Olmaz miii :) sol lasigim agriyor belim agriyor akintm var ztn goguslerm agrimiyor oylebana haber ver :) şu meşhur belirtilerden var mı peki :)
Yok kiz kimisinde agrimiyomusayyyyy aynen ben ya aynen benimde sol kasık ağrısı batması başka hiçbişeyim yokkkk nolur hamile olalım ya benimde göğüslerimde hiç bir his yok ama hamilelerin hepsi göğüs göğüs diyor yaa offfff
ayyyyyyy şimdi daha heycan bastı:)) kız şaka maka derken bide hamileymişizYok kiz kimisinde agrimiyomus
İnsallah canim yaaa benim kafami karistiran belli olan cizginin yaninda 1tane silik var pozitif olsa o kadar yakin olur mu kiiiayyyyyyy şimdi daha heycan bastı:)) kız şaka maka derken bide hamileymişiz
NE kadar sürede çıktı bu ikinci cizgi merak ettim. Inşallah vardır bebeğin :)Bise gören var mi ?
Hemen cikti 1 2dk icindeNE kadar sürede çıktı bu ikinci cizgi merak ettim. Inşallah vardır bebeğin :)
Bilmiyorum canim yaa.sen hamile misin:) AYYYYYYY CANIM YAAAAAA UMUTLANMA AMA GALİBA HAMILESIN. benim testlerim de ertesi gün çıkıo böyle kuruyunca yani. Ama senin adına çok sevindimmmmm inşallah yanılmıyoruzdur:)
belki yukdelir sıkma caniniBn bugün kanda baktirdim 4 gun var adetime ve kasiklarimda 1 haftadır ağrılar var ama sonuç 0.100 ...
Benımde aynı sonuc çıktı adet Gününü bekle canım ınsaallah güzel haberlerını alırızBn bugün kanda baktirdim 4 gun var adetime ve kasiklarimda 1 haftadır ağrılar var ama sonuç 0.100 ...
A ahah ah nerdeeee 10 aydır uğraşıyoruz ama yok İşteBenımde aynı sonuc çıktı adet Gününü bekle canım ınsaallah güzel haberlerını alırız
Senin günün geldimiBenımde aynı sonuc çıktı adet Gününü bekle canım ınsaallah güzel haberlerını alırız
Beklıom ıkı güne bır ıdrar testı yapıom en ufak belırtıyı hamılelıge yoruom stres oldum ııceSenin günün geldimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?