- 31 Aralık 2014
- 227
- 284
- 33
Benim de Son 7 gün .. Dua edelim birbirimizeSon 8gün rabbim evlat nasip eylesin hayırlısıyls
Evet rabbim bizim ile bilikye ümmeti Muhammed in idteyen tum kullarina salih evlad nasip eylesinBenim de Son 7 gün .. Dua edelim birbirimize
Gece gece duamizı da aldık . Şimdi uyumacaEvet rabbim bizim ile bilikye ümmeti Muhammed in idteyen tum kullarina salih evlad nasip eylesin
İnşallah canım sağ selamet hayırlısı ile kucağımıza alırız evlatlarimizi.Evet canim basladim progesterona gunde bir tane iciyorum Rabbim sifa verir ins uzulmem artik cok korkuyorum Allah bebegimi korusun ins herkesin herkesin yardimcisi olsun
kızlar merhaba adetime 6 gün var. ovulasyon testi yaptım
6 gün kala silik çizgi bir şey ifade ediyor mu ? yani herkeste çıkar mı çizgi.
anladım canım. ilk ayım o yüzden normal mi bu sonuç herkeste böyle çıkar mı bilmiyorum. ama 8. günden başlamıştım. 8-9-10 çizgi yok gibiydi. 14. gün çift çizgiydi hatta t daha koyuydu. bugun 22. gun işte durum bu. ama herhangi bir belirtim yok. adete yonelıkte yokCanim benim ovulasyon testim 4 gun kala koyu cikti ayni yumurtlama gibi sonra idrardada silik gordum.
Sen biraz daha bekle gerci hep silik cikar cunku vicutta LH hep var azda olsa
anladım canım. ilk ayım o yüzden normal mi bu sonuç herkeste böyle çıkar mı bilmiyorum. ama 8. günden başlamıştım. 8-9-10 çizgi yok gibiydi. 14. gün çift çizgiydi hatta t daha koyuydu. bugun 22. gun işte durum bu. ama herhangi bir belirtim yok. adete yonelıkte yok
öğrenicez artık. çok gerek kalmadan mutlu sona ulaşırım inşallah. teste şimdi baktımda koyulaşmış. o resmi 5. dkkada çekmiştim. . .Bende ilk kullanmistim ve anlamlarini bilmiyordum sagolsun birkac arkadas yardim etmisti :)
Cikar boyle hep ama regl az kala ayni yumurtlama gunku gibi cikarsa ozamam bir umit var :)
Umarim hamile kalirsin
öğrenicez artık. çok gerek kalmadan mutlu sona ulaşırım inşallah. teste şimdi baktımda koyulaşmış. o resmi 5. dkkada çekmiştim. . .
bakıcaz artık 6 gün var daha. böyle çıkınca hamile çıkanda olmuş. çıkmayanda. ama tabi ufak bir umut doğuruyorbelirtim olmaması nedeniyle umudum az zaten.
Benim de 6 7 gün var da ovulasyon testi yapmaya dahi cesaret ister.. Ben de bir kaç belirti yaşıyorum ama adet belirtileri gibi orijinal birsey yaşamıyorum. bazıları adete 5 gün kala yumurtlarım ben hep diyor. Böyle birşey mümkün mü. O halde insan 2 kere yumurtlayabilir mi. Ben ilişki olayını bıraktım 14. Günden beri geri sayım yapıyorum. İlişkiye gerek var mı ki acbakızlar merhaba adetime 6 gün var. ovulasyon testi yaptım
Bilmiyorumki canim. Benim ilk ayim. 14. Cift cizgi gordum. Duzenli 28 de bir olurum. Ama hicbir belirtim.yok. . .adet belirtilerimde aydan aya degisirdi. Bi ay geliyorum diye bagrirdi. Bi ay hic anlamazdim. . . Bu ayda 0 belirti. yumurtlamadan sonra 6..gun bi.kac kez kasiklarima bisey batti.Ama gaz sancisi sandim. Baskada hicbisey yok.Benim de 6 7 gün var da ovulasyon testi yapmaya dahi cesaret ister.. Ben de bir kaç belirti yaşıyorum ama adet belirtileri gibi orijinal birsey yaşamıyorum. bazıları adete 5 gün kala yumurtlarım ben hep diyor. Böyle birşey mümkün mü. O halde insan 2 kere yumurtlayabilir mi. Ben ilişki olayını bıraktım 14. Günden beri geri sayım yapıyorum. İlişkiye gerek var mı ki acba
Benimde 3 gun kaldi ve ovulasyonda cizgi var t c kadar koyu degil ama 20.gun yaptigim ovulasyonda hic cizgi yok bende anlamadim insallah pozitirkızlar merhaba ame 6 gün var. ovulasyon testi yaptım
Insallah canim. Gebelik yapmadin mi hic. Yapmadiysan iyi sabretmissin sen de. Ben yarin yapim diyorum. Cikmaz buyuk ihtimal ama denicem..Benimde 3 gun kaldi ve ovulasyonda cizgi var t c kadar koyu degil ama 20.gun yaptigim ovulasyonda hic cizgi yok bende anlamadim insallah pozitir
Yaptim canim bisey cikmadi sabah tekrar yapicamInsallah canim. Gebelik yapmadin mi hic. Yapmadiysan iyi sabretmissin sen de. Ben yarin yapim diyorum. Cikmaz buyuk ihtimal ama denicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?