Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Anladim canim regl az geldiyse olabilir burada okadar seyler okudum ki neden olmasin :) allah gonlune gore versin
Allah Razı olsun canım inşallah hepimizin gönlüne göre versin. Bakalım yarın veya öbür gün yine denicem belki birazdaha beklersem iyi sonuç alırım :) çok Sağol canım

Allah Razı olsun canım inşallah hepimizin gönlüne göre versin. Bakalım yarın veya öbür gün yine denicem belki birazdaha beklersem iyi sonuç alırım :) çok Sağol canım

Rica ederim birtanem :) haber verirsin banada

Canim benim o hesabi iptal edenlerde cikiyor amin sagol canim allah razi olsun hepimize insallah :)
yeri geldi baştan sona okudum seni :) ne kadar da umutsuz ve hüsranla sonuçlanmış. kendimi gördüm sen de ama şimdi maşallahhhhhh bebeğin seninle anlıyorum ki herşeyin bir zmanı var. okuduklarım kadarıyla hep ne zaman ki unuttuk stresi attık öyle hamile kaldık diyenler var. sen de de öyle mi oldu . hatta bir ara tıpkı benim düşündüğüm gibi siteye girmemekle çare bulmaya çalışmışsın. ben napiyim sence. girsem belirtileri kendimde buluyor hüsran yaşıyorum . girmesem arkadaşları merak ediyorum ve umutlanmak için okuyorum hamişleri..

:) Canım benim ben kafamda bitirdim çünkü 1 senedir deniyorduk eger dedim bu ayda olmazsa dooktora gidicem tekrar ve eşimide alıcam die bide aekadaş tavsiyesi yumurtlama testi aldım boş boş her gün hiç umidim yokken yaptım ve çok şükür geldi minik mucizemm
biliyorum ve anlıyorum sizleri zamanında bende çok stres yaptım ama olumsuz etkiliyor yumurtayı oyuzden kafan boş olmalı umarım en kısa zamanda hamile kalırsın isteyen herkeze rabbim versin kimsenin kucagını boş bırakmasın bol bol dua et ben dua ettikçe rahatladım ve rabbimden diledim elbetteki herkezin evi çocukla neşe dolacak ama herşeyin zamanı var vakti saati var muhim olan onu beklemek sabırla.. kendinde hiç belirti araama ben regl olmayı bekledim hatta 1 paket büyük ped bille aldım olucam die sonra aşırı tansiyon düşüklüğü oldu baş dönemsi testte çıktı. Eminimki Seninde Gelicek minik mucizen Rabbim Çok bekletmez insallah seni ve tün isteyenlerii :)

çok teşekkür ederim . ümit verici konuşmalrın yüreğime su serpti. ovulasyon testini bu ay denedim . yalnız ilişkilerim koyu çizgiyi gördüğüm gün öncesi ve sonrası oldu. gün aşırı değil yani üstüste ilişki .. ben bu ay da bu yüzden ümitsizim sperm kalitesini düşürdük diye. hoş zaten ben hiç konduramıyorum hamiş kalmak kimmmm ben kim diyorum .eşimle doktor kontrollerimiz sorunsuz çıktı ama işte benim psikolojim iii değil çok stres yapıyorum . gelecek ay için testler için var mı bir tavsiyen. teşekkürler

rica ederim canım dopru olmuş bizde ögle denedik merak etme tutacagı varsa allah yazmışsa tutuyor ben labowuick kulalndım ve ilk ay hamille kaldım büyük bir sabırla bekle bakalım hatta yumurtlama testi pozitif ten sonra9 gün silik çıktı idrar testim :) erken gösterdi kızçem kendini yani

Hahahahha ben öle bi b*k yedim valla bacım sorma heyy ama 14. Gun de birlikte olduk ama :))) valla bu ay 12.gune kadar birlikte olmıcam :) erken baslayınca en fazla 14. Gunu görüyoruz :) ben hep 19 a kadar devam etmem gerekır diye düşünüyorum cunku bi türlü beceremedim. Dur mart ayına denk getircem ben onu. Ammannn yitiirr yaa :)
kız sen nasıl adamla 14.günde kavga edersin o on dört sonrası kaçırılır mııı ne ettin sen bacım

Ben de hala tık yok. Alla alla cok ilginç geliyor bana. Bu ay cidden hamile değilim sanırsam en azından bi memem acısaydı moda girseydim ))

Beta 10 dan buyuk olması gerekıyor tabii bu beklenen adet gününe göre değişiyor. Ben tam bişey diyemem. Ama istersen reglin gelsin oyle al, belki gelmiştir bile.

Slm kizlar.. bn 1 bucuk yillik evliyim ve 1 yildir bebek istiyoruz. Ama gelen giden yok adetime bir iki gun kaldi yumutrtlama gunlerini takip ediyorum ayaklarimi havaya dikiyorum ama nafile... yok yok yok.. cok uzuluyoruz. Esimin dort gun sonra dogim gunu ona bebek mujdesi vermk istiyorum. rabbim isteyen herkese versin... cok sahane bir site. Bir senedir uzaktan takip ediyordum sonunda bnde katildim araniza... :)

Kizlar adetime iki gun var icimde garip bi his var bu ay olck galiba ovulasyon testi kullandim o gün beraber olduk iki uc gündür kasiklarim agriyor gogsm cok ağrıyor sizce bu sefer olck mi
İnsallah olur neden olmasın kaç gunde bir oluyorsun kacıncı gun ovı de pozıtıf yakaladın. Ya ben onda bır turlu ıkı cızgıyı net göremedim. Sabah çişme 4 saat sıvı alma beceremedım yaa :)) ultrasonda dr catladığını gördü tek tesellim o.

