Benimde tam kan sayimi ve adetin 3. Gunu hormon testleri yapildi. Bu ay yumurta takibi yaplim dedi doktor bakalim ne olacakhmm bana da test yaptı ama böyle şeyler demedi kan testiydi benimki hormon ve hemoglobin falan bakıldı.
Bugün canımsın regli günüm bugun. Sabh yaptım. Baska da testim yok. Gercek olmasına ve burdakı tum arkadaslarım içşn dua ediyorum.aaaaa gözün aydın canım. gayet net. ne zamandı adetin ?
anladım canım hayırlısı diyelim dua ve beklemekten başka elimizden birşey gelmiyorBenimde tam kan sayimi ve adetin 3. Gunu hormon testleri yapildi. Bu ay yumurta takibi yaplim dedi doktor bakalim ne olacak
tebrik ederim canım cok guzel bir duygudur herhalde :) baskasında duyunca bıle guzelBugün canımsın regli günüm bugun. Sabh yaptım. Baska da testim yok. Gercek olmasına ve burdakı tum arkadaslarım içşn dua ediyorum.
önceden yapmısmıydın peki kendime pay cıkarıyorumda. benım 5 gunum var . sabah yaptım yoktu. erken gebelık testıde degıldı. normalinden. ama belirtim de yok.tebrik ederim canım cok guzel bir duygudur herhalde :) baskasında duyunca bıle guzel
tebrik ederim canım cok guzel bir duygudur herhalde :) baskasında duyunca bıle guzel
yyönceden yapmısmıydın peki kendime pay cıkarıyorumda. benım 5 gunum var . sabah yaptım yoktu. erken gebelık testıde degıldı. normalinden. ama belirtim de yok.
Sende varmıydı ? azcık anlatta yararlanalım
Ay ne kadar net çıkmış testin. Gözün aydın, hadi hayırlısı olsun inşallah :)Az once becermişi. O ilk dkalardakı resımdi 15 dk sonrası
Sevınemıyorum tatlım. Aptala bağladım. Ya yanlıssa ya bısey olursa... Regli gunum bugun bugun yaptım. Allah herkesın yüzünü güldürsün, sen de inşallah sağlıcakla bebişini kucağına alacaksın. Canım benım valla cocuk ısteyene isyemeyene , hamıle olana bol bol dua ediyorum :) uçacağız yakında :)Ay ne kadar net çıkmış testin. Gözün aydın, hadi hayırlısı olsun inşallah :)
Canim cok sevindim boyle güzel haberler almak bize de iyi geliyor Allah saglikla sihatle sana bagislasin amin..bizede dua et olurmu tatlim[/QUOTE][QUOTEoraNora, post: 39845076, member: 115505"]Bugün canımsın regli günüm bugun. Sabh yaptım. Baska da testim yok. Gercek olmasına ve burdakı tum arkadaslarım içşn dua ediyorum.
Dua ediyorum belki de dualar işe yarayan, pozitif enerji gönderiyoruz bence dua ederken. İnanıyorum herkesin sırayla yuzu gulcek ben eskıyım sıtede oluyor, olacak da :)[/QUOTE]Canim cok sevindim boyle güzel haberler almak bize de iyi geliyor Allah saglikla sihatle sana bagislasin amin..bizede dua et olurmu tatlim
Ayy darısı bizlerinde başınaAz once becermişi. O ilk dkalardakı resımdi 15 dk sonrası
Az once becermişi. O ilk dkalardakı resımdi 15 dk sonrası
Ayy darısı bizlerinde başına
Sağlıkla gelsin canım bebişin, tebrikler
Yaaa teste bakakaldım acaba bende boyle cıft cızgıyı gorebılcekmıyım bu ay bendede cıkıcak mı allah kısmet edıcekmı banada dıyeHayırlı olsun bu arada canımm :)
bu zamana kadar dayanmışsın bravo vallaSelam kızlar :)
Benimde regl günüme 3 gün kaldı... Heyecanla bekliyorum. Kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde çok fazla ağrı ve şişlik var. 2 haftadır bu böyle.
Dayanamayıp yarın test yapabilirimmmmm :)
Sevınemıyorum tatlım. Aptala bağladım. Ya yanlıssa ya bısey olursa... Regli gunum bugun bugun yaptım. Allah herkesın yüzünü güldürsün, sen de inşallah sağlıcakla bebişini kucağına alacaksın. Canım benım valla cocuk ısteyene isyemeyene , hamıle olana bol bol dua ediyorum :) uçacağız yakında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?