- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
bugunü saymazsak 4 gun. sabah normal gebelik testi yaptım çok net Tek Çizgi
senin bebiş akıllı uslu, sessiz sedasız gelecekbugunü saymazsak 4 gun. sabah normal gebelik testi yaptım çok net Tek Çizgi
hala da tık yok ben de. normalim
konunun özetini okadar güzel yapmışsın ki hayran kaldım... ama inan ben tamda senin anlattığın gibi iki yıl korunduktan sonra korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım sonra ikincide öyle olcak sandık bir yıl geçti yok ameliyat oldum ameliyattan sonra doktor olmaz dedi bizde iki gecelik ilişkiden birinde tutturmuşuz ama ömrü uzun olmadı düşük yaptım... şimdi iki aydır korunmuyoruz sanırsın ki iki yıl gibi geliyor bana... allahım bu ülkeyi bu hale getiren hep bu diziler bir gecede hamile kalıyorlar sonra gerçek hayattada herkes öyle olcak sanıyor... hele ben ilk çocuğumdan sonra 3 kere ertesi gün hapı içtim...neyin kafasını yaşıyordum acaba???Hehehe aferin arkadaşım öyle olmuyorsa böyle diip pekmezi ittirtiver bu arada ben caktırmıyorum ama gemıdeyım esımle 3 ay oldu sanırım. Kaptan eşim. Karaya ayak basınca alcem numunelerden vercem teste. Senden alırım recete olmadı o da ılaca yanasmazsa :))) ben hem gemıde yasamaya hem de ıcımde bı canlı yasatmaya çalısıyorum. Dalga kıyamet midem bulana bulana cocuk denemeleri :) yanıma gelırken de bır test aldım :) tek kursun hakkım var anlayacagın :) insallah bu ay gelmez de kurtuluruz su stresten :) cok dua ediyorum Allah isteyen herkese versin diye hatta abartıp ıstemeyene de versin diyorum bazı bazı. Cok kandırılmısıx cunku sankı kolay bıseymiş gibi söylenirdi. Sırf bu sebepten korundum da ben zamanı değil diye bileydim korunmazdım. Bi de herkes dürüst değil deneyip de yooo biz denemiyoruz diyolar. Bu hadise bu sitede olmuyor. Gercek hayatta cevrendekiler yapıyor. Sonra bır bakıyorsun hamıleyım diyor. Ee nasıl oldu? Tek seferde Gununu tutturduk oldu. Kadın böyle diyor kocası esıme valla hanıdır denıyoruz diyor... Neyin kafası bu bılemıuorum bilemicem de hiçbir zaman. Ama esımle gecen konusuyoruz sunu dedi. Nazar değiyordur belki nora dedi. Bazı ınsanlar cocugumuzn olmasını ıstemıyordur belkı söylemesek mı dedi. Belkı doğruluk oayı vardır ama ben kalırsam da 6 aydır 1 yıl neyse o kadar korunmadık dicem yanı.
valla bence hala tek kişiyimsenin bebiş akıllı uslu, sessiz sedasız gelecek
Ben de dizilerden öğrendiğimle . Bir kadın herzaman hamile kalır sanıyordum . Evlilikte 3. Yildayım bunu bu sene öğrendim. Yumurtlama gününü falankonunun özetini okadar güzel yapmışsın ki hayran kaldım... ama inan ben tamda senin anlattığın gibi iki yıl korunduktan sonra korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım sonra ikincide öyle olcak sandık bir yıl geçti yok ameliyat oldum ameliyattan sonra doktor olmaz dedi bizde iki gecelik ilişkiden birinde tutturmuşuz ama ömrü uzun olmadı düşük yaptım... şimdi iki aydır korunmuyoruz sanırsın ki iki yıl gibi geliyor bana... allahım bu ülkeyi bu hale getiren hep bu diziler bir gecede hamile kalıyorlar sonra gerçek hayattada herkes öyle olcak sanıyor... hele ben ilk çocuğumdan sonra 3 kere ertesi gün hapı içtim...neyin kafasını yaşıyordum acaba???
