- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
yumurtlama takibi yapmış mıydınız. ben test kullandım bu ay. rüyalarıma giriyor artık. inşallah tersi çıkar da bu ay hamile olduğumu öğrenirim . pek umutlanmim diyorum ama nerdeeee . kendime söz geçiremiyorum. ya 2 ya 3 gün var bakalım
inşallah bebiş gelmiştir canım. her gün yeni bişey öğreniyoruz ben de ilk 6 ay herşeyden habersizdim sonra olmayınca araştırmaya başladım.meğer öyle filmlerdeki gibi şipşak değilmiş:)ikinci ayımız canım gecen ay tecrubesizlik oldu bakalım bu ay sonuc ne olucak
inşallah bebiş gelmiştir canım. her gün yeni bişey öğreniyoruz ben de ilk 6 ay herşeyden habersizdim sonra olmayınca araştırmaya başladım.meğer öyle filmlerdeki gibi şipşak değilmiş:)
aynı durumdayız:) bilgisizlik ve tecrübesizlik ne kötü bir şeymiş ya bir de geçen ay dört gözle bekledimikinci ayımız canım gecen ay tecrubesizlik oldu bakalım bu ay sonuc ne olucak
aynı durumdayız:) bilgisizlik ve tecrübesizlik ne kötü bir şeymiş ya bir de geçen ay dört gözle bekledim
Bizim aileler bilmiyor 2. yi düşündüğümüzü. Dün annemle çarşıda geziyorduk, hamile butiğin önünden geçiyorduk. Dedi ki dün gece seni rüyamda hamile gördüm. Bende aaa nerdeee anne dedimyumurtlama takibi yapmış mıydınız. ben test kullandım bu ay. rüyalarıma giriyor artık. inşallah tersi çıkar da bu ay hamile olduğumu öğrenirim . pek umutlanmim diyorum ama nerdeeee . kendime söz geçiremiyorum. ya 2 ya 3 gün var bakalım
evet öğrenen var ..idrar testi ile de öğrenen var. doğrusu ben hüsran yaşamaktan korkuyorum hoş bölede çok stresliyim ama . her zaman olmayan ara ara olan sarıya çalan yoğun kıvamlı akıntı dışında . belirgin bi beliritm yok . adet olmaya yakın çıkan sivilcem çıktı . . bazı şeyler de var tabi de ben onların psikolojik olduğunu düşünüyorum anlatmaya deymez.evet canım yaptım çift çizgi gördüğüm günleri değerlendirdik sonucu 10 gun sonra gorucez bakalım tuttu mu :) senın cok az kalmıs ya hıc belırtın yok mu ? dıger forum yerlerınde okudugum kadarıyla cogu kısı 2-3 gun kala kan tahlılı ıle ogrenmıs
benim 12 mart ta olmamam lazımsenın kac gunun var canım durumun nedır ?
ay hadi inşallahh. annelerin rüyası çıkıyor. bat kaçtı senin . benimde annem çok istiyor. hep soruyor keşke sormasa çok üzülüyorum. tabi o benim bu kadar istediğimi bilmiyor.Bizim aileler bilmiyor 2. yi düşündüğümüzü. Dün annemle çarşıda geziyorduk, hamile butiğin önünden geçiyorduk. Dedi ki dün gece seni rüyamda hamile gördüm. Bende aaa nerdeee anne dedim
Acaba var da anneme malum mu olduBu arada annem de emekli ebe-hemşire..
17 mart canım, az kaldıay hadi inşallahh. annelerin rüyası çıkıyor. bat kaçtı senin . benimde annem çok istiyor. hep soruyor keşke sormasa çok üzülüyorum. tabi o benim bu kadar istediğimi bilmiyor.
Canım ne kadarlık evlisin ne zamandır bebek düşünüyosunuz? niye bu kadar stres yapıyon kendine? ben de stres yapıyorum ama ayda 1-2 gün geliyo geçiyo sen de rahatlar kendini yeni aya zımba gibi gir. umudunu kaybetme bırakma kendiniHasta oldum Moralim bozuk
Kızlar ya benim aklım karıştı biraz.Benim adetim bu ay 2 gün gecikti. Tam 2 gün önce pembe renkte lekelenme m oldu ve sabaha geçti. Şimdi hamile sindir diye belki diyen olur ancak bu ay hamile olmama m gerek çünkü çok ağır hasta oldum 10 gune yakin yattim ve bir sürü antibiyotik ilaç fitil kullandım. Zaten çalışmada sadece başta 2 kere Olmuştu. Ymurtlama tarihinden önce. ya ilk defa bugün düşündüm ya hamileysem diye ama antibiyotikler de gecikme yapıyor. Ve benim 2 gündür anormal derecede adet sancısı gibi Şancım var ama kirmizilar yok. Beynim de deli sorular
adet sancın var ama kırmızılar yoksa senin durum şüpheli canım bi test yaptır yada kanda baktır istersen. bazı antibiyotikler bebeğe zararlı değilmiş ben iltihap olmuştum doktor yazmıştı. hamileysem içmem demiştim. bu antibiyotik iltihaptan daha zararsız dedi bana hamile de olsan verirdim demişti.Kızlar ya benim aklım karıştı biraz.Benim adetim bu ay 2 gün gecikti. Tam 2 gün önce pembe renkte lekelenme m oldu ve sabaha geçti. Şimdi hamile sindir diye belki diyen olur ancak bu ay hamile olmama m gerek çünkü çok ağır hasta oldum 10 gune yakin yattim ve bir sürü antibiyotik ilaç fitil kullandım. Zaten çalışmada sadece başta 2 kere Olmuştu. Ymurtlama tarihinden önce. ya ilk defa bugün düşündüm ya hamileysem diye ama antibiyotikler de gecikme yapıyor. Ve benim 2 gündür anormal derecede adet sancısı gibi Şancım var ama kirmizilar yok. Beynim de deli sorular
Idrar testi yaptim dün erken gebelikte yaptım çıkmadı birsey. Ya mecburdum içmeye zaten Çok hastaladim. Şimdi hala içiyorum ancak bugünkü leri almadım. yarın ocakta kan vermeye mi gitmelimiyim. Ancak bana sorarsanız hamile gibi Hissetmiyorum. Ama bulantım var Şancım var kirmizilar yokadet sancın var ama kırmızılar yoksa senin durum şüpheli canım bi test yaptır yada kanda baktır istersen. bazı antibiyotikler bebeğe zararlı değilmiş ben iltihap olmuştum doktor yazmıştı. hamileysem içmem demiştim. bu antibiyotik iltihaptan daha zararsız dedi bana hamile de olsan verirdim demişti.
canım anlattıklarından hamilelik gibi belirtiler çıkıyor. bence test yaptır bir an önce eğer çıkmazsa da ilaçlarını aksatmamış olursun kendi sağlığını da düşün antibiyotikleri öyle bi gün içip bi gün içmeme yapmaman lazımIdrar testi yaptim dün erken gebelikte yaptım çıkmadı birsey. Ya mecburdum içmeye zaten Çok hastaladim. Şimdi hala içiyorum ancak bugünkü leri almadım. yarın ocakta kan vermeye mi gitmelimiyim. Ancak bana sorarsanız hamile gibi Hissetmiyorum. Ama bulantım var Şancım var kirmizilar yokdoktor 21. Gun progesteron testi de yapmıştı düşük çıkmıştı. Biraz da ona güvendim hamile olamam diye. Ama formları gezerken baktım ki düşük öld. Halde hamile olan varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?