Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bencede en net sonuc kan tahlili yaptirmak idrar testleri gecikme gununden sonra gosteriyor gec dollenme varsa dahada gec cikiyor idrar testlerinde

selamlar öncelikle hayırlı uğurlu olsun. az çok okudum yazdıklarınızı biraz merak ettim benim son adetim 28 şubatta başladı 6 martta bitti yumurtlama günlerim olduğunu tahmin ettiğim günlerde eşimle beraber olduk. yani 14-16-17 martta ben tabi dayanamayıp belki de cahillik hemen gittim 18 martta kan testi yaptırdım negatif. ama ikna olamıyorum bir türlü ilişki günlerinden hemen sonra göğüs acılarım başladı ve o zamandan beri kasıklarıma oturmuş ince bir ağrı var dün vucuduma ateş basarken ayaklarım ve ellerim buz gibiydi sence testlerimi ne zaman tekrarlayım. sen mesela 4 haftalık gebe olduğunu öğrendiğinde o 4 haftalık gebelik nasıl hesaplıyor doktor adet tarihine göre mi. uzun oldu kusura bakma ama anlıyorsundur duygularımı

yardım lütfeennn ?? öğlen idrar testinde gölge gibi ikinci çizgi çıktı ama 15 dk sonra . akşam erken olan testlerden yaptım onda hiç bişey çıkmadı.. bugun adt günüm .. hamilelik olabilir mi

öncelikle merhaba çok teşekkür ederim darısı başına ve tüm isteyenlerin..çok erken tahlil yapmışsın.ben adet günümden 1 gün önce öğrendim.erken gebelik testleri var onlardan aldım..belkide 18 martta yumurtlama günündü.. belki de 18 19 martta döllenme oldu.. bilemeyiz...ve biliyorsun spremler 3 4 gün canlı kalabiliyor.. bu yüzden moralini bozma..çok erken bakmak can sıkıntısı yaratyor..boşyere canını sıkma ..bende geçen ay böyle belirtiler yaşadım ama negatif çıktı..hiç belli olmuyor.canını sıkma doğru zamanda güzel Allahım nasip eder zaten..adet tarihinden 1 gün önce bakabilirsin..yinede negatifse canını sıkma sakın adet tarihin geçtikten sonra tekrar bakarsın..çünkü geç döllenmişse çıkmıyor..ben geçen ay 18 şubatta adet başlangıç ı olduğu için doktor ona bakıp hesaplıyor.yani ben şuan 4+3 deyim.yani 5.haftamdayım..))

yine bu topic yıne bekleyiş ve sanırım yine hayal kırıklığı haydı bakalım 1 günüm var ve deli gibi karnım agrıyor adet olacağımı adım gibi biliyorum

Canım inşallah hayırlı haberler alırsın.. benimde adet günüm ve yumurtlama günlerim seninkisiyle tamamiyle aynı. benim de göğüslerimde hassasiyet vardı ve vücut sıcaklıklarım değişkenlik gösteriyodu. Adetime 10 gün falan var ama belirtiler için bile çok erken aslında. Kan testleri adetine 2-3 gün kala falan yaptırsan daha net sonuçlar veriyo. Ama kafanın rahat olması için ben adet gününe kadar bekle derim. Hamilelik belirtileri adet belirtilerine yakın olup, bi de üstüne bizim hamilelik hisleri karışınca yanlış değerlendirme yapabiliyor ve moralimizi bozabiliyoruz. Dilerim herşey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…