kızlar cevaplarınıza ihtiyacm var tahmnlerinize :)kızlar yardım lazm acil destekleri bekliyorum.adet tarihlerim 20 ocak,12 subat normalde 4 gün geri atar 3 gün sürer.geçen ay 8 gün atmıştı.bu ay olmadm daha en az 4 gün geri atması lzm ama olmadm.adet belrtim suan yok 2 gün içnde olmam lzm tahminen.göğüslerm 9 10 gün evvel ağrımaya başlar normalde 2 gündür ağrı var ama o da bastrnca hafif.adet öncesi gbi dğl.bu ay gebelk istemiyorum ama d.kontrol kullanmakta istemedm açıkçası zten tutmuo die saldm kendimi.ne diosunuz?
ben gebelik için kan verdiğimde tsh ye bakmıştır herhalde birşey demedi bana onunla ilgili sadece gebelik yok dedi doktora gidicem yaa ama alttan blaktırmaya çekiniyorum o yüzden bu ayki adetimi beklicemetkıler canım muhakkak.
hamıle kalmadan önce doktora gitmeyi ihmal etme bence çok önemli.
inşallah en kısa sürede size de nasip eder Rabbim.
ben gebelik için kan verdiğimde tsh ye bakmıştır herhalde birşey demedi bana onunla ilgili sadece gebelik yok dedi doktora gidicem yaa ama alttan blaktırmaya çekiniyorum o yüzden bu ayki adetimi beklicem
ne dedi doktor canım nerde yanlış yapıyormuşuz. bizde 6 aydır istiyoruz...Slm kizlar uzun zamandir girmiyordum bu ay reglim gecikti bircok hamilelik belirtisi yasadim sonucunda hamis degilim. Bu ay kesin hamileyim diyordum kasik batmalari goguslerde sislik lekeler vs. Evet belirtiler varda bebek yokYaklasik 6 aydir bebek istiyoruz ve doktora hic gimemistim doktora gittik ve birsuru sey ogrendik malesef oyuzden beklemeyin vajinal muayene zor bisey degil evet utaniyoruz ama bebis icin inan deger. Simdi daha bilincli ilerliyoruz esimle birlikte rabbim aratmasin hayirlisiyla versin tum isteyenlere...
ANLADIM CANIM ÇOK SAĞOL BİLMEDİĞİM ÇOK ŞEY VARcnm senin yaptırdıgında sadece betahcg degerine bakılmıştır
benım dediğim çok daha detaylı kan tahlili
hamılelere yapılıyor veya hamıle kalmadan once doktorlar istiyor
birçok değer görünüyor orda
hamılelık var mı yok mu kan testı bende yaptırmıştım sdc betahcg yazar orda
Canim benim bat yarin ama benim umudum yok bugunde gebelik testi negatif olsa artik cikardi herhaldenaptın var mı gelişmeadet gunumuz aynı 14 marttı sanırım. ben de de tık yok
Kan degerlerimin cogu yuksek cikti ozelliklede tsh. Cok yuksek degil benim 2.96 cikti ama hamilelik icin onemliymis. Adetin gecikmesi buna bagli oluyormus. Prolaktin hormonu sinirin uzerinde cikti buda goguslerdeki hassasiyeti arttirdigi icin ben hamilelik belirtisi olarak dusunmusum yumurtlama cok gec oluyor sanirim dedi doktor bu ay bunun takibine basladik daha inanin bir suru sey soyledi bunlar aklimda kalanlar...ne dedi doktor canım nerde yanlış yapıyormuşuz. bizde 6 aydır istiyoruz...
hmm bana da test yaptı ama böyle şeyler demedi kan testiydi benimki hormon ve hemoglobin falan bakıldı.Kan degerlerimin cogu yuksek cikti ozelliklede tsh. Cok yuksek degil benim 2.96 cikti ama hamilelik icin onemliymis. Adetin gecikmesi buna bagli oluyormus. Prolaktin hormonu sinirin uzerinde cikti buda goguslerdeki hassasiyeti arttirdigi icin ben hamilelik belirtisi olarak dusunmusum yumurtlama cok gec oluyor sanirim dedi doktor bu ay bunun takibine basladik daha inanin bir suru sey soyledi bunlar aklimda kalanlar...
canım biz biraz acele ediyoruz. gecikmeden sonra yapmak lazım ama. sabredemiyoruz.Canim benim bat yarin ama benim umudum yok bugunde gebelik testi negatif olsa artik cikardi herhalde
Gebelik testimi canim buhttp://i.hizliresim.com/1YagXp.jpg
Beceremiyorum :)
gordum ben burda :) ne testı kı buhttp://i.hizliresim.com/1YagXp.jpg
Beceremiyorum :)
Oyle aslında iste 10 aydir negatif olunca umutlar azaliyo bide bende çikolata kisti var sanirim oda engel oluyor Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak inşallah test yapmaktan piskopata bagladim resmen[/QUOTE]TE="edahazalozer, post: 39844729, member: 651224"]canım biz biraz acele ediyoruz. gecikmeden sonra yapmak lazım ama. sabredemiyoruz.
bekle bakalım ümitsiz olma.
Gebelik testi tatlım.gordum ben burda :) ne testı kı bu
Gebelik testi tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?