Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Evet hala.var.
Midem 1 haftadir tas gibi.
Bogazima tuhaf tatlar geliyor.
Gaz var.
Birde bugün bas agrisi basladi.
Testin yanilma durumu var mi acaba.
canım yanlış bilmiyorsam beta değeri 20 nin üzerindeyse kaset testler pozitif vermeye başlıyor çok yeniyse çıkmayabilir yani geç döllenmeyse.belirtilerin tam olarak gebelik belirtisi mi bilemedim.canım kendimden biliyorum negatifi görsek bile adet gelinceye kadar ümit kesilmiyor sende bekle adetini gecikirse direk kan ver

Etrafimda bi kac kisiye söyledim.
Gebelik belirtisi bunlar dedi.
Pazartesi adet olmazsam. Sali gunu kan testi veririm o zaman artık.

Etrafimda bi kac kisiye söyledim.
Gebelik belirtisi bunlar dedi.
Pazartesi adet olmazsam. Sali gunu kan testi veririm o zaman artık.
olabilir canım herkesin belirtisi farklı oluyor sonuçta.
salı verirsin gecikme olursa en garantisi.sendende hayırlı haberler alırız inşAllah :)

Evet hala.var.
Midem 1 haftadir tas gibi.
Bogazima tuhaf tatlar geliyor.
Gaz var.
Birde bugün bas agrisi basladi.
Testin yanilma durumu var mi acaba.
canım merhaba dikkatimi çekti birebir aynı şeyleri yaşıyoruz başağrım bugün başladı batım pazartesi testlerim negatif ama hamile hissediyorum.göğüslerinde damarlanma şişme sızlama var mı peki? bacak içlerinde sızlama bel ağrısı kasık ağrısı? bende ilaveten bunlar da var bi de ovü testi yaptınmı yakın zamanda?

Yok ovulasyon testi hic yapmadim ben canim.
Ama ozellikle koltuk altlarima dogru arada goguslerimde batma oluyor birde dokununca agriyor.
Bel agrisi ve kasik agrisi da var ozellikle kasiklarim igne batiyor gibi cok agriyor.
Ya birde heyecandan stresten mi bilmiyorum ama sanki kalbim karnimin icinde atiyor.
Birde ben hep yuz üstü yatarim 3-4 gundur yatamiyorum. Ay cok kendimi dinledim her seyi belirti mi saniyorum ben acaba.
Senin adetin ne zamandi?

Benimde bat pazartesi canım. Heycanla bekliyorum sonuç ne olcak diye

aynen canım ya ben bacaklarımı kendime çekmeden yatamıyorum karnım çekiliyo sanki.bide ovülasyondan beri karnım şiş. benim adetim 27 şubattı. yeni adet pazartesi. dün normal gebelik testi negatif çıktı.

Kan tahlili neden yaptirmiyorsun?
Ayy bende.ayni sekilde bacaklarimi cekiyorum.

çok teşekkür ederim uzun uzun cevaplamışsın Allah senden razı olsun çok sağol. bekliycem bakalım hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…