Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

aminnn beklemek çok zor cidden :) belirtiler yaşıyorum ama adet belirtiside olabilir gebelikte olabilir.ayırt edici tek fark tam 1 hafta önce üst üste gelen krem gbi yoğun akıntı o da devam etmedi zaten.
Ne kadar kaldı adetine bende de bu ay beyaz akıntı bar ve pek bir Ağrı yok

Bende bugün hastaneye gıttım ıdrar yanmam ıcın ıdrar tahlılı aldılar gebelık düşünüyorum ıltıhabı gıdermem gerekecek ılk önce. bulantım da oluo bazen adetıme 8 gün var

Dün buraya yazmıştım 3 gün kaldı adetime ama dayanamayıp test yapabilirim diye....
Fakat bu sabah daha test yapmadan adet oldum..
Hayırlısı diyelim.

BAT ı 18-19 mart olan var mıııı? test yaptınız mı yapayım mı bugün...beklemek çok zorrrr

TE="edahazalozer, post: 39844729, member: 651224"]canım biz biraz acele ediyoruz. gecikmeden sonra yapmak lazım ama. sabredemiyoruz.
bekle bakalım ümitsiz olma.
Oyle aslında iste 10 aydir negatif olunca umutlar azaliyo bide bende çikolata kisti var sanirim oda engel oluyor Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak inşallah test yapmaktan piskopata bagladim resmen[/QUOTE]
bende de çikolata kisti var Rabbim hayırlısını versin kucaklarımız sağlıklı hayırlı evlatlarla dolsun inşallah

Oyle aslında iste 10 aydir negatif olunca umutlar azaliyo bide bende çikolata kisti var sanirim oda engel oluyor Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak inşallah test yapmaktan piskopata bagladim resmen
bende de çikolata kisti var Rabbim hayırlısını versin kucaklarımız sağlıklı hayırlı evlatlarla dolsun inşallah[/QUOTE]
Tedavi goruyormusun canim

bende de çikolata kisti var Rabbim hayırlısını versin kucaklarımız sağlıklı hayırlı evlatlarla dolsun inşallah
Tedavi goruyormusun canim[/QUOTE]

hayır...1 kere laporoskopi oldum 19umda..snra kist tekrarladı ama küçük 2.5 cm fln 2 tane...tüplerim açık çıktı...başka tedavi görmüyorum..sen?

Tedavi goruyormusun canim

hayır...1 kere laporoskopi oldum 19umda..snra kist tekrarladı ama küçük 2.5 cm fln 2 tane...tüplerim açık çıktı...başka tedavi görmüyorum..sen?[/QUOTE]
Benimkide 2, 5 le 3 cm arasinda degisiyo boyutu kucuk ama sol yumurtalikta dr gebe kalmami oneriyo ama 10 aydir olmadi bugunde kirmizi karti yedim rahim filmi cekilmedim sanirim gerekecek

hayır...1 kere laporoskopi oldum 19umda..snra kist tekrarladı ama küçük 2.5 cm fln 2 tane...tüplerim açık çıktı...başka tedavi görmüyorum..sen?
Benimkide 2, 5 le 3 cm arasinda degisiyo boyutu kucuk ama sol yumurtalikta dr gebe kalmami oneriyo ama 10 aydir olmadi bugunde kirmizi karti yedim rahim filmi cekilmedim sanirim gerekecek[/QUOTE]

dr gebeklik öneriyor ama bizim kistler ztn gebeliğe engel..nasıl bir kısır döngüdür bu yaa :) bir çektir istersen için rahat eder...ben bazen diyorum en azından tüpler açık fln die kendimi telkin ediyorum :) hayırlısı Rabbim ol derse olmayacak yok...bekleyelim

BAT ı 18-19 mart olan var mıııı? test yaptınız mı yapayım mı bugün...beklemek çok zorrrr
Benim 18 Mart ben yapmadım daha erken bence acele etme derim ama bilemem tabi belirtilerin varsa yapabilirsin tabi Ven iki hamileliğimde de beklenen adet günümde test yapmıştım

Benim 18 Mart ben yapmadım daha erken bence acele etme derim ama bilemem tabi belirtilerin varsa yapabilirsin tabi Ven iki hamileliğimde de beklenen adet günümde test yapmıştım

Günaydınnnn :) nasıl bekleyeceğim 18ine kadar bilemiyorum..gerçi sonu hayır ise 28ine kadar da beklerim :) şimdi düşündüm de...oyalanmak için bir sürü şey yapmaya çalışıyorum yine aklım test yapmaya kayıyor..nolcak böyle

bende aynı durumdayım hatta sabah bir uyandım test yapma isteğim tavan yapmış hemen koştum tuvalete biraz oyalansam kesim elime bir test alırdım ama yapmadım zaten olsada çıkmaz dı herhalde değil mi..

bende aynı durumdayım hatta sabah bir uyandım test yapma isteğim tavan yapmış hemen koştum tuvalete biraz oyalansam kesim elime bir test alırdım ama yapmadım zaten olsada çıkmaz dı herhalde değil mi..

BAT ne zaman ki :) ya erken ama kaç kişi okudum bat a 5 gün kala çıktı vs vs die :)

BAT ne zaman ki :) ya erken ama kaç kişi okudum bat a 5 gün kala çıktı vs vs die :)
beklenmeyen adet günüm 18 mart ama bu gün eve gidince bir ovulasyon testi yapmak istiyorum sırf test yapma isteğim geçsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…