Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canım benım cok tesekkur ederım . Her sey cok guzel olacak hepimiz için insallah

Kötü düşünme canım Allah sağlıcakla nasip eder inş. :) sen dualarında bizide unutma Allah herlese nasip etsin Rabbim. Benimde 6 günüm var adete aşılama sonucunu bakliyorum ama belim acayip ağrıyo göğüsler hassas akıntım var sabak kasıklarımda batma vardı hayırlısı adet belirtiside olabilir ama nolurrrt olmasınnn

Slm arkadaşlar sat a 9 gün var ama sabah ları ara ara bulantı,hazımsızlık mıde eksımesı ve karında şişlık oluo belırtıler ıcın cok mu erken sızce stres oldum kan yada ıdrar testı ıcınde kadın dogum uzm mı gıtsem mı bılemedım

acayip ıstahım açıldı kilo alıom gördüğümü canım ıster oldu psıkolojık mı kızlar

Bekledıkce sankı zaman gecmıo yıl gıbı gözümde büyüyor

Üzülme canım ınsaallah Allah sahada en kısa zamanda nasıp eder kucağına alırsın

Bişey sormak istiyorum ikinci çizgim çok silik görünüyor bu ne demek yardımcı olurmusunuz seviniyim
Canım tebrık ederım hamıssıntesti adetıne kaç gün kala baktın bulantı oldu mu hıc.darısı bıze ınsaallah

Oh be çok sevindim valla tek atımlık kurşunun ziyan olmamış ama en çok nezaman karaya çıkıp doktora girebileceksiniz merak ettim ben dayanamazdım herhalde bütün belirtilerin gebelik belirtisi bendede bazıları var ama benim daha çok erken burun tıkanıklığı beyaz kokusuz akıntı karında şişlik gaz ve Kabızlık daha 8 gün var adete...Bebeğini sağlıkla kucağına al inşaallah ismini de tohumlarının atıldığı yerlere uygun koyun artık

Gunaydin herkese.bu sabah ben de gebe oldugumu ogrendim.haber vermek istedim.hic bir belirti falan olmadi.adetime iki gun kala adet olacakmis hissi disinda.o gunden beri de surekli biseyler akiyomus gibi hissediyorum.hatta dun aksam pembe bi akintinin icinde igne ucu gibi kan gordum.adeyim baslayacak herhalde dedim.dilerim herkes yavrusnu kucagina bir gun alir.

maşallah hamilelin hayırlı olsun ne güzel sayfamız şenleniyor darısı diğer bekleyenlerin başına artık adetşne kaç gün kala öğrendin hamile olduğunu kan testi yaptırdın mı hemen bahsedebilirmisin

Tesekkur ederim darisi sana ins.adetim gectikten sonra ogrendim.pazar gunu olmam lazimdi.ama cumadan beri adet olacak gibi kasiklarim ve belim agriyordu.bi de surekli bisey akiyo gibiydi.ondan adet olucam herhalde diye hic test yapma geregi bile duymadim.ama bu sabah da olmayinca bi yapiyim dedim.ve pozitif.baya da belirgindi.once de yapsam gorulebilirmis yani.ben bir de kasiklarimin cok agridigi gunun ertesi gunu ve iki gun once iliskiye girmistim.belki yardimci olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…