tebrikker canimmmheryere yazmak istiyorum çook mutlu olduuumbeta sonucum yükselmiş 60.97 olmuş
teşekkür ederim canım:)tebrikker canimmm
heryere yazmak istiyorum çook mutlu olduuumbeta sonucum yükselmiş 60.97 olmuş
ederim canım inşAllah sizde yaşarsınız bu mutluluğu...öncelikte tebrik ederim inşallah hayırlı bir evlat olarak gelir dünyaya.Hamilelerin duası kabul olurmuş bizler için de dua et de darısı bizim başımıza olsun inşaallah :)
inşallah canım sağolasınederim canım inşAllah sizde yaşarsınız bu mutluluğu...
ayy bende o günleri görürüm inşAllah teşekkür ederim:)Kuşum bende ilk 60.73 ile öğrendim şimdi tekmelerini sayıyorum düşün hayırlı olsun maşallah
inşAllah teşekkür ederim canım:)Tebrikler canım, inşallah güzel haberlerini hep verirsin. Hayırlı olsun inşallah, sağlıkla
selamlar öncelikle hayırlı uğurlu olsun. az çok okudum yazdıklarınızı biraz merak ettim benim son adetim 28 şubatta başladı 6 martta bitti yumurtlama günlerim olduğunu tahmin ettiğim günlerde eşimle beraber olduk. yani 14-16-17 martta ben tabi dayanamayıp belki de cahillik hemen gittim 18 martta kan testi yaptırdım negatif. ama ikna olamıyorum bir türlü ilişki günlerinden hemen sonra göğüs acılarım başladı ve o zamandan beri kasıklarıma oturmuş ince bir ağrı var dün vucuduma ateş basarken ayaklarım ve ellerim buz gibiydi sence testlerimi ne zaman tekrarlayım. sen mesela 4 haftalık gebe olduğunu öğrendiğinde o 4 haftalık gebelik nasıl hesaplıyor doktor adet tarihine göre mi. uzun oldu kusura bakma ama anlıyorsundur duygularımıherkesdefarklı belirtiler olur hiç belli olmaz ki mesela çoğu bayan gögüs uçlarının koyulaştığını söyler bende öyle birsey yok henüz..o yüzden bozmayın moralinizi..ben hala inanamıyorum.. doktora gideceğim bakalım.inşllah keseyi falan görür.bir problem olmaz...
kan ver cikar gec dollenme olduysa cikmayabilir ama
selamlar öncelikle hayırlı uğurlu olsun. az çok okudum yazdıklarınızı biraz merak ettim benim son adetim 28 şubatta başladı 6 martta bitti yumurtlama günlerim olduğunu tahmin ettiğim günlerde eşimle beraber olduk. yani 14-16-17 martta ben tabi dayanamayıp belki de cahillik hemen gittim 18 martta kan testi yaptırdım negatif. ama ikna olamıyorum bir türlü ilişki günlerinden hemen sonra göğüs acılarım başladı ve o zamandan beri kasıklarıma oturmuş ince bir ağrı var dün vucuduma ateş basarken ayaklarım ve ellerim buz gibiydi sence testlerimi ne zaman tekrarlayım. sen mesela 4 haftalık gebe olduğunu öğrendiğinde o 4 haftalık gebelik nasıl hesaplıyor doktor adet tarihine göre mi. uzun oldu kusura bakma ama anlıyorsundur duygularımı
selamlar öncelikle hayırlı uğurlu olsun. az çok okudum yazdıklarınızı biraz merak ettim benim son adetim 28 şubatta başladı 6 martta bitti yumurtlama günlerim olduğunu tahmin ettiğim günlerde eşimle beraber olduk. yani 14-16-17 martta ben tabi dayanamayıp belki de cahillik hemen gittim 18 martta kan testi yaptırdım negatif. ama ikna olamıyorum bir türlü ilişki günlerinden hemen sonra göğüs acılarım başladı ve o zamandan beri kasıklarıma oturmuş ince bir ağrı var dün vucuduma ateş basarken ayaklarım ve ellerim buz gibiydi sence testlerimi ne zaman tekrarlayım. sen mesela 4 haftalık gebe olduğunu öğrendiğinde o 4 haftalık gebelik nasıl hesaplıyor doktor adet tarihine göre mi. uzun oldu kusura bakma ama anlıyorsundur duygularımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?