kapatıldı canım evet.bilmiyorum ki canım bebişi,daha 18 martta randevumuz, bebeği de göreceğiz inşallah, ikili test için kanda alırlar sanırsam, ne güzel geçiriyordum hamileliği hiç bulantı yoktu ilk haftalar, ama bu 8. hafta da yavaş yavaş başladı bugünlerde nirvana yaptı bulantılarım. 14. haftadan sonra bitiyormuş diye duydum. buz denizi hesabın kapatıldı mı senin şimdi, iyiki yine açıldı vişneli turtam durmak yok devam:)
Evet canim basladim progesterona gunde bir tane iciyorum Rabbim sifa verir ins uzulmem artik cok korkuyorum Allah bebegimi korusun ins herkesin herkesin yardimcisi olsuncanım hemen doktora görün, kadın doğumcuya olmazsa sağlık ocağına görün, muhtemelen doktorun progesteron hormonu içeren protesgan ilacı verecektir, ilk haftalarda zaten protesganı birçok hamile kullanıyor, sorunu olsada olmasada, hem karın ağrılarını da çok rahatlatıyor. Hiç bi zararı yok. inşallah herşey yolundadır, üzülme :)
Evet canim basladim progesterona gunde bir tane iciyorum Rabbim sifa verir ins uzulmem artik cok korkuyorum Allah bebegimi korusun ins herkesin herkesin yardimcisi olsun
Insallah canim bebegin seninle olsun :)Kızlarr son bi,gunn..rabbiimm nolursun bebeğim benmle olsunn.gelmesin kırmızılar nolurrr
Allah razi olsun canim benim ilgin icin cok cok tesekkur ederimcanım sakın stres yapma olumsuz etkilenir bol bol dua et bizde edicez dualarla yanındayız ben 5 haftalıkken kanama geçirdim ve progestan 1 hafta kullandım ve 1 hafta yattım arkadaşlar bilir.
Sakın stres yapma bol bol istirahat et eedebilirsen ve gülüm sakin ilacı içmeyi unutma rabbim şifa versin bebeğin sağlıkla sapasağlam tutunsun inşallah
Allah razi olsun canim benim ilgin icin cok cok tesekkur ederim
geldim canım hesap yeni açıldı o yüzden bişi yok merak etmeyin ee sizler nasılsınız yeni hamişlerei Tebrik ederim :)
Hamile kalmak isteyenler ve çabalıyanlar dualarım hep ssizinnle
Ay çok sevindim valla senin isminin altinda Üzgün yazisini hic sevmemistim :)) allah bebeğine de sana da sağlık sıhhat versin inşallah :)
Bişey sormak istiyorum ikinci çizgim çok silik görünüyor bu ne demek yardımcı olurmusunuz seviniyimCanim benim o hesabi iptal edenlerde cikiyor amin sagol canim allah razi olsun hepimize insallah :)
Bişey sormak istiyorum ikinci çizgim çok silik görünüyor bu ne demek yardımcı olurmusunuz seviniyim
Ayy canım ağzından bal damlıyor Ya baya silik görünüyor resimde belli olMaz benceCanim yeni baslayan bir gebelik benimde ilk silik cikti 2 3 gune netlesti eger ki ilk 10 dk da belirdiyse vardir ozaman foto atarsan daha yardimci olabiliriz
Ayy canım ağzından bal damlıyor Ya baya silik görünüyor resimde belli olMaz bence
Şuan şoka girdim çok heyecanlandım canım ya belirsiz olmak beni mahvediyor yarın yine denicem. Çok Sağol canımmmm :)Yarin ilk idrarla denersen dahada belirginlestigini fark ediceksin benim aksam idrarimla silik gorundu baya sabahki daha netti :)
Şuan şoka girdim çok heyecanlandım canım ya belirsiz olmak beni mahvediyor yarın yine denicem. Çok Sağol canımmmm :)
Ben üstüne görme durumundan Şüphe ettiğim için Yaptım testi canım. Bide yorgunluk yüzümde solma var kasığımda pıt pıt ediyor bazen ve ağrılarım var regl günüm bu ayın 26 sı normaldeCanim silik ciktiysa ilk 10 dk neden olmasin regl gecikmismiydi ben 4 gun kala silik gordum yumurtlamadan 9 gun sonra cikti :) hadi bakalim yarinda yap yazarsin buraya
Ben üstüne görme durumundan Şüphe ettiğim için Yaptım testi canım. Bide yorgunluk yüzümde solma var kasığımda pıt pıt ediyor bazen ve ağrılarım var regl günüm bu ayın 26 sı normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?