Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

kızlar merhaba adetime 6 gün var. ovulasyon testi yaptım
6 gün kala silik çizgi bir şey ifade ediyor mu ? yani herkeste çıkar mı çizgi.

Eklentiler

• 20150308_124231.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 63

Canim benim ovulasyon testim 4 gun kala koyu cikti ayni yumurtlama gibi sonra idrardada silik gordum.
Sen biraz daha bekle gerci hep silik cikar cunku vicutta LH hep var azda olsa

Canim benim ovulasyon testim 4 gun kala koyu cikti ayni yumurtlama gibi sonra idrardada silik gordum.
Sen biraz daha bekle gerci hep silik cikar cunku vicutta LH hep var azda olsa
anladım canım. ilk ayım o yüzden normal mi bu sonuç herkeste böyle çıkar mı bilmiyorum. ama 8. günden başlamıştım. 8-9-10 çizgi yok gibiydi. 14. gün çift çizgiydi hatta t daha koyuydu. bugun 22. gun işte durum bu. ama herhangi bir belirtim yok. adete yonelıkte yok

Bende ilk kullanmistim ve anlamlarini bilmiyordum sagolsun birkac arkadas yardim etmisti :)
Cikar boyle hep ama regl az kala ayni yumurtlama gunku gibi cikarsa ozamam bir umit var :)
Umarim hamile kalirsin

Bende ilk kullanmistim ve anlamlarini bilmiyordum sagolsun birkac arkadas yardim etmisti :)
Cikar boyle hep ama regl az kala ayni yumurtlama gunku gibi cikarsa ozamam bir umit var :)
Umarim hamile kalirsin
öğrenicez artık. çok gerek kalmadan mutlu sona ulaşırım inşallah. teste şimdi baktımda koyulaşmış. o resmi 5. dkkada çekmiştim. . .

bakıcaz artık 6 gün var daha. böyle çıkınca hamile çıkanda olmuş. çıkmayanda. ama tabi ufak bir umut doğuruyor belirtim olmaması nedeniyle umudum az zaten.

Eklentiler

• 20150308_140251.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 72

Canim ilk 10 dk onemli cok bekletirsen cikar ogle hadi bakalim insallah pozitif sonuc alirsin

selamün aleyküm arkadaşlar bende aşılamanın 14.günündeyim adete 7. Gün var hayırlısı inş. Düne kadar bazı belirtiler hidsettim sanki ama bugün hiç bişey yok gibi inş tutmuştur. Şu an kuzenlerimdeyim birinin ikizi birinin tek bebekleri var bende öyle aralarında oturuyorum zor tutuyorum kendimi üxüntümü brlli etmemek için

Benim de 6 7 gün var da ovulasyon testi yapmaya dahi cesaret ister.. Ben de bir kaç belirti yaşıyorum ama adet belirtileri gibi orijinal birsey yaşamıyorum. bazıları adete 5 gün kala yumurtlarım ben hep diyor. Böyle birşey mümkün mü. O halde insan 2 kere yumurtlayabilir mi. Ben ilişki olayını bıraktım 14. Günden beri geri sayım yapıyorum. İlişkiye gerek var mı ki acba

Bilmiyorumki canim. Benim ilk ayim. 14. Cift cizgi gordum. Duzenli 28 de bir olurum. Ama hicbir belirtim.yok. . .adet belirtilerimde aydan aya degisirdi. Bi ay geliyorum diye bagrirdi. Bi ay hic anlamazdim. . . Bu ayda 0 belirti. yumurtlamadan sonra 6..gun bi.kac kez kasiklarima bisey batti.Ama gaz sancisi sandim. Baskada hicbisey yok.

kızlar merhaba ame 6 gün var. ovulasyon testi yaptım
Benimde 3 gun kaldi ve ovulasyonda cizgi var t c kadar koyu degil ama 20.gun yaptigim ovulasyonda hic cizgi yok bende anlamadim insallah pozitir

Benimde 3 gun kaldi ve ovulasyonda cizgi var t c kadar koyu degil ama 20.gun yaptigim ovulasyonda hic cizgi yok bende anlamadim insallah pozitir
Insallah canim. Gebelik yapmadin mi hic. Yapmadiysan iyi sabretmissin sen de. Ben yarin yapim diyorum. Cikmaz buyuk ihtimal ama denicem..

Benm de periot tracker a gore dun adet olmam lazımddi.cumadan beri sanki biseyler akiyomus gibi hissediyirum.ama hala bisey yok.belim ve kasiklarimddada da agri vavar.testte yapmak istemiyorum nedense icimde hastalanacagim hissi var.var.bugun de bekleyim olmazsa yarin sabaha yaparim testi.goguslerim falanda fos:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…