inşallah istediğin sonuçları alırsın. ben bu ay umutları tükettimBenimde 4 yada 5 gun var sabırsızlıkla eger hakkimda hayırlıysa olmamayı ümit ediyorum bakalım nasip:)
inşallah istediğin sonuçları alırsın. ben bu ay umutları tükettim[n/QUOTE]
Niyeküne gerçi bende sanki adet olcam gibi geliyo sanki yalnis sol tarafima siddetli kramp giriyor bu neye alamet bilmiyorum
amin insallah hayirlisi dert etme hersey olacagina varir.insallah hepimizin de olur:)benimde bir kaç gündür öyleydi. bu ay erken adet gördüm . senin inşallah hamilelik belirtileridir yaşadığın.
amin insallah hayirlisi dert etme hersey olacagina varir.insallah hepimizin de olur:)
üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda senin de bebişin olur. belirtilerimiz aynıydı benim bat yarın ben de mi adet olcam acabaÇok Üzgünüm bu ayda olmadi.(
üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda senin de bebişin olur. belirtilerimiz aynıydı benim bat yarın ben de mi adet olcam acaba
ben de sabah adet oldum ama çok az geliyo.az gelirken aşırı ağrım olurdu düşer bayılırdım ağrıdan ama bugün normal bi ağrım var o kafamı karıştırıyo.kanamam yarın artarsa adet dicem artmazsa belirsizlikler başlıyo. hayırlısı olsun ya benim moralim çok bozuk sen nasıl hissediyorsun kendini?Canim ya cumartesi gecesi benden cok az pembe akinti geldi.
Birde az once yine pembe akinti. Bat bugundu.
ben regl oldum sandım ana hala olmadim galiba anlayamadim tam bu durumu. Bugunde inanilmaz bas agrisi ve bas donmesi var bende.
Canim ya cumartesi gecesi benden cok az pembe akinti geldi.
Birde az once yine pembe akinti. Bat bugundu.
ben regl oldum sandım ana hala olmadim galiba anlayamadim tam bu durumu. Bugunde inanilmaz bas agrisi ve bas donmesi var bende.
ben de sabah adet oldum ama çok az geliyo.az gelirken aşırı ağrım olurdu düşer bayılırdım ağrıdan ama bugün normal bi ağrım var o kafamı karıştırıyo.kanamam yarın artarsa adet dicem artmazsa belirsizlikler başlıyo. hayırlısı olsun ya benim moralim çok bozuk sen nasıl hissediyorsun kendini?
Benimde 4 yada 5 gun var sabırsızlıkla eger hakkimda hayırlıysa olmamayı ümit ediyorum bakalım nasip:)
kız sen ne pozitif bişeymişsin :) ben adet oldum diyorum sen ne diyosun. ya olur mu olur valla belki de olmuştur. ayy heyecanlandırdın beniiiartmazsa eğer şimdiden hayırlı olsun. umarım tutunmuştur meleğin
kız sen ne pozitif bişeymişsin :) ben adet oldum diyorum sen ne diyosun. ya olur mu olur valla belki de olmuştur. ayy heyecanlandırdın beniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?