Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Benimde adetime 8 gun kaldii beklemedeyim :)
 
arkadaşlar ıyı aksamlar benım adet olma tarıhım 16 sı esımle ger cekme yontemıyle ılıskıye gırıyorduk yumurtalama donemınde korunmasız ılıskıye gırdık ve gırdıgımız gun sabahı bel agrısı karın agrısı ya cok usuyorum ya da ayaklarımdan ates fıskırıyor bırdeasırı bacaklarım agrıyor sızce hamılelık gıbı bır sey soz konusu olabılırmı
 
Selam kizlar ben Visneli_Turtam
Nasilsiniz hesabim hala aktif olmadi ilgilenenyok die bende yeni hesap actim :)
Selamlar canım, :) nasılsın çooook özledik seni, birbirimize sorup durduk gülcanla iyi ki geldin. hesabının aktif olması galiba ilk kayıt yaptığında e postana onaylama linki gönderiyorlar ondan giriş yapman lazım öyle bir durum olabilir. :) bu arada bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu?
 
Canim ozledim sizleri dondum geri
Evet tatlim benim bir prenses geliyor :) snn belli mi bnm 14 haftada % 70 kiz dendi dun netlesti tamamen kizim olucak
Hayırlı olsun canım kızın :) güzel topiğin bize moral oldu güzel dayanışmalar dertleşmeler sonucu ben de çok şükür takıntılarımı yenip tevekkül ederek bebeğime kavuştum, inşallah tüm hamileler hayırlısı ile bebeklerini kucaklarına alır, hamile kalmak isteyen arkadaşlarımıza da tez zamanda hayırlısı ile evlatları nasip olur. :)
 
 

Canim bebegim bende ozledim sizleri ay sende hamissim cok tatli masallah hayirli olsun amin tatlim sagsaglim kucagimiza aliriz insallah ve rabbim olmayanlara versin su msn isine bakayim bakalim sagol tatlim haber verdigin icin insallah acilir hesabim
 
kızlar 9 mart bat tarihim.bir kaç gündür akıntım var sanki yumurtlama günündeymiş gibi oluyor.sizce bir belirti olabilir mi ?
 
Kizlar betahcg 572 cikti progesteron ise 9.78 cikti biseyler soyleyin nolur cokmu dusuk progesteron bebegimi kaybetmek istemiyorum(
 
Visneli turtam nerde kac zamandir görünmüyor hic topikte? İnşallah kötü bir şey yoktur

geldim canım hesap yeni açıldı o yüzden bişi yok merak etmeyin ee sizler nasılsınız yeni hamişlerei Tebrik ederim :)
Hamile kalmak isteyenler ve çabalıyanlar dualarım hep ssizinnle
 
geldim canım hesap yeni açıldı o yüzden bişi yok merak etmeyin ee sizler nasılsınız yeni hamişlerei Tebrik ederim :)
Hamile kalmak isteyenler ve çabalıyanlar dualarım hep ssizinnle
Hoşgeldin canımmmmm, asla gitme olur mu, arada git ama bizi bırakma, birara çok korkmuştuk. Allah sana ve bebeğine bol bol sağlık versin.
 
Kizlar betahcg 572 cikti progesteron ise 9.78 cikti biseyler soyleyin nolur cokmu dusuk progesteron bebegimi kaybetmek istemiyorum(
canım hemen doktora görün, kadın doğumcuya olmazsa sağlık ocağına görün, muhtemelen doktorun progesteron hormonu içeren protesgan ilacı verecektir, ilk haftalarda zaten protesganı birçok hamile kullanıyor, sorunu olsada olmasada, hem karın ağrılarını da çok rahatlatıyor. Hiç bi zararı yok. inşallah herşey yolundadır, üzülme :)
 
Hoşgeldin canımmmmm, asla gitme olur mu, arada git ama bizi bırakma, birara çok korkmuştuk. Allah sana ve bebeğine bol bol sağlık versin.

kıyamam merak etme hep sizlerleyim canım benim allaha şükür çok iyiyiz kıpır kıpırız :)
sen nasılsın bebeiş nasıl
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…