- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
amin canım sen ne kadardır deniyorsunkızlar Allah'ım hayırlı görmemiş demek ki ..umudunuzu yitirmeyin.. Rabbime sığının.. hayırsızsada hayırlara cevirsin hepinizin kucağını doldursun ınsallah
canımsın benım 2 oğlum var Allah'ım ömür versin evlatlarıma, evlatlarımıza ınsallah..amin canım sen ne kadardır deniyorsun
S. Canim hepimize verir inş. Allahimİnşallah rabbim en kısa zamanda sana hayırlı sağlıklı bir evlat verir...0 sonucu 0.100 ü iyi bilirim
maşallah :) sen tecrübelisin...bi soru sorsam cevaplar mısın? 10 gün önceden belirtiler neler olabilir mesela..bende hiç bir belirti yok ama bu ay çok çalıştık..tabii haşa Rabbim bilir hayırlısını ama..bende ne bi akıntı ne bir şey..sdce kasıklarımda batmalar olouor...o da kistten de olabilir diyorum çikolata kistim var dacanımsın benım 2 oğlum var Allah'ım ömür versin evlatlarıma, evlatlarımıza ınsallah..
bu ay suphelıyım adetime son 2 gün diyorum.. ama yarında olabılırım..olmazsamm hamıle olma ıhtımalım var belırtılerını 10 gun önceden yasamaya başladım.. hakkımızda hayırlısı olsun..
maşşalaaah ne kadar güzel siz süper ötesi tecrübe sahibisinizcanımsın benım 2 oğlum var Allah'ım ömür versin evlatlarıma, evlatlarımıza ınsallah..
bu ay suphelıyım adetime son 2 gün diyorum.. ama yarında olabılırım..olmazsamm hamıle olma ıhtımalım var belırtılerını 10 gun önceden yasamaya başladım.. hakkımızda hayırlısı olsun..
maşallah :) sen tecrübelisin...bi soru sorsam cevaplar mısın? 10 gün önceden belirtiler neler olabilir mesela..bende hiç bir belirti yok ama bu ay çok çalıştık..tabii haşa Rabbim bilir hayırlısını ama..bende ne bi akıntı ne bir şey..sdce kasıklarımda batmalar olouor...o da kistten de olabilir diyorum çikolata kistim var da
Çok teşekkürler detaylı paylaşımınız için :) faydalı oldu...bende batma dışında bir şey yok ne yazık kicanım öncelıkle söyle anlatayım ben 8 aydır doğum kontrol hapı ile korunuyorum.bu 9. kutumdu.. fakat ilk defa bu ay değişik şeyler yaşadım..yumurtlama dönemı oluyor zannedersem, yaklaşık 10 gün önce kasıklarımda batma, aşırı ( abartısız yanı ) bel ağrısı bacaklarıma vuruyordu artık..baş ağrısı (hemde cok fazla ) ..ışıga ve sese hassasıyet..uykuya meyil artmıstı.. ondan sonraa..hımm..bi dusuneyım..akıntım vardı ama hanı böle beyaz değil sarı sarı akıntım oluyordu..gögüslerimde acı ( özellıkle benı bu belirti acaba hamilemiyim dedirtti ) cunku hayatta ne adetım yaklaşırken nede normalde hıc agrımaz goguslerım.. özellıkle uçları belirginlestı ve sızladı..halada arada bı yokluyor..suan bıle sol kasıgım batıyor göbek deliğimin etrafı iğne batması gıbı oluyor. karnımın alt taraf cok gergın ve şişti gazbombasıydım sankı ..adet olacakmısım gıbıydı her anım her sanıyem...cok alınganlık vardı ve en önemlısı hala bu duyguyu yasıyroum (şu an bile ) ağlıyorum yaa hersyee.. cok duygusalım..dün oğullarım herzamankı gıbı yaramazlıklarını yaptı ama ben oturdum hünhür hüngür ağladım.. eşim bile şaşırdı..anlayamıyorum psikolojık desemm ..kafama hıc takmadım kı hamılemıyım dıye pıklojık olsun.. sabahtan berı 10 oldu tuvalete gıdıyorum adet olmuşmuyumdur dıye.. bişeler akıyor içimden sankı ped var ama tertemız hıc bıse yok..aklıma gelen belırtılerım bunlar canım ..ha son bişe.. önce sağ kasıgım battı sonra ıkı tarafım ..şimdide sadce sol batıyor.. ve son bişee :) namaz kılarken fılann cok başım donüyor.. ilk defa yani.. baş dönmelerim oluyor
günün geçtimi canımÇok teşekkürler detaylı paylaşımınız için :) faydalı oldu...bende batma dışında bir şey yok ne yazık kiHepimiz için hayırlısı olsun..tekrar ellerinize sağlık yazıp vakit ayırdınız
yyoook daha 18 mart BAT...ama geçmeden de öğrenenler çok duydum okudum fln..etkileniyorum ister istemezgünün geçtimi canım
canım sana nacizane tavsiyem bence burdan uzak dur daha cok zamanın var etkilenirsin belirti ararsın sana uygun bence kendıni özgür bırak bebiş strese girmesinyyoook daha 18 mart BAT...ama geçmeden de öğrenenler çok duydum okudum fln..etkileniyorum ister istemez
canım uçuk pembe var sanki gördüm gibi yaBise gören var mi ?
Ama oteki cizgiye yakin yacanım uçuk pembe var sanki gördüm gibi ya
1gun kaldigeçti mi günün
Cumartesi yaparm olmazsasabret bence hep hayal kırıklığı çünkü bu kadar erken bende yaptım kaç sefer bugün günüm ama yapmıycam artık yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?