- 27 Mayıs 2013
- 856
- 735
- 123
beklenmeyen adet günüm 18 mart ama bu gün eve gidince bir ovulasyon testi yapmak istiyorum sırf test yapma isteğim geçsin diye
bende nasıl oluyor cok merak edıyorum ama çevremdeki herkes adet geçikmesinden en az 5 gün sonra diyor ve ölede çıkmış anlamıyorum nasıl çıkıyor o kadar erkenBAT ne zaman ki :) ya erken ama kaç kişi okudum bat a 5 gün kala çıktı vs vs die :)
bende nasıl oluyor cok merak edıyorum ama çevremdeki herkes adet geçikmesinden en az 5 gün sonra diyor ve ölede çıkmış anlamıyorum nasıl çıkıyor o kadar erken
bir önceki msjında yazmışsın 18 mart olan var mı diye bende ben varım yazmıştım dikkat etmedin herhalde ya aslında niyetim hafta sonuna kadar pazar günene kadar beklemekti ama cuma havuza gidiyoruz oyüzden gtmeden test yapıp ona göre dikkatli olmak yada rahatça yüzmek istiyorum kafam çok karışıkbenm de 18 mart....ben cuma test mi yapsam diorm gebelik testi...ya da pzt mi yapsambilmiom ne zmn yapalım =))
ya havuz bence riskli..oldum olası sevmem mikrop yuvası...sen bilirsin yine de tabii ki :)bir önceki msjında yazmışsın 18 mart olan var mı diye bende ben varım yazmıştım dikkat etmedin herhalde ya aslında niyetim hafta sonuna kadar pazar günene kadar beklemekti ama cuma havuza gidiyoruz oyüzden gtmeden test yapıp ona göre dikkatli olmak yada rahatça yüzmek istiyorum kafam çok karışık
BENDE DE AYNI DURUM VAR KASIKLARIM, KARNIM VE BELİM AĞRILI
GAZIMDA VAR AMA ADET OLMAKTAN KORKANLARDAN BİRİDE BENİM.
5 GÜN VAR DAHA BAT'A...
benimde 4 gün var canım. ama ağrım yok. sabah az az karnım ağrıyodu ama çok rahatsız edici değildi şimdi geçti. o kadar. ama adet ağrısı mı başka bir şey mi bilemiyorum.
benimde ağrım yok sırt ve bel ağrısı dışında adet ağrım hep 5 gün önceden karnım ağrırdı bu ay hiç ağrı yok :)) inşallah hamişizdir
ovulasyon testlerim koyulaşıyor dıye ben sabah gebelik testı yaptım ama negatıftı.Ayy kızlar ınsallah hamıleyızdırrrrrrrrr Son 3 gun :)) Gıdıp kan testı yaptırmaya erınıyorum valla :))Sonuc yıne olumsuz cıkar dusuncesınden oturu
evet cok zor bende beklıyorum bugun adet olmam gerekli kaç gündür erken gebelik testi yaptıum negatif artık yapmıyorum eğer adet olmazsam bi kaç gün geçtikten sonra yapıcam çünkü geçen ay 4 gün geçti çok ümitlenmiştim ama malesef kırmızılar :)))10. gün fln yumurtlama olduysa hemen de döllenme olduysa 3 haftalık oluo sanırım bebek..o da çıkar idrarda....pffff beklemek zorr
sabredemedin değil mi canım ben artık yapmıyorum test beklemedeyim hala ağrım yok :)ovulasyon testlerim koyulaşıyor dıye ben sabah gebelik testı yaptım ama negatıftı.zaten belirtimde yok. .
ovulasyon testlerim koyulaşıyor dıye ben sabah gebelik testı yaptım ama negatıftı.zaten belirtimde yok. .
evet cok zor bende beklıyorum bugun adet olmam gerekli kaç gündür erken gebelik testi yaptıum negatif artık yapmıyorum eğer adet olmazsam bi kaç gün geçtikten sonra yapıcam çünkü geçen ay 4 gün geçti çok ümitlenmiştim ama malesef kırmızılar :)))
yok canım bence alma. evde vardı ben de o yuzden yapıyorum. nasılsa alıcam 4-5 tane kalmıstı.Ben ovulasyon testı hıc yaptırmadım kızlar bugun bendemı eczaneden alıp yapsam :) ama dogru cıkmaz dıyenler cok ondan onada usenıyorum
yok sabredemedim ümidim de yoksabredemedin değil mi canım ben artık yapmıyorum test beklemedeyim hala ağrım yok :)
Geçirmiye çalışıyoruz işte canımGunler gecmıyo demı cnm :)
sabredemedin değil mi canım ben artık yapmıyorum test beklemedeyim hala ağrım yok :)
Geçirmiye çalışıyoruz işte canım
aynen, tıpkı adet ağrıları gibi. Geçen ay 2 gün erken regl oldum, umarım bu sefer olmazCanım haklısın ben suan stresten <adet olacm hıssedıyorum o derece :)
ağzından bal damlıyor ya inşallah ya çok istiyorummm:)Ayy kızlar ınsallah hamıleyızdırrrrrrrrr Son 3 gun :)) Gıdıp kan testı yaptırmaya erınıyorum valla :))Sonuc yıne olumsuz cıkar dusuncesınden oturu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?