- 27 Mayıs 2013
- 856
- 735
- 123
Kizlar bana da fikir verin.
Adetime 4 gun var.
Yaklasik 4 gundur de
-midemde siskinlik
-sabahlari hafif mide bulantisi (kusma yok)
-bogazima tuhaf tatlar geliyor
-kasiklarimda sanci
-yuzumde sivilceler
-gaz hissi
Var.
Sizce bunlar belirti olabilir mi ?
Yarin bir test yapayim mi yoksa tam gunumumu beklemeliyim.
kızlaaaaaaaaaaaaar hamileyim inanamıyorumm. değerlerim 644 çıktı.4 hafta bitmiş....allahımmmmmmmmmmmmmm şoktayım ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN HERKESE.....
Nuit_ amiin cumlemiz icin inşallah canim.
Sabah dayanamadim normal testlerden alip yaptim negatif cikti. Dedigin gibi gunumu bekleyecegim artik.
25i.kasigima batmalar oluyo anlik ara sira.goguslerim cok hassas.psikopata bagladim iyiceAa nie öle kendini yipratiosun be canim.. ne zamandı adet tarihin ne durumdasin şuan
benim kaldı son 1 gün =) ama dün yaptığım erken gebelik testi malesef negatifti =( bakalım yarın olmazsam normal gebelik testi var 2 gün bekleyip onu yapcam 2 gün dayanabilirsem tabi =)
çok teşekkür ederim bakalım kısmetse olsun değilse de zaten denemeye devam =) hakkımızda hayırlısıCanım inşallah güzel haberler alırsınAdet öncesinde yapılan hamilelik testlerinde sonuçlar negatif çıkabiliyor. Bunun yerine kan tahlili yaptırmakta fayda var. Yine de ben gününü beklemeni tavsiye ederim. Bi çok kadın kan tahlilinde bile negatif sonuç alsa aradan geçen zamanla hamile olduğunu öğrenebiliyor. İnşallah herşey gönlünce olsun..
Senin yine bak 4 gün var adet olmana, benim 2 haftaİnşallah güzel haberlerini alırız tatlım.. Yazmayı unutma..
resmi de yükleyemedimmerhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim. bu sabah erken gebelik testi yaptım ama çook çook az bi çizgi çıktı. çizgi denir mi bilmiyorum. bu ay ovulasyon testiyle takip ettim yumustlama gününü ve o günlerde ilişki yaşadım. herhangi bi belirtim yok benim adetimde de belirti olmaz zaten o yüzden anlayamıyorum bir türlü hamile miyim değil miyim. en sağlıklısı adet gününü beklemek ve kan testi biliyorum ama yarın eşimin doğumgünü ve eğer hamileysem süpriz yapmak istiyorum. atacağım resimlere bakıp yorum yaparsanız memnun oluru. şimdiden teşekkürler.
resmi de yükleyemedim
merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim. bu sabah erken gebelik testi yaptım ama çook çook az bi çizgi çıktı. çizgi denir mi bilmiyorum. bu ay ovulasyon testiyle takip ettim yumustlama gününü ve o günlerde ilişki yaşadım. herhangi bi belirtim yok benim adetimde de belirti olmaz zaten o yüzden anlayamıyorum bir türlü hamile miyim değil miyim. en sağlıklısı adet gününü beklemek ve kan testi biliyorum ama yarın eşimin doğumgünü ve eğer hamileysem süpriz yapmak istiyorum. atacağım resimlere bakıp yorum yaparsanız memnun oluru. şimdiden teşekkürler.
Hehee bende hic birr belirtii yokk saolsunnlarr25i.kasigima batmalar oluyo anlik ara sira.goguslerim cok hassas.psikopata bagladim iyice
kan tahlili daha net sonuc verir idrar hemen gostermiyoBenimde bugun adet gunumdu dun 1 2 damla pembe akinti bugunde ayni sonra kesildi gelmio test yaptim negatif erkeN mi yaptim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?