Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

E="DoraNora, post: 39844971, member: 115505"]Gebelik testi tatlım.[/QUOTE]
Gozun aydin canim günün gecmismiydi

tebrik ederim canım cok guzel bir duygudur herhalde :) baskasında duyunca bıle guzel
önceden yapmısmıydın peki kendime pay cıkarıyorumda. benım 5 gunum var . sabah yaptım yoktu. erken gebelık testıde degıldı. normalinden. ama belirtim de yok.
Sende varmıydı ? azcık anlatta yararlanalım

herkesin olacak, hiç şüpheniz olmasın. Sersemce bş duygu. Eşim ben ve siz biliyosunuz su an. Umarım gercektir, devamı gelir. O var sureklı kafamda :)) dertler bitmiyomus. Derlerdi de inanmazdım. Bı de bu ay totem yapmıstım bir bebek kıyafeti aldım.
tebrik ederim canım cok guzel bir duygudur herhalde :) baskasında duyunca bıle guzel

Oyyy bitanem yazdım buraya da dur karambol oldu :)) hemen tekrrar gönderiim mesajı
önceden yapmısmıydın peki kendime pay cıkarıyorumda. benım 5 gunum var . sabah yaptım yoktu. erken gebelık testıde degıldı. normalinden. ama belirtim de yok.
Sende varmıydı ? azcık anlatta yararlanalım
yy

Bugun ki gönderilerim ;

Canlar!!! Cok ilginç birşey yazacağım.
Burda ben de sizin gibi okudum, gugılladım aktif olarak yazmaya çalıstım. Aynı duyguları paylaşıyoruz bu hep netti, hiç değişmedi. İyi ki varsınız.
Bugun rengli günüm.
Cocuk denemesınde 6. Ay bilinçlı ondan önce cok dıkkatli korundugumuzu söylemem. Hap, prezarvatif kullanmadık sadece geri kacma teknığı.
Dr herhangi bir sıkıntı görmemişti 2014 eylül ayında ultrasonda. Ancak hormon testi istemişti. Öğleden sonra gayet yemiş içmiş halımle kan verdim. Tsh hormonum 4.60 cıktı. Dr telefonda endoktine görün, 2,5 un ustunde hamıle kalmak zor ve tehlıkelıdır dedı. Gitmedim. Esım panıkleme senın sıstem böyle calısıyordur dedi. Esım kaptan benım. Yazmıstım gene. Gemıye cıkacaz. Cıkmadan once ac karna bı hastaneye gittim gene olcturdum. Bu sefer ac karnınaydı. 3.4 cıktı. Gene 2.5 değildim. Doktor ilaçlık değilsin dedi... Ama hep içimi kemırdı. Arkadasımın annesi hemsıre, durumu anlattım drye sordular 15 gun ceyrek sonrakı 15 yarım ve sonra tam alsın dedı. Ama ilaç yoktu avrupa da recetesiz ımkanı yoktu sansıma personel değişimi oldu ve gönderdi görümcem gelen personelle gemıye. Gecen ay basladım kullanmaya.

Dora 2
Bı oncrki mesajı bıtıremeden yanlıslıkla gonderdım.
Neyse troid hapına basladım. 18 gun falan oldu. 7,9,10,12,14 . Gunler bırlıkte olduk. Benım planım 20.gune kadar gitmekti. 15. Gun kavga ettik. Umudum yoktu. Son 3 gun kalaya kadar ne elım meme ne de kukuma gitti cok afadersıniz, cunku akıntılara bakıyorum. Cok sıddetlş beyaz akıntım vardı hala var. Önceki aylarda da tecrube ettim ve geliyo dedim. Bu arada mememi çekıyorum, basıyorum en ufak bı agrı yok. Uykum var mayış mayışım. Ama regli öncesi olurum. Acıkıyorum cok ve tatlı krızlerı hepsı adet öncesi semptomlarım. Sabah kalktım dedım kı testi yapıımm, negatif cıkacak nasılsa pedimi takarım keyfıme bakarım. Yaptım ! Gemıye cıkarken tek test aldım yanıma. Tek atımlık kursunum ! Ikıncı cızgı sılık bekledi ahanda net !!! Heyecan var mı yok, esıme dedım umıtlenmemdedı. Heveslrnmr uzulme sonra. Tamam dedim. Hevesım kursağımda kaldı anlyacağınız ve tek testım keske baska da olsaydı. Akıntım hala fazla öyle ki, sureklı tuvalete gidip bakıyorum gelmıs mı diye... Beyaz bir akıntı el kremi gibi basmalı losyonlar varya öyle.
Bir de son birkaç gündür sürekli eşimle düğünümüz var :) 2 gun önce yaptık düğünü dğn gece gene vardı valla bıktım düğün dernekten :) cıdddi düğün stresine giriyorum cunku.
Topliim mi belirtiler?
*akıntı beyaz kokusuz losyon gibi
*şişlik karın bölgesınde gaz
*hep reglş öncesinde ishal olurum su an kabızım
*her ay sıvılce cıkar cenem de cıkmadı bu ay
*memelerim normal seyrinde
*karın agrım yok hanı su regli olmadan once kıvrandıran varya o yok
*burundan nefes alırken tıkalı gıbıyım
*terliyorum ara ara sankı sıcak basar gibi ama şiddetli değil belkı harbıden sıcak ortam
*yerleşme kanaması lekesı olmadı.

