- 15 Ocak 2015
- 539
- 449
- 333
ağzından bal damlıyor ya inşallah ya çok istiyorummm:)
evet haklısın ama eşim sürpriz yapmış tatil ayarlamış şimdi yok gitmeyelim diyemem bakıcam o güne kadar eğer hamileysem çok girmem değilsem tadını çıkartırım hamileysemde hamileliğin tadını çıkarırım inşallah....ya havuz bence riskli..oldum olası sevmem mikrop yuvası...sen bilirsin yine de tabii ki :)
bugün tam bir hafta kaldı.ama sanki olacam gibi yaaNe kadar kaldı adetine bende de bu ay beyaz akıntı bar ve pek bir Ağrı yok
benimde aynı canım beklenmeyen adet günüm 18 mart yani tam bir hafta var... off çok sıkıcıbugün tam bir hafta kaldı.ama sanki olacam gibi yaasenin ne kadar kaldı
tatlım bence belirtileri kulak arkası et varya fena kandırıyor insanı çünkü annem söyledi insnın psikolojisi bozuyor ve kenbdini kasıyorsun farkında olmadan bebişin tutunmasını engelliyor insan kendi psikolojhisi ile rahat olmamız lazım ama sabırsılzık bizde hat safhadakızlar ya ayıptır soylemesı bendekı durumları yazayım ben acık acık ...
Asırı gazım var...Oturmam la kalkmam la ıl kez oluyo esım sen cok kafana takıyosun psk. yapıosun dıyo
Akıntımda var ama acıkcası koklamadım hıc.( kokusuz olması lazım mıstaa)
'' ıgrenmeyın benden lutfen''
Bırde kırpıklerı duymustum carp carp olurmus oyle oldum bu ay
'' ılk kez dıkkat eetım belkı hep boyleydı yıne kendımıde kandırıyor olabılırım ''
Ara ara asırı sırt agrım var... Boynum basım cok agrıyor...
Erkenden uyuyorum '' Esm sen hep oyleydın dıyor ''
Idararıma sık cıkıyordum kı '' kabız oldum '' :/
Sabah bırdde aksamları mıdem bulaıyor gıbı oluyorum aclıktan dıyorum
bırde son alarak bırlıktelıkde fena acı cekıyorumagrılarım oluyor ınsallah bunlar bırer belırtıdır ..
Yanı bır yandan kendımı kandırıyorum: bır yandan belkı dıyorum :)))
aaa aynıymış bat larımız.canım benim eşim yum haftasında şehir dışındaydı tek tesellim spremlerin 3 gün yaşıyor olması belki tutmuştur diye.belirtilerim var ama ben her ay yaşıyorum pek güvenmiyorum açıkçası akıntı iki kere bayaaa yoğun oldu sonra kesti.ama sırtım kasıklarım gögüslerim sinyaller veriyorbenimde aynı canım beklenmeyen adet günüm 18 mart yani tam bir hafta var... off çok sıkıcı
hepimizin canım benimmmm rabbim o duyguyu tattırır yoksun bırakmaz bizi inşallah güzel haberler verelim inşallah ya dört gözle bekliyorummmmmmmm:)Ayy kız oyle ıcten ınsallah dedın kı sankı ıcımde hıssettım cnm arkadasım Rabbım sglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın sana...
uzun omıurlerı uzun guzel gunlerın olsun ınsallah...
Cumlemızın...
tatlım bence belirtileri kulak arkası et varya fena kandırıyor insanı çünkü annem söyledi insnın psikolojisi bozuyor ve kenbdini kasıyorsun farkında olmadan bebişin tutunmasını engelliyor insan kendi psikolojhisi ile rahat olmamız lazım ama sabırsılzık bizde hat safhadaben geçen ay resmen hamileyim sandım dakka başı kadınlar kulübündeydim kendime uygun belirti arıyordum ve nitekim binlerce belirti ve ade-tım 4 gün gecikti ama sonuc malesef:)))
ümidini sakın kaybetme pozitif düşünce çok önemli tatlımmm:)yok sabredemedim ümidim de yok
inşallah tatlım ya kaç aydır deniyorsunAyy cok haklısn bı tanem ınsallah bu ay hayırlı haberler alırız :)))
ne bilim canım. belirtim olmayınca. bildiğim benimümidini sakın kaybetme pozitif düşünce çok önemli tatlımmm:)
ay inşallah inşallahhh :)) ya bende sinir stres başladı..hasta olcakmışm gibi 1 hafta kala hep böle olurum aşırı gerginim herkes her şey batıyor..çatcak yer arıom...papatya çayı içiorm rahatlayaym die :)evet haklısın ama eşim sürpriz yapmış tatil ayarlamış şimdi yok gitmeyelim diyemem bakıcam o güne kadar eğer hamileysem çok girmem değilsem tadını çıkartırım hamileysemde hamileliğin tadını çıkarırım inşallah....
benimde bir hafta önceden başllardı kasıklarımda ağrı ama bu sefer hiç bir şey yok sanki kasıklarımda koca bir boşluk var bilmiyorum ümitlenip hüsrana uğramak istemiyrum ama elimde değilay inşallah inşallahhh :)) ya bende sinir stres başladı..hasta olcakmışm gibi 1 hafta kala hep böle olurum aşırı gerginim herkes her şey batıyor..çatcak yer arıom...papatya çayı içiorm rahatlayaym die :)
Aynen canım :) beraber bekleyelim. inşallah bebekleri de beraber büyütürüz aralık anneleri topiğinde :)gelmıyesıce adet tarıhıme son 12 gun
benim de 3 gün var.. gelmesin adet tabi de sebebi bebiş olsun . başka hastalık falan olmasın...gelmıyesıce adet tarıhıme son 12 gun
Aynen canım :) beraber bekleyelim. inşallah bebekleri de beraber büyütürüz aralık anneleri topiğinde :)
yumurtlama takibi yapmış mıydınız. ben test kullandım bu ay. rüyalarıma giriyor artık. inşallah tersi çıkar da bu ay hamile olduğumu öğrenirim . pek umutlanmim diyorum ama nerdeeee . kendime söz geçiremiyorum. ya 2 ya 3 gün var bakalımbenımde 10 günüm kaldı yaaa
tüm insanlık için kısa ama bizim için çooook uzun bi bekleyiş varbenımde 10 günüm kaldı yaaa
tüm insanlık için kısa ama bizim için çooook uzun bi bekleyiş varhadi inşallah bu sefer tutar. 10 aydır deniyoruz biz.siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?