Bugünü ve o günü sayıyor musun benim 14 mart. Yani kaç gün kaldı desem
sayıyorum canım benim de 17 mart. senin de o zaman 5 günün kalmışBugünü ve o günü sayıyor musun benim 14 mart. Yani kaç gün kaldı desem
yumurtlama gününü bende ikinci hamileliğimde öğrendim gerçi düşünüyorumda sorunsuz hamile kalsak hiç haberimiz olmayacaktı... 18 mart beklenmeyen adet günümBen de dizilerden öğrendiğimle . Bir kadın herzaman hamile kalır sanıyordum . Evlilikte 3. Yildayım bunu bu sene öğrendim. Yumurtlama gününü falan
Benim de aynı gün. Ben 5 gün kaldı diyorum :)Bugünü ve o günü sayıyor musun benim 14 mart. Yani kaç gün kaldı desem
Canımmm aynı seyleri yasıyoruz aslında. Bir bebekin var cok sukur Allah bağıslasın. Nolur stres yapma. İkincisi de gelecek.... Bir sonraki postuma da bi bak...konunun özetini okadar güzel yapmışsın ki hayran kaldım... ama inan ben tamda senin anlattığın gibi iki yıl korunduktan sonra korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım sonra ikincide öyle olcak sandık bir yıl geçti yok ameliyat oldum ameliyattan sonra doktor olmaz dedi bizde iki gecelik ilişkiden birinde tutturmuşuz ama ömrü uzun olmadı düşük yaptım... şimdi iki aydır korunmuyoruz sanırsın ki iki yıl gibi geliyor bana... allahım bu ülkeyi bu hale getiren hep bu diziler bir gecede hamile kalıyorlar sonra gerçek hayattada herkes öyle olcak sanıyor... hele ben ilk çocuğumdan sonra 3 kere ertesi gün hapı içtim...neyin kafasını yaşıyordum acaba???
Canım merhaba,
biraz gezinirken gördüm yazını sonucun <0,5 gebelik yok yazmışsın ama şu an 7 haftalık hamilesin Allah bağışlasın inşallah kucağınada almayı nasip etsin
bende 2 gün önce kan testi yaptırdım özele gittim sonucum <2 yazıyodu değer yazmıyordu acil doktoru direk gebelik yok dedi
sen sonucun sonradan mı arttı nasıl oldu söylermisin
adetim normalde düzenlidir eşimle korunmadan 17 ve 23 şubatta birlikde olduk 6 gün adet olurum 31 ocakda adet oldum sonra adete 1 hafta kala aşırı kasık ağrısı oldu bacaklarımda falan da aynı şekilde 28 şubatta az az başlayan bir adet ama şöyle ki 3 saat ped falan kullanmadım peçete kullandım damla şeklide az az ertesi gün 4 pet kadak kullandım ama pırtılı bir adet rengide öncekilerden açıktı ve 3.gün hiç birşey yok adet kesilmişti . 4 . gün pembelik geldi sonraki günde kahverengi lekelenme oldu şuan gene birşey yok idrar testi negatif kan testi <2 yazıyodu ama hala kasıklarımda batmalar oluyor aşırı baş ağrısı bacaklarımda karıncalanma ve bel ağrısı sence bunlar neden olabilir bilgin var mı acil doktoru mevsimseldir kadınlarda olur dedi salladı başından kist falan mı var acababilgisi olan var mııııı
sağol canım bu ay sonu aynı olursa gitcem kesinşimdi havalar da soğuk ya etkilemiş olabilir belkicanım benim o ay gebelik yoktu zaten olmadığını öğrendiğim günün akşamı adet oldum.
ocak ayıydı.
adet bittikten sonra çalışmalara devam ettik, şubat ayında hamile olduğumu öğrendim
değerlerim sonradan artmadı, o ay hamile değildim sonra kaldım.
diğer şikayetlerin için canım kist var ı yok mu öğrenmek için bence kadın doğua git
bi yumurtalıklarına baktır
kan testı yaptır
ön muayene ol için rahat ollur yani senden yana bir sıkıntı var mı yok mu öğrenmiş olursun
Yaptim canim bisey cikmadi sabah tekrar yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?