Doğru zaman diye bişey yok sanırsam arkadaşım. Kpss bıter ev kredısı baslar o olmaz sa arebe kredısıne girilir :))) bu böle gider... Kısmetıyle gelır öyle ınanıyorum yaradan tarafından. Dusunme bişey :) hamıs hamıs calısırsın kazanırsın da atanırsın, atandığın yerde de doğurursun :)) nolcek. Hamıle kalırsak zaten bı mucızeyi gercekleştircez ya kpss yi kazanmak yanında cerez olabilir benceBu yola girmeden once korunmayi birkainca hemen hamile kalacagimi dusunuyordm ama meger ne kadar zormus.. hatta gozum korkmustu ama simdi deli gibi istiyorum ki aslinda dogru zman degik cunku kpss ye calismak zorundayim... bu gidisle kirkimda atanicam
Korunmuyoruz ama cok da istiyoruz denemez mi dicez ne dicez :))) ne diyelim. Hahahah o göbek işi fena. Hele az da olsa göbişliysen kı ben öyleyim. Öle dediklerinde benım de zıplıyo kan beynıme, cemkıresım sac bas yolasım gelıyor. Hatta bu donem cok agrasıfım bu konuda. Bunu yasamayan bılemez. Bazı ınsanlar bılerek veya bilmeyerek o kadar ezikliyorlar kı.... Hamıle kalanın nisbeti mi dersin, afrası tafrası mı dersın. Gözüne gözüne sokması mı ... Uzaklastırıyorum artık cevremden. Yazık bana da cunku:) herkes ayni dertten muzdarip. :) bn korunmayi biraktigm an herkese ilan ettm bebek istiyoruz die... kendi elimle yaptim. 1 yildir her gun soruyirlar azicik gobek ciksa bebis mi var die gobegimi elliyorlar. Sinirlerim oynuyor
Super denerız en azından donunce bem takıp ederım senı. Sındı sen kazana yarasa parmağı, kecı bıynuzu, tilki dudağı at kaynat falan dersın ben bulamam buralardaIki hafta sonra bir karisim ogrenegim sizlerke paylasoirim. Bitkisel bir karisim. Denemkten zarar gelmez hrralde. :)
Sağolasın :) karadı denizi heryeri zor :) zor bu iş özetleGemidede bebek calismalri zor olur. Allah yardimcin olsun canim :)
Evet, beyaz akıntı hıc bana hayırlı gelmiyor. Belkı de hamıle kaldıgımız ayda gelecek... Beyaz akıntıya belırtı dıyen de olmus cunku... Umudumuz mart. BosverAynen oyle oldu cunku bnde kirmizi kart yedim... artik akintilara belirti denek yok...
nasıl emınsın bu kadar? uzun suredır mı denıyorsun?Beyaz kremsı akıntım basladı, reglim geliyo. Tesbıtım bu beyaz losyon gıbı akıntı regli habercisi, gebelık değil. Diğer ay görüşmek üzereee
ovulasyon testinin gebeliği göstermesi adete 1-2 gün kala kopkoyu çkması lazım canımKizlar merhaba benimde 4 gün kaldi henüz testte birşey yok ovu testimde çok koyu değil ama yumurtlamadan sonra çizgi neredeyse kaybolmuştu ne dersiniz umut varmidir
ikisininde belırtılerı neredeyse aynı sayılır :) bılemeyızMerhaba adetime 2 gün kaldı göğüs uçların acıya hafif hafif akıntı var ara ara da kasıklarımda batma gibi küçük ağrılar gibi şeyler oluyo adet belirtisi mi hamilelik belirtisi mi bunlar ne Haa :)
Dune gore bugun dahada koyu cikti bakalim yarin ola hayrolaovulasyon testinin gebeliği göstermesi adete 1-2 gün kala kopkoyu çkması lazım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?