarımıza da tez zamanda hayırlısı ile evlatları nasip olur. :)Canim ozledim sizleri dondum geri
Evet tatlim benim bir prenses geliyor :) snn belli mi bnm 14 haftada % 70 kiz dendi dun netlesti tamamen kizim olucak
Hayırlı olsun canım kızın :) güzel topiğin bize moral oldu güzel dayanışmalar dertleşmeler sonucu ben de çok şükür takıntılarımı yenip tevekkül ederek bebeğime kavuştum, inşallah tüm hamileler hayırlısı ile bebeklerini kucaklarına alır, hamile kalmak isteyen arkadaşlarımıza da tez zamanda hayırlısı ile evlatları nasip olur. :)
Hayırlı olsun canım kızın :) güzel topiğin bize moral oldu güzel dayanışmalar dertleşmeler sonucu ben de çok şükür takıntılarımı yenip tevekkül ederek bebeğime kavuştum, inşallah tüm hamileler hayırlısı ile bebeklerini kucaklarına alır, hamile kalmak isteyen arkadaşlarımıza da tez zamanda hayırlısı ile evlatları nasip olur. :)
Visneli turtam nerde kac zamandir görünmüyor hic topikte? İnşallah kötü bir şey yoktur
Hoşgeldin canımmmmm, asla gitme olur mu, arada git ama bizi bırakma, birara çok korkmuştuk. Allah sana ve bebeğine bol bol sağlık versin.geldim canım hesap yeni açıldı o yüzden bişi yok merak etmeyin ee sizler nasılsınız yeni hamişlerei Tebrik ederim :)
Hamile kalmak isteyenler ve çabalıyanlar dualarım hep ssizinnle
tkglcn seni çok merak ediyordu ona da dön istersen :)Kızlar aranıza Hızla Geeri Döndüm :)
canım hemen doktora görün, kadın doğumcuya olmazsa sağlık ocağına görün, muhtemelen doktorun progesteron hormonu içeren protesgan ilacı verecektir, ilk haftalarda zaten protesganı birçok hamile kullanıyor, sorunu olsada olmasada, hem karın ağrılarını da çok rahatlatıyor. Hiç bi zararı yok. inşallah herşey yolundadır, üzülme :)Kizlar betahcg 572 cikti progesteron ise 9.78 cikti biseyler soyleyin nolur cokmu dusuk progesteron bebegimi kaybetmek istemiyorum(
Hoşgeldin canımmmmm, asla gitme olur mu, arada git ama bizi bırakma, birara çok korkmuştuk. Allah sana ve bebeğine bol bol sağlık versin.
yazdım canım umarım açarda konuşuruz :)tkglcn seni çok merak ediyordu ona da dön istersen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?