Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ben adet oldum..aferim ona tam 19 martta geldi...:) hayırlısı...bu ay soğan kürü yapıcam sonraki ay da incir...gerçi seyahatlerden dolayı arada 2-3 gün ara vericem gibi duruyor da bakalım....sanırım bir süre uğramam buralara..herkes hakkını helal etsin. benim de varsa helal olsun... En yakın zamanda Rabbim sağlıklı hayırlı evlat haberi alıp onları kucağımza almayı nasip etsin....kalın sağlıcakla

Canım öncelikle hakkında hayırlısı olur inşallah diyorum bence gününü beklemende fayda var. Günü gelmeden yapılan testlerde negatif sonuçlar alınabiliyor. Gerçek sonuç için adet öncesi yapılack testelerde kan tahlili daha kesin sonuçlar veriyor. Yine de ben gününü beklemeni tavsiye ederim. Kendinde gözlemlediğin sonuçlar adet öncesi belirtiler de olabilir. İnşallah güzel haberler alırsın.

kızlaaaaaaaaaaaaar hamileyim inanamıyorumm. değerlerim 644 çıktı.4 hafta bitmiş....allahımmmmmmmmmmmmmm şoktayım ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN HERKESE.....

Ayyy ne güzel haber! Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım. Çok sevindim

Nuit_ amiin cumlemiz icin inşallah canim.
Sabah dayanamadim normal testlerden alip yaptim negatif cikti. Dedigin gibi gunumu bekleyecegim artik.

Senin yine bak 4 gün var adet olmana, benim 2 hafta İnşallah güzel haberlerini alırız tatlım.. Yazmayı unutma..

benim kaldı son 1 gün =) ama dün yaptığım erken gebelik testi malesef negatifti =( bakalım yarın olmazsam normal gebelik testi var 2 gün bekleyip onu yapcam 2 gün dayanabilirsem tabi =)

benim kaldı son 1 gün =) ama dün yaptığım erken gebelik testi malesef negatifti =( bakalım yarın olmazsam normal gebelik testi var 2 gün bekleyip onu yapcam 2 gün dayanabilirsem tabi =)

Canım inşallah güzel haberler alırsın Adet öncesinde yapılan hamilelik testlerinde sonuçlar negatif çıkabiliyor. Bunun yerine kan tahlili yaptırmakta fayda var. Yine de ben gününü beklemeni tavsiye ederim. Bi çok kadın kan tahlilinde bile negatif sonuç alsa aradan geçen zamanla hamile olduğunu öğrenebiliyor. İnşallah herşey gönlünce olsun..

çok teşekkür ederim bakalım kısmetse olsun değilse de zaten denemeye devam =) hakkımızda hayırlısı

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim. bu sabah erken gebelik testi yaptım ama çook çook az bi çizgi çıktı. çizgi denir mi bilmiyorum. bu ay ovulasyon testiyle takip ettim yumustlama gününü ve o günlerde ilişki yaşadım. herhangi bi belirtim yok benim adetimde de belirti olmaz zaten o yüzden anlayamıyorum bir türlü hamile miyim değil miyim. en sağlıklısı adet gününü beklemek ve kan testi biliyorum ama yarın eşimin doğumgünü ve eğer hamileysem süpriz yapmak istiyorum. atacağım resimlere bakıp yorum yaparsanız memnun oluru. şimdiden teşekkürler.

resmi de yükleyemedim

resmi de yükleyemedim

Eklentiler

• 20150319_171831.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 125
Kizlar tam goguslerimin altinda midemde inanilmaz agri var.
Koltuk altimda da batmalar oluyor.
Sanki cok acikmisim gibi bir his var.
Kahve icerken de midem inanilmaz bulandı.
3 günüm kaldi bakalım

slm kizlar.goguslerim 6 7gundur sert ve agriliyddi.az once farkettim bas kisminin rengi dislara dogru genislemeye baslamis ve mavi damarlar var.adetime daha 5 gun varkasigimda da batmalar oluyo.

merhaba kızlar bende geçen ay sprıalı cıkartıp daha sonrasında butun hamılelık belırtılerı mıde bulantısı gogus agrısı etrafının koyulasması ve tek sag taraflı kasık agrısı cekıp hah tamam dedım ve 4 gun gecıkmeyle adet oldum vucudumu dnlememeye karar verdım nasıp artık bu aya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…