Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kan testi yaptirdim 43 cikti.tam kirmizi da degil de koyu pembe gibi.bakalim.hayirlisi
hamilesin ozaman ama bence kadın doğuma bir muayene ol ve yarından sonra tekrarla testini ikiye katlaması önemli düşük olması değil..

hamilesin ozaman ama bence kadın doğuma bir muayene ol ve yarından sonra tekrarla testini ikiye katlaması önemli düşük olması değil..
Evet bakalim ddoktorumda ister muhtemelen tekrarlatekrarlamayi.benim oglumda da olmustu o yuzden cok tedirgin degilim.ama bu kadar kirmizimsi degildi.

arkadaslarım acıl bır sey sorucam ya adetıme 4 gun kaldı ve aısır bel agrım var regl olma korkum okdar cok kı
boyle olup hamıle kalan varmı ??????????

BENDE DE AYNI DURUM VAR KASIKLARIM, KARNIM VE BELİM AĞRILI
GAZIMDA VAR AMA ADET OLMAKTAN KORKANLARDAN BİRİDE BENİM.
5 GÜN VAR DAHA BAT'A...

arkadaslarım acıl bır sey sorucam ya adetıme 4 gun kaldı ve aısır bel agrım var regl olma korkum okdar cok kı
boyle olup hamıle kalan varmı ??????????
benimde 4 gün var canım. ama ağrım yok. sabah az az karnım ağrıyodu ama çok rahatsız edici değildi şimdi geçti. o kadar. ama adet ağrısı mı başka bir şey mi bilemiyorum.

benimde 4 gün var canım. ama ağrım yok. sabah az az karnım ağrıyodu ama çok rahatsız edici değildi şimdi geçti. o kadar. ama adet ağrısı mı başka bir şey mi bilemiyorum.
benimde ağrım yok sırt ve bel ağrısı dışında adet ağrım hep 5 gün önceden karnım ağrırdı bu ay hiç ağrı yok :)) inşallah hamişizdir

merhaba kızlar bu topicte ilk defa yazıyorum.adetime 8 gün var.geçen ay kimyasal gebelik yaşadım.inşş hemen üstüne hamile kalabilmişimdir :)

benimde ağrım yok sırt ve bel ağrısı dışında adet ağrım hep 5 gün önceden karnım ağrırdı bu ay hiç ağrı yok :)) inşallah hamişizdir
inşallah canım ama .benim için değişik bir durum yok benim zaten ağrım olmuyodu. o yüzden bilemiyorum

inşallah kalmışsındır:) daha uzun süre var ALLAH kolaylık versin
aminnn beklemek çok zor cidden :) belirtiler yaşıyorum ama adet belirtiside olabilir gebelikte olabilir.ayırt edici tek fark tam 1 hafta önce üst üste gelen krem gbi yoğun akıntı o da devam etmedi zaten.

beklemek ne zor ya ben her gün test yapıyorum negatif görmekten bıktım
ben ovu yapıyorum. koyulaşıyor ama . tabi koyulaşınca kesin diye bir şey yok. hamile çıkanda var çıkmayanda. 14 de koyu görmustum .sımdı bu durumda tekrar ?

Eklentiler

• hepsi.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 69
aminnn beklemek çok zor cidden :) belirtiler yaşıyorum ama adet belirtiside olabilir gebelikte olabilir.ayırt edici tek fark tam 1 hafta önce üst üste gelen krem gbi yoğun akıntı o da devam etmedi zaten.
yumurtlama zamanı ve sonrası olabiliyormuş o akıntıdan o sebepten olabilir birde sizin daha cok var stres yapmayın ki bebiş rahat rahat tutunsun:)

ben ovu yapıyorum. koyulaşıyor ama . tabi koyulaşınca kesin diye bir şey yok. hamile çıkanda var çıkmayanda. 14 de koyu görmustum .sımdı bu durumda tekrar ?
işte herşey belirsiz bence biraz bekleyip adet tarihinden sonra norm al gebelik testi yapmalıyız ben erken gebelik testi yaptım 4 gün önce 3 gün 2 gün önce hep yaptım hep negatif

Olm
Evet bakalim ddoktorumda ister muhtemelen tekrarlatekrarlamayi.benim oglumda da olmustu o yuzden cok tedirgin degilim.ama bu kadar kirmizimsi degildi.
tedirgin olma zaten inşaallah herşey yolunda gider zaten bir gün sonraki kan tahlilinde Artış varsa çok şükür yoluna girer herşey...

Aynen benim de çok erken başlardı adet ağrım ama bu sefer sanki kasıklarımda koskoca bir Boşluk hissediyorum hiç bir hareket yok ve beyaz kokusuz akıntı değişik diğer aylarda olmamıştı ve adete 8 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…