Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

inş. yerleşme kanamasıdır. amin

canimm sen ne guzel dua ediyorsun. Insallah insallah.

Bende cok keyifsizim. Inanilmaz sancim var bacaklarim titriyor. Midem cok bulaniyor. Sanki depresyon modundayim.
Daha evleneli 8 ay oldu ama benden sonra evlenen 4-5 arkadaşım hamile. Kiz kardesim 2. Ye hamile. Onlar adina cok seviniyorum ama kendim icin cok üzülüyorum. Her ay ayni stres aynı cokuntu, yoruldum simdiden.

inşallah güzel haberler verirsin..
Insallah hic agrim sizim yok ne karin ne de bel

Göğüslerimin ucu çok fena belim de ağrıyo.. Adetime 3 gün var daha ama ben dayanamadım test yaptım o da bozuk çıktı koyu çizginin dibinde silik çizgi çıktı resmen :/ hani çıkacaksan düzgün çık be silik..

Eklentