Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

kızlar cevaplarınıza ihtiyacm var tahmnlerinize :)

etkıler canım muhakkak.

hamıle kalmadan önce doktora gitmeyi ihmal etme bence çok önemli.

inşallah en kısa sürede size de nasip eder Rabbim.
ben gebelik için kan verdiğimde tsh ye bakmıştır herhalde birşey demedi bana onunla ilgili sadece gebelik yok dedi doktora gidicem yaa ama alttan blaktırmaya çekiniyorum o yüzden bu ayki adetimi beklicem

Slm kizlar uzun zamandir girmiyordum bu ay reglim gecikti bircok hamilelik belirtisi yasadim sonucunda hamis degilim. Bu ay kesin hamileyim diyordum kasik batmalari goguslerde sislik lekeler vs. Evet belirtiler varda bebek yok Yaklasik 6 aydir bebek istiyoruz ve doktora hic gimemistim doktora gittik ve birsuru sey ogrendik malesef oyuzden beklemeyin vajinal muayene zor bisey degil evet utaniyoruz ama bebis icin inan deger. Simdi daha bilincli ilerliyoruz esimle birlikte rabbim aratmasin hayirlisiyla versin tum isteyenlere...

ben gebelik için kan verdiğimde tsh ye bakmıştır herhalde birşey demedi bana onunla ilgili sadece gebelik yok dedi doktora gidicem yaa ama alttan blaktırmaya çekiniyorum o yüzden bu ayki adetimi beklicem

cnm senin yaptırdıgında sadece betahcg degerine bakılmıştır

benım dediğim çok daha detaylı kan tahlili

hamılelere yapılıyor veya hamıle kalmadan once doktorlar istiyor

birçok değer görünüyor orda

hamılelık var mı yok mu kan testı bende yaptırmıştım sdc betahcg yazar orda

ne dedi doktor canım nerde yanlış yapıyormuşuz. bizde 6 aydır istiyoruz...

ANLADIM CANIM ÇOK SAĞOL BİLMEDİĞİM ÇOK ŞEY VAR

ne dedi doktor canım nerde yanlış yapıyormuşuz. bizde 6 aydır istiyoruz...
Kan degerlerimin cogu yuksek cikti ozelliklede tsh. Cok yuksek degil benim 2.96 cikti ama hamilelik icin onemliymis. Adetin gecikmesi buna bagli oluyormus. Prolaktin hormonu sinirin uzerinde cikti buda goguslerdeki hassasiyeti arttirdigi icin ben hamilelik belirtisi olarak dusunmusum yumurtlama cok gec oluyor sanirim dedi doktor bu ay bunun takibine basladik daha inanin bir suru sey soyledi bunlar aklimda kalanlar...

hmm bana da test yaptı ama böyle şeyler demedi kan testiydi benimki hormon ve hemoglobin falan bakıldı.

Dora 2
Bı oncrki mesajı bıtıremeden yanlıslıkla gonderdım.
Neyse troid hapına basladım. 18 gun falan oldu. 7,9,10,12,14 . Gunler bırlıkte olduk. Benım planım 20.gune kadar gitmekti. 15. Gun kavga ettik. Umudum yoktu. Son 3 gun kalaya kadar ne elım meme ne de kukuma gitti cok afadersıniz, cunku akıntılara bakıyorum. Cok sıddetlş beyaz akıntım vardı hala var. Önceki aylarda da tecrube ettim ve geliyo dedim. Bu arada mememi çekıyorum, basıyorum en ufak bı agrı yok. Uykum var mayış mayışım. Ama regli öncesi olurum. Acıkıyorum cok ve tatlı krızlerı hepsı adet öncesi semptomlarım. Sabah kalktım dedım kı testi yapıımm, negatif cıkacak nasılsa pedimi takarım keyfıme bakarım. Yaptım ! Gemıye cıkarken tek test aldım yanıma. Tek atımlık kursunum ! Ikıncı cızgı sılık bekledi ahanda net !!! Heyecan var mı yok, esıme dedım umıtlenmemdedı. Heveslrnmr uzulme sonra. Tamam dedim. Hevesım kursağımda kaldı anlyacağınız ve tek testım keske baska da olsaydı. Akıntım hala fazla öyle ki, sureklı tuvalete gidip bakıyorum gelmıs mı diye... Beyaz bir akıntı el kremi gibi basmalı losyonlar varya öyle.
Bir de son birkaç gündür sürekli eşimle düğünümüz var :) 2 gun önce yaptık düğünü dğn gece gene vardı valla bıktım düğün dernekten :) cıdddi düğün stresine giriyorum cunku.
Topliim mi belirtiler?
*akıntı beyaz kokusuz losyon gibi
*şişlik karın bölgesınde gaz
*hep reglş öncesinde ishal olurum su an kabızım
*her ay sıvılce cıkar cenem de cıkmadı bu ay
*memelerim normal seyrinde
*karın agrım yok hanı su regli olmadan once kıvrandıran varya o yok
*burundan nefes alırken tıkalı gıbıyım
*terliyorum ara ara sankı sıcak basar gibi ama şiddetli değil belkı harbıden sıcak ortam
*yerleşme kanaması lekesı olmadı.

Bence burda ne var? Hormonlar muhakkak canlar bir baktırın. Bir de kendimi dinlemedim önceki aylarda 15.gunfrn baslardım. Bu ay 3 gun kala. Belkı değilim,belkı test yanlıs, Allah korusun belki bişey olacak. Ama hala bize dua etmeye devam edecem. Yasayn bilir biz biliriz, gerisi anlamaz. Ama yumurtlama testinde bile hiç adam gibi pozitifim olmadı.

TE="edahazalozer, post: 39844729, member: 651224"]canım biz biraz acele ediyoruz. gecikmeden sonra yapmak lazım ama. sabredemiyoruz.
bekle bakalım ümitsiz olma.[/QUOTE]
Oyle aslında iste 10 aydir negatif olunca umutlar azaliyo bide bende çikolata kisti var sanirim oda engel oluyor Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak inşallah test yapmaktan piskopata bagladim resmen

TE="edahazalozer, post: 39844729, member: 651224"]canım biz biraz acele ediyoruz. gecikmeden sonra yapmak lazım ama. sabredemiyoruz.
bekle bakalım ümitsiz olma.
Oyle aslında iste 10 aydir negatif olunca umutlar azaliyo bide bende çikolata kisti var sanirim oda engel oluyor Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak inşallah test yapmaktan piskopata bagladim resmen[/QUOTE]

dogru dıyosun benım ilk ayım. ben bıle sabırsızım. Allah tez vakıtte nasıp etsın canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…