Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Doğru zaman diye bişey yok sanırsam arkadaşım. Kpss bıter ev kredısı baslar o olmaz sa arebe kredısıne girilir :))) bu böle gider... Kısmetıyle gelır öyle ınanıyorum yaradan tarafından. Dusunme bişey :) hamıs hamıs calısırsın kazanırsın da atanırsın, atandığın yerde de doğurursun :)) nolcek. Hamıle kalırsak zaten bı mucızeyi gercekleştircez ya kpss yi kazanmak yanında cerez olabilir bence

:) herkes ayni dertten muzdarip. :) bn korunmayi biraktigm an herkese ilan ettm bebek istiyoruz die... kendi elimle yaptim. 1 yildir her gun soruyirlar azicik gobek ciksa bebis mi var die gobegimi elliyorlar. Sinirlerim oynuyor

Iki hafta sonra bir karisim ogrenegim sizlerke paylasoirim. Bitkisel bir karisim. Denemkten zarar gelmez hrralde. :)

:) herkes ayni dertten muzdarip. :) bn korunmayi biraktigm an herkese ilan ettm bebek istiyoruz die... kendi elimle yaptim. 1 yildir her gun soruyirlar azicik gobek ciksa bebis mi var die gobegimi elliyorlar. Sinirlerim oynuyor
Korunmuyoruz ama cok da istiyoruz denemez mi dicez ne dicez :))) ne diyelim. Hahahah o göbek işi fena. Hele az da olsa göbişliysen kı ben öyleyim. Öle dediklerinde benım de zıplıyo kan beynıme, cemkıresım sac bas yolasım gelıyor. Hatta bu donem cok agrasıfım bu konuda. Bunu yasamayan bılemez. Bazı ınsanlar bılerek veya bilmeyerek o kadar ezikliyorlar kı.... Hamıle kalanın nisbeti mi dersin, afrası tafrası mı dersın. Gözüne gözüne sokması mı ... Uzaklastırıyorum artık cevremden. Yazık bana da cunku

Iki hafta sonra bir karisim ogrenegim sizlerke paylasoirim. Bitkisel bir karisim. Denemkten zarar gelmez hrralde. :)
Super denerız en azından donunce bem takıp ederım senı. Sındı sen kazana yarasa parmağı, kecı bıynuzu, tilki dudağı at kaynat falan dersın ben bulamam buralarda

Bnde bilmiyorum henuz neler konuldugunu canim ogrenince soylrrim sende gelince, isteyen herkes dener.. guya o karisimdan icen o ay hamile kaliyormus esim sevmiyor oyle seyleri ama allahtan umit kesilmez iste nasip kismet...

Hanımlar sayfalarda gezınıyorum, dr forumlarında daha cok :) sürtünme yoluyla ilişkiye girip hamile kalmaktan korkan ve bunu drye soran var, kıyafetli sevişip hamile kaldım mı diye soran var :))) işedim altıma gülmekten
Tıp care olmaz bu ınsanlara bizim forumca ders vermemiz lazım. Şaka yapıyor da olabilirler mi ama drye de yazık :)

Beyaz kremsı akıntım basladı, reglim geliyo. Tesbıtım bu beyaz losyon gıbı akıntı regli habercisi, gebelık değil. Diğer ay görüşmek üzereee

Aynen oyle oldu cunku bnde kirmizi kart yedim... artik akintilara belirti denek yok...

Aynen oyle oldu cunku bnde kirmizi kart yedim... artik akintilara belirti denek yok...
Evet, beyaz akıntı hıc bana hayırlı gelmiyor. Belkı de hamıle kaldıgımız ayda gelecek... Beyaz akıntıya belırtı dıyen de olmus cunku... Umudumuz mart. Bosver

Kizlar merhaba benimde 4 gün kaldi henüz testte birşey yok ovu testimde çok koyu değil ama yumurtlamadan sonra çizgi neredeyse kaybolmuştu ne dersiniz umut varmidir

BAT 14 Mart.geri sayım başladı, inşallaahhh bu ay adet olmam ve gebe olduğumu öğrenirim hayırlısıyla

Merhaba adetime 2 gün kaldı göğüs uçların acıya hafif hafif akıntı var ara ara da kasıklarımda batma gibi küçük ağrılar gibi şeyler oluyo adet belirtisi mi hamilelik belirtisi mi bunlar ne Haa :)

Kizlar merhaba benimde 4 gün kaldi henüz testte birşey yok ovu testimde çok koyu değil ama yumurtlamadan sonra çizgi neredeyse kaybolmuştu ne dersiniz umut varmidir
ovulasyon testinin gebeliği göstermesi adete 1-2 gün kala kopkoyu çkması lazım canım

Merhaba adetime 2 gün kaldı göğüs uçların acıya hafif hafif akıntı var ara ara da kasıklarımda batma gibi küçük ağrılar gibi şeyler oluyo adet belirtisi mi hamilelik belirtisi mi bunlar ne Haa :)
ikisininde belırtılerı neredeyse aynı sayılır :) bılemeyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…