Bence burda ne var? Hormonlar muhakkak canlar bir baktırın. Bir de kendimi dinlemedim önceki aylarda 15.gunfrn baslardım. Bu ay 3 gun kala. Belkı değilim,belkı test yanlıs, Allah korusun belki bişey olacak. Ama hala bize dua etmeye devam edecem. Yasayn bilir biz biliriz, gerisi anlamaz. Ama yumurtlama testinde bile hiç adam gibi pozitifim olmadı.

[QUOTEoraNora, post: 39845076, member: 115505"]Bugün canımsın regli günüm bugun. Sabh yaptım. Baska da testim yok. Gercek olmasına ve burdakı tum arkadaslarım içşn dua ediyorum.[/QUOTE]
Canim cok sevindim boyle güzel haberler almak bize de iyi geliyor Allah saglikla sihatle sana bagislasin amin..bizede dua et olurmu tatlim

Ay ne kadar net çıkmış testin. Gözün aydın, hadi hayırlısı olsun inşallah :)
Sevınemıyorum tatlım. Aptala bağladım. Ya yanlıssa ya bısey olursa... Regli gunum bugun bugun yaptım. Allah herkesın yüzünü güldürsün, sen de inşallah sağlıcakla bebişini kucağına alacaksın. Canım benım valla cocuk ısteyene isyemeyene , hamıle olana bol bol dua ediyorum :) uçacağız yakında :)

[QUOTEoraNora, post: 39845076, member: 115505"]Bugün canımsın regli günüm bugun. Sabh yaptım. Baska da testim yok. Gercek olmasına ve burdakı tum arkadaslarım içşn dua ediyorum.
Canim cok sevindim boyle güzel haberler almak bize de iyi geliyor Allah saglikla sihatle sana bagislasin amin..bizede dua et olurmu tatlim[/QUOTE]
Dua ediyorum belki de dualar işe yarayan, pozitif enerji gönderiyoruz bence dua ederken. İnanıyorum herkesin sırayla yuzu gulcek ben eskıyım sıtede oluyor, olacak da :)

Canim cok sevindim boyle güzel haberler almak bize de iyi geliyor Allah saglikla sihatle sana bagislasin amin..bizede dua et olurmu tatlim
Dua ediyorum belki de dualar işe yarayan, pozitif enerji gönderiyoruz bence dua ederken. İnanıyorum herkesin sırayla yuzu gulcek ben eskıyım sıtede oluyor, olacak da :)[/QUOTE]
Insallah canim Allah hepimize nasip etsin amin

Selam kızlar :)
Benimde regl günüme 3 gün kaldı... Heyecanla bekliyorum. Kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde çok fazla ağrı ve şişlik var. 2 haftadır bu böyle.
Dayanamayıp yarın test yapabilirimmmmm :)

Canlar sizde hersey daha daha güzel olacak . İçinizi ferah tutun en karamsar bendim , ben son kale düştü :) patır patır geleceksiniz.
Ayy darısı bizlerinde başına
Sağlıkla gelsin canım bebişin, tebrikler

Yaaa teste bakakaldım acaba bende boyle cıft cızgıyı gorebılcekmıyım bu ay bendede cıkıcak mı allah kısmet edıcekmı banada dıye Hayırlı olsun bu arada canımm :)

bu zamana kadar dayanmışsın bravo valla hadi inşallah iyiye işarettir belirtilerin

Uzun yazını okudum, yanında galiba fazla test yokmuş. Ama bence gerek de yok zaten, gayet net belli. Gemidesin sanırım, inşallah tez zamanda doktora da gider, sağlıklı haberlerini alırsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…