rabbim kavuştursun bebeğini sağlıkla ben ilk hamileliğimde hiç belirti yaşamadım ikincide sadece çok üşüdüm ikinci düşükle sonuçlandı korunma sürem geçen ay bitti bu korunmasız ikinci ayımız geçen ay yumurtlama günleri ilişkiye girmedik bu ay sanırım tam yumurtlama gününde ve ertesi gün ilişki oldu bakalım beklemedeyim şuan her an test yapmak istiyorum beyaz kokusuz akıntı tek belirti bu ay...Tesekkur ederim darisi sana ins.adetim gectikten sonra ogrendim.pazar gunu olmam lazimdi.ama cumadan beri adet olacak gibi kasiklarim ve belim agriyordu.bi de surekli bisey akiyo gibiydi.ondan adet olucam herhalde diye hic test yapma geregi bile duymadim.ama bu sabah da olmayinca bi yapiyim dedim.ve pozitif.baya da belirgindi.once de yapsam gorulebilirmis yani.ben bir de kasiklarimin cok agridigi gunun ertesi gunu ve iki gun once iliskiye girmistim.belki yardimci olur.
Peki sivilce falan çıkmış miydi . Akıntınin Rengi kıvamı nasildiTesekkur ederim darisi sana ins.adetim gectikten sonra ogrendim.pazar gunu olmam lazimdi.ama cumadan beri adet olacak gibi kasiklarim ve belim agriyordu.bi de surekli bisey akiyo gibiydi.ondan adet olucam herhalde diye hic test yapma geregi bile duymadim.ama bu sabah da olmayinca bi yapiyim dedim.ve pozitif.baya da belirgindi.once de yapsam gorulebilirmis yani.ben bir de kasiklarimin cok agridigi gunun ertesi gunu ve iki gun once iliskiye girmistim.belki yardimci olur.
Ama benim kanamam baskadi.test mi bozuktu sizce?yyoksa dusuk mu?ssimdi kan testi verdim bakalim ne olacak.Gunaydin herkese.bu sabah ben de gebe oldugumu ogrendim.haber vermek istedim.hic bir belirti falan olmadi.adetime iki gun kala adet olacakmis hissi disinda.o gunden beri de surekli biseyler akiyomus gibi hissediyorum.hatta dun aksam pembe bi akintinin icinde igne ucu gibi kan gordum.adeyim baslayacak herhalde dedim.dilerim herkes yavrusnu kucagina bir gun alir.
BEn de iki gebelik yasadim.ilkinde bebegin kalbi atmadigi icin aldilar.ikinci de sukurler olsun oglumu kucagima aldim.simdi bakalim ne olacak?ins bi sikinti yoktur diycem ama normal kanamaya dondu.oglumda da ilk haftalar lekelenmelerim vardi ama onlar kahverengiydi.bu bildigin kirmizi oldu.ya hamile degilim ya da dusuruyorumrabbim kavuştursun bebeğini sağlıkla ben ilk hamileliğimde hiç belirti yaşamadım ikincide sadece çok üşüdüm ikinci düşükle sonuçlandı korunma sürem geçen ay bitti bu korunmasız ikinci ayımız geçen ay yumurtlama günleri ilişkiye girmedik bu ay sanırım tam yumurtlama gününde ve ertesi gün ilişki oldu bakalım beklemedeyim şuan her an test yapmak istiyorum beyaz kokusuz akıntı tek belirti bu ay...
Bi tek bi gogsumde bi sivilce var su anda.akintim falan da hic olmadi kupkuruydum.neyse belki bosuna bilgi veriyorim sisize.hamile olmayabilirim.kan sonucum ciksin ona gore konusuruz.Peki sivilce falan çıkmış miydi . Akıntınin Rengi kıvamı nasildi
Hayırlı olsun canım inş sağlıcakla alırsın kucağına. Benimde adete 5 günüm kaldı ve bu ay aşılama oldum. Dün akşama kadar belim ağrıdı bugünde hem bel hemde adet olacak gibi yine karnım ağrıyo bende sürekli wc ye gidiyorum kesin kırmızılar gelecek diye tam umudu kesmiştim şimdi sende böyle yazınca acaba diyorum ama çok ağrıyo olucam sanki dua eg lütfen banadaTesekkur ederim darisi sana ins.adetim gectikten sonra ogrendim.pazar gunu olmam lazimdi.ama cumadan beri adet olacak gibi kasiklarim ve belim agriyordu.bi de surekli bisey akiyo gibiydi.ondan adet olucam herhalde diye hic test yapma geregi bile duymadim.ama bu sabah da olmayinca bi yapiyim dedim.ve pozitif.baya da belirgindi.once de yapsam gorulebilirmis yani.ben bir de kasiklarimin cok agridigi gunun ertesi gunu ve iki gun once iliskiye girmistim.belki yardimci olur.
gönlünü ferah tut inşallah. Hamişsindir.Bi tek bi gogsumde bi sivilce var su anda.akintim falan da hic olmadi kupkuruydum.neyse belki bosuna bilgi veriyorim sisize.hamile olmayabilirim.kan sonucum ciksin ona gore konusuruz.
Bugünü ve adet gününü saymazsak 3 gün kaldı. AMA ADET OLMAK istemiyorimBugünü saymazsak 7
O da sağlık belirtisi ki . Hamis olmayıp da kırmızı gelmese üzülürdukEvet kırmızı bayrağı çektim
İnşallah olmayız canımBugünü ve adet gününü saymazsak 3 gün kaldı. AMA ADET OLMAK istemiyorim
Evet 3 ay regl olmadığımı biliyorum bunada şükür ama çok üzüldüm. İlk aşılama tutmadı demek.O da sağlık belirtisi ki . Hamis olmayıp da kırmızı gelmese üzülürduk
aynı durumdayız ozaman benimde bir oğlum var 6 yaşında rabbim ikinciyi nasip etsin inşallah... kırmızıysa bence adettir ... çünkü ben düşük yaparken bile rengi koyu kahve gibiydi..BEn de iki gebelik yasadim.ilkinde bebegin kalbi atmadigi icin aldilar.ikinci de sukurler olsun oglumu kucagima aldim.simdi bakalim ne olacak?ins bi sikinti yoktur diycem ama normal kanamaya dondu.oglumda da ilk haftalar lekelenmelerim vardi ama onlar kahverengiydi.bu bildigin kirmizi oldu.ya hamile degilim ya da dusuruyorum
Kan testi yaptirdim 43 cikti.tam kirmizi da degil de koyu pembe gibi.bakalim.hayirlisiaynı durumdayız ozaman benimde bir oğlum var 6 yaşında rabbim ikinciyi nasip etsin inşallah... kırmızıysa bence adettir ... çünkü ben düşük yaparken bile rengi koyu kahve gibiydi..
dur bakalım sıkma canını değildir düşük falan dualarımız seninle inşallah bi sorun yoktur... oğluma hamileyeken adet günümde kanamam geldi benim ama çok şükür sağlıkla doğdu oğlum olumsuz düşünme....Ama benim kanamam baskadi.test mi bozuktu sizce?yyoksa dusuk mu?ssimdi kan testi verdim bakalim ne olacak.
hayırlısı canım. dr ne dedi peki . kanamana. ? ? ilaç filan verdi mi ?Kan testi yaptirdim 43 cikti.tam kirmizi da degil de koyu pembe gibi.bakalim.hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?