Ne kadar kaldı adetine bende de bu ay beyaz akıntı bar ve pek bir Ağrı yokaminnn beklemek çok zor cidden :) belirtiler yaşıyorum ama adet belirtiside olabilir gebelikte olabilir.ayırt edici tek fark tam 1 hafta önce üst üste gelen krem gbi yoğun akıntı o da devam etmedi zaten.
sabredebilirim inşallah :)işte herşey belirsiz bence biraz bekleyip adet tarihinden sonra norm al gebelik testi yapmalıyız ben erken gebelik testi yaptım 4 gün önce 3 gün 2 gün önce hep yaptım hep negatif
Canım hayırlı olsun tebrık ederımAma benim kanamam baskadi.test mi bozuktu sizce?yyoksa dusuk mu?ssimdi kan testi verdim bakalim ne olacak.
Hayırlısı canım.Dün buraya yazmıştım 3 gün kaldı adetime ama dayanamayıp test yapabilirim diye....
Fakat bu sabah daha test yapmadan adet oldum..
Hayırlısı diyelim.
Oyle aslında iste 10 aydir negatif olunca umutlar azaliyo bide bende çikolata kisti var sanirim oda engel oluyor Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak inşallah test yapmaktan piskopata bagladim resmen[/QUOTE]TE="edahazalozer, post: 39844729, member: 651224"]canım biz biraz acele ediyoruz. gecikmeden sonra yapmak lazım ama. sabredemiyoruz.
bekle bakalım ümitsiz olma.
bende de çikolata kisti varOyle aslında iste 10 aydir negatif olunca umutlar azaliyo bide bende çikolata kisti var sanirim oda engel oluyor Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak inşallah test yapmaktan piskopata bagladim resmen
Tedavi goruyormusun canim[/QUOTE]bende de çikolata kisti varRabbim hayırlısını versin kucaklarımız sağlıklı hayırlı evlatlarla dolsun inşallah
dualarim bebek isteyen tum guzel anne adaylari.ins kucaginiza saglikla alırsınız.Canım hayırlı olsun tebrık ederımAllah kucağına almayı nasıl etsın ınsaallah bızım ıvınde dua et olur mu
Tedavi goruyormusun canim
Benimkide 2, 5 le 3 cm arasinda degisiyo boyutu kucuk ama sol yumurtalikta dr gebe kalmami oneriyo ama 10 aydir olmadi bugunde kirmizi karti yedim rahim filmi cekilmedim sanirim gerekecek[/QUOTE]hayır...1 kere laporoskopi oldum 19umda..snra kist tekrarladı ama küçük 2.5 cm fln 2 tane...tüplerim açık çıktı...başka tedavi görmüyorum..sen?
Benim 18 Mart ben yapmadım daha erken bence acele etme derim ama bilemem tabi belirtilerin varsa yapabilirsin tabi Ven iki hamileliğimde de beklenen adet günümde test yapmıştımBAT ı 18-19 mart olan var mıııı? test yaptınız mı yapayım mı bugün...beklemek çok zorrrr
Benim 18 Mart ben yapmadım daha erken bence acele etme derim ama bilemem tabi belirtilerin varsa yapabilirsin tabi Ven iki hamileliğimde de beklenen adet günümde test yapmıştım
bende aynı durumdayım hatta sabah bir uyandım test yapma isteğim tavan yapmış hemen koştum tuvalete biraz oyalansam kesim elime bir test alırdım ama yapmadım zaten olsada çıkmaz dı herhalde değil mi..Günaydınnnn :) nasıl bekleyeceğim 18ine kadar bilemiyorum..gerçi sonu hayır ise 28ine kadar da beklerim :) şimdi düşündüm de...oyalanmak için bir sürü şey yapmaya çalışıyorum yine aklım test yapmaya kayıyor..nolcak böyle
bende aynı durumdayım hatta sabah bir uyandım test yapma isteğim tavan yapmış hemen koştum tuvalete biraz oyalansam kesim elime bir test alırdım ama yapmadım zaten olsada çıkmaz dı herhalde değil mi..
beklenmeyen adet günüm 18 mart ama bu gün eve gidince bir ovulasyon testi yapmak istiyorum sırf test yapma isteğim geçsin diyeBAT ne zaman ki :) ya erken ama kaç kişi okudum bat a 5 gün kala çıktı vs vs die :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?