Haa bu arada belirti olarak goguslrim cok sis hassas yesil damarlarcikti ama adet doneminide aynisini yasiyorun birde beyaz kokusuz cok fazka akintim var... bu hamilelik belirtisi olabilir mi.birde korunmayi birakali yuzumu sivilceler bastiiiii

Hosgeldiiinnn
Ahhh ne güzel d. Gunu hediyesı olurrrr beklenmeyen regli tarıhımız aynı . Ben de bu ay hamıle kalırsam kendı doğumgunumdr doğurcam tahmını :) diğer ay kalırsam esımın doğumgununde. Ama gel bana sor hıc umut yok :)) tüpçülere bakıyorum bende. Dığal yolla beceremıcez sanırım bu işi. Bi de eşimi teste sokma fıkrım var. Sperm testine. Kıllanmıyor değilim :) heheheh dediğin gibi ilişkiden sonra gerek amuda kalkma gerek parande atma :)) tık yok. Isın ilginci meme , kasık agrısı falan da olurdu o da yok :)))

Bana sorduysan bu ay erken yumurtlama yasadm arkadasm bn yumurtlama seffaf akintidan ve mide bulantisindan anliyorum... 25 gunde bir oluyorum. Adetimin 9. Gunu yumurtlamaya basladm tahminimce.

Biz testlerde yaptirdik esimde ileri hareketlilik biraz dusuk ciktii ama ilac kullanmk istemiyor ikna edemiyorum ama bebegide bnden cok istiyo kecibiynuzu pekmezi yediriyorum bndee :)

Haa bu arada belirti olarak goguslrim cok sis hassas yesil damarlarcikti ama adet doneminide aynisini yasiyorun birde beyaz kokusuz cok fazka akintim var... bu hamilelik belirtisi olabilir mi.birde korunmayi birakali yuzumu sivilceler bastiiiii
Valla kuzu sıvılce gelıyosa regli de geliyo sankı. Gecen ay tum belirtileri yasadım regli geldi hatta bir garip geldi. En iyi takmamak.
Gecen ay yasadıklarım
Cenemde sivilce
Memede hassasıyet bi 10 gun onceden basladı zaten
Akıntı, delı gıbı beyaz kokusuz akıntı
Meme ustunde yesıl damar hatta mor kılcal damarlar
Sonra gununde reglim geldı bu arada ben cok gızel moda girdim. Reglş gunumde karın agrısı kıvranıyorum sonra bir camur gibi kahverengi nasıl içime kactım korkudan. Kırmızıya donsun dıye dua ettim deli gibi. Sonuc beynım vucudumu gaza getırdi bana hayal kırıklıgı kaldı.

Bu yola girmeden once korunmayi birkainca hemen hamile kalacagimi dusunuyordm ama meger ne kadar zormus.. hatta gozum korkmustu ama simdi deli gibi istiyorum ki aslinda dogru zman degik cunku kpss ye calismak zorundayim... bu gidisle kirkimda atanicam

Biz testlerde yaptirdik esimde ileri hareketlilik biraz dusuk ciktii ama ilac kullanmk istemiyor ikna edemiyorum ama bebegide bnden cok istiyo kecibiynuzu pekmezi yediriyorum bndee :)
Hehehe aferin arkadaşım öyle olmuyorsa böyle diip pekmezi ittirtiver bu arada ben caktırmıyorum ama gemıdeyım esımle 3 ay oldu sanırım. Kaptan eşim. Karaya ayak basınca alcem numunelerden vercem teste. Senden alırım recete olmadı o da ılaca yanasmazsa :))) ben hem gemıde yasamaya hem de ıcımde bı canlı yasatmaya çalısıyorum. Dalga kıyamet midem bulana bulana cocuk denemeleri :) yanıma gelırken de bır test aldım :) tek kursun hakkım var anlayacagın :) insallah bu ay gelmez de kurtuluruz su stresten :) cok dua ediyorum Allah isteyen herkese versin diye hatta abartıp ıstemeyene de versin diyorum bazı bazı. Cok kandırılmısıx cunku sankı kolay bıseymiş gibi söylenirdi. Sırf bu sebepten korundum da ben zamanı değil diye bileydim korunmazdım. Bi de herkes dürüst değil deneyip de yooo biz denemiyoruz diyolar. Bu hadise bu sitede olmuyor. Gercek hayatta cevrendekiler yapıyor. Sonra bır bakıyorsun hamıleyım diyor. Ee nasıl oldu? Tek seferde Gununu tutturduk oldu. Kadın böyle diyor kocası esıme valla hanıdır denıyoruz diyor... Neyin kafası bu bılemıuorum bilemicem de hiçbir zaman. Ama esımle gecen konusuyoruz sunu dedi. Nazar değiyordur belki nora dedi. Bazı ınsanlar cocugumuzn olmasını ıstemıyordur belkı söylemesek mı dedi. Belkı doğruluk oayı vardır ama ben kalırsam da 6 aydır 1 yıl neyse o kadar korunmadık dicem yanı.

Hahahah aynı seyi senın gonderini okumadan sana yazdım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…