Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

rabbim kavuştursun bebeğini sağlıkla ben ilk hamileliğimde hiç belirti yaşamadım ikincide sadece çok üşüdüm ikinci düşükle sonuçlandı korunma sürem geçen ay bitti bu korunmasız ikinci ayımız geçen ay yumurtlama günleri ilişkiye girmedik bu ay sanırım tam yumurtlama gününde ve ertesi gün ilişki oldu bakalım beklemedeyim şuan her an test yapmak istiyorum beyaz kokusuz akıntı tek belirti bu ay...

Peki sivilce falan çıkmış miydi . Akıntınin Rengi kıvamı nasildi

çok zormuş ya doktordan randevu aldım hormon testi yapılcak muhtemelen o da adetin 3. günü gel diycek obur ay ı beklicem Allahın takdırı sonuçta ama çevre den bu ay da yokmu gelişme demeleri canımı sıkıyor artık

Ama benim kanamam baskadi.test mi bozuktu sizce?yyoksa dusuk mu?ssimdi kan testi verdim bakalim ne olacak.

BEn de iki gebelik yasadim.ilkinde bebegin kalbi atmadigi icin aldilar.ikinci de sukurler olsun oglumu kucagima aldim.simdi bakalim ne olacak?ins bi sikinti yoktur diycem ama normal kanamaya dondu.oglumda da ilk haftalar lekelenmelerim vardi ama onlar kahverengiydi.bu bildigin kirmizi oldu.ya hamile degilim ya da dusuruyorum

Merhaba arkadaslar adetıme 4 gun kaldı ınsallah hamıleyımdır.. Saglık ocagına gıdıp kan testı mı yaptırsam

Hayırlı olsun canım inş sağlıcakla alırsın kucağına. Benimde adete 5 günüm kaldı ve bu ay aşılama oldum. Dün akşama kadar belim ağrıdı bugünde hem bel hemde adet olacak gibi yine karnım ağrıyo bende sürekli wc ye gidiyorum kesin kırmızılar gelecek diye tam umudu kesmiştim şimdi sende böyle yazınca acaba diyorum ama çok ağrıyo olucam sanki dua eg lütfen banada

arkadaşlar hamıle olan arkadaslar yardımcı olabılırmı sızdende sut kıvamında sıvı gelmısmıydı

aynı durumdayız ozaman benimde bir oğlum var 6 yaşında rabbim ikinciyi nasip etsin inşallah... kırmızıysa bence adettir ... çünkü ben düşük yaparken bile rengi koyu kahve gibiydi..

Ama benim kanamam baskadi.test mi bozuktu sizce?yyoksa dusuk mu?ssimdi kan testi verdim bakalim ne olacak.
dur bakalım sıkma canını değildir düşük falan dualarımız seninle inşallah bi sorun yoktur... oğluma hamileyeken adet günümde kanamam geldi benim ama çok şükür sağlıkla doğdu oğlum olumsuz düşünme....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…