Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

konunun özetini okadar güzel yapmışsın ki hayran kaldım... ama inan ben tamda senin anlattığın gibi iki yıl korunduktan sonra korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım sonra ikincide öyle olcak sandık bir yıl geçti yok ameliyat oldum ameliyattan sonra doktor olmaz dedi bizde iki gecelik ilişkiden birinde tutturmuşuz ama ömrü uzun olmadı düşük yaptım... şimdi iki aydır korunmuyoruz sanırsın ki iki yıl gibi geliyor bana... allahım bu ülkeyi bu hale getiren hep bu diziler bir gecede hamile kalıyorlar sonra gerçek hayattada herkes öyle olcak sanıyor... hele ben ilk çocuğumdan sonra 3 kere ertesi gün hapı içtim...neyin kafasını yaşıyordum acaba???

Ben de dizilerden öğrendiğimle . Bir kadın herzaman hamile kalır sanıyordum . Evlilikte 3. Yildayım bunu bu sene öğrendim. Yumurtlama gününü falan

Ben de dizilerden öğrendiğimle . Bir kadın herzaman hamile kalır sanıyordum . Evlilikte 3. Yildayım bunu bu sene öğrendim. Yumurtlama gününü falan
yumurtlama gününü bende ikinci hamileliğimde öğrendim gerçi düşünüyorumda sorunsuz hamile kalsak hiç haberimiz olmayacaktı... 18 mart beklenmeyen adet günüm

mart 11 i iple çekiyorum inşallah hasta olmam:) belirtiler belirtiler kafayı yicemmmmmmmm

Canımmm aynı seyleri yasıyoruz aslında. Bir bebekin var cok sukur Allah bağıslasın. Nolur stres yapma. İkincisi de gelecek.... Bir sonraki postuma da bi bak...

canım benim o ay gebelik yoktu zaten olmadığını öğrendiğim günün akşamı adet oldum.

ocak ayıydı.

adet bittikten sonra çalışmalara devam ettik, şubat ayında hamile olduğumu öğrendim

değerlerim sonradan artmadı, o ay hamile değildim sonra kaldım.

diğer şikayetlerin için canım kist var ı yok mu öğrenmek için bence kadın doğua git

bi yumurtalıklarına baktır

kan testı yaptır

ön muayene ol için rahat ollur yani senden yana bir sıkıntı var mı yok mu öğrenmiş olursun

sağol canım bu ay sonu aynı olursa gitcem kesinşimdi havalar da soğuk ya etkilemiş olabilir belki

etkıler canım muhakkak.

hamıle kalmadan önce doktora gitmeyi ihmal etme bence çok önemli.

inşallah en kısa sürede size de nasip eder Rabbim.

kızlar yardım lazm acil destekleri bekliyorum.adet tarihlerim 20 ocak,12 subat normalde 4 gün geri atar 3 gün sürer.geçen ay 8 gün atmıştı.bu ay olmadm daha en az 4 gün geri atması lzm ama olmadm.adet belrtim suan yok 2 gün içnde olmam lzm tahminen.göğüslerm 9 10 gün evvel ağrımaya başlar normalde 2 gündür ağrı var ama o da bastrnca hafif.adet öncesi gbi dğl.bu ay gebelk istemiyorum ama d.kontrol kullanmakta istemedm açıkçası zten tutmuo die saldm kendimi.ne diosunuz?

Canlar!!! Cok ilginç birşey yazacağım.
Burda ben de sizin gibi okudum, gugılladım aktif olarak yazmaya çalıstım. Aynı duyguları paylaşıyoruz bu hep netti, hiç değişmedi. İyi ki varsınız.
Bugun rengli günüm.
Cocuk denemesınde 6. Ay bilinçlı ondan önce cok dıkkatli korundugumuzu söylemem. Hap, prezarvatif kullanmadık sadece geri kacma teknığı.
Dr herhangi bir sıkıntı görmemişti 2014 eylül ayında ultrasonda. Ancak hormon testi istemişti. Öğleden sonra gayet yemiş içmiş halımle kan verdim. Tsh hormonum 4.60 cıktı. Dr telefonda endoktine görün, 2,5 un ustunde hamıle kalmak zor ve tehlıkelıdır dedı. Gitmedim. Esım panıkleme senın sıstem böyle calısıyordur dedi. Esım kaptan benım. Yazmıstım gene. Gemıye cıkacaz. Cıkmadan once ac karna bı hastaneye gittim gene olcturdum. Bu sefer ac karnınaydı. 3.4 cıktı. Gene 2.5 değildim. Doktor ilaçlık değilsin dedi... Ama hep içimi kemırdı. Arkadasımın annesi hemsıre, durumu anlattım drye sordular 15 gun ceyrek sonrakı 15 yarım ve sonra tam alsın dedı. Ama ilaç yoktu avrupa da recetesiz ımkanı yoktu sansıma personel değişimi oldu ve gönderdi görümcem gelen personelle gemıye. Gecen ay basladım kullanmaya.

ben 6 haftalık hamıleyken tsh = 6.1 çıktı

bende o ilaçtan kullanıyorum şimdi

doktor hatta doğal yollarla mı hamıle kaldın dedi evet dedim

bence ımkansız veya zor değil

ilaç kullanmazsanız sıkıntı

ondan dıoyrum hamıle kaldan once yumurtalıklarınıza kan degerlerinze baktırın.

tsh çok öenmlı gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…