Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Çok doğru diyon tedavi min sonuna geldik zaten. Birkaç tane kaldı alırım akşam demidemi.yarinda olmadı baktirim

adetime 3 gün kaldı.. hayırlısı beklıyorum bakalım.. korunuyordum ama bu ay farklı hisler yasadım ..test yaptım dun ama erkendı bılıyorum yınede dayanamdım..negatif cıktı

adetime 3 gün kaldı.. hayırlısı beklıyorum bakalım.. korunuyordum ama bu ay farklı hisler yasadım ..test yaptım dun ama erkendı bılıyorum yınede dayanamdım..negatif cıktı
Canım du bakalım bazısının bi hafta geçiyo öyle çıkıyo.inşallah bebiş vardır. Belirtilerin var mı?

Canım du bakalım bazısının bi hafta geçiyo öyle çıkıyo.inşallah bebiş vardır. Belirtilerin var mı?

canım ben dogum kontrol hapı kullanıyorum 8 aydır.. ılk defa bu ay 10 gün öncesınden başlayan belirtilerim oldu..halada devam edıyor..kasık batması,gögüs hassasıyetı özellıkle uclarının sızlaması,şiddetli bel agrısı bacagıma vuruyordu,başım ağrıyor ışıga ve sese hassasıyetım oldu..uykuya meyılım var ..yorgunluk halsızlık..sürekli bişeler yeme ıstegı..psikolojıkmı bılemıyorum ama aklımda hamılelık yok ..kafaya takmıyorum kı psıkolıjık olsun.. yumurtam catladı onların belırtısı desem.. hala suruyorr belırtılerım.. adetıme 3 gun belkıde 2 gun var bılemıyorum.. hapım bıttıkten 3-4 gun sonra adet oluyorum.. pazartesı son hapımı ıcmıstm..hayırlısı olsun ama ıkı oğlum var.. 3. hazır degılım.. Allahım olmayana versın.. verırsede başım gözüm üstüne.. bunca korunmadan sonra vereceksede Rabbım vardır bı hıkmet

ne güzel özetlemişsin canım bence o zaman sen sakin sakin adeti bekle ama hamilelik ihtimaline karşı da kendine çok dikkat et. Ben denemenin 2 yada 3. ayında 10 gün adet gecikmesi yaşamıştım.o zaman çok istemiyordum ama yaş geçiyo diye bebek yapalım baaari diyerek korunmayı bırakmıştım 10 gün gecikmeye rağmen hamile değildim birsürü de belirtim vardı.Halbuki belirtilerin ne olduğundan haberim bile yoktu yaşadıktan sonra öğrendim,bebek de istemiyodum. Sonra adet olunca çok ağladım çok üzüldüm ondan sonra bebeksiz her gün ayrı cehennem azabı oldu. benim de hikayem böyle işte.hepimiz için hayırlısı neyse o olsun canım. varsa da yoksa da senin için iyi olacak en güzel durumdasın şuan :)

Merhaba benimde beklenen adet gunum 16 Mart ama 3_4 gündür kasiklarimda bacaklarda ve belimde ağrılar var. Bu ayı çok iyi değerlendirdik çok umutluyum ama beklemek o kadar zorrrrkiiii.... adetime 10 gün 8 gün ve 7 gün kala test yaptim hepsi negatifti ve hepside 24 saat sonra 2. Cizgi cikti biliyorum geçersiz ama insan yinede mutlu oluyor:))

Acaba 24 saat snra cift cizginin bi anlami var midir kiii

CANIM BENIM RABBİM HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN.. YARIN ADET OLMAZSAMM CİDDİ CİDDİ DÜŞÜNMEM GEREKIYOR GALIBAA SUAN HALA YOKTUR ÖLE BİŞEE DIYE KENDIMI AVUTUYORUM.. AMA DIYORUM EGER VERIRSEDE RABBIM SEVINIRIM YANII.SABRINI VERIRI ALLAH'IM

ben eskiden iki çocuk yeter diyordum şimdi diyorum ki Allah ne verdiyse doğurcam ömür boyu korunmıcam öyle hasretim ki bebeğe. inşallah gönlünden ne geçiyorsa öyle olur varsa da Allahın bi bildiği vardır

AMİN CANIM AMA DAHA YAŞIN GENÇ 26 YAŞINDASIN.. ben de 26 yaşındayım .. 30 da bır daha dogurrum o da kız olursa ne mutlu dıyordum :) kız bebege hasretım bende cok sevıyorum.. Allahım ogullarıma ömür versın ölürüm yollarına.. bende 3 cocugum olsun yeter dedım bu gune kadar.. ama 3. erken şimdilik.. ama varsada dedıgım gıbı hayırlısı.. anlamadıgım bır kasık ağrısı var.. suan bıle batıyorr yanıyor sızlıyo kasıklarım.. sağ kasıgımdı sol agrıyor bugunde

canım aynı yaştayız senin iki çocuğun var Allah bağışlasın. Ben daha birinciye hasretttt ikinciye vakit kalmıcak diye korkuyorum o yüzden acele ediyorum. yavrum benim gibi tek tabanca olmasın mutlaka kardeşi olsun istiyorum hayattaki en yakını kardeşi olacak mutlaka kardeş lazım. yoksa benim gibi çok yalnızlık çeker

canım benım haklısın vallahı tam zamanın senın.. :) hadı ınsallah tez zamanda hamıle kalırsınn

Bugün kan testi yaptırdım 0.100 çıktı. Çok canım sıkıldı( inşallah sizlerin sonuçları pozitif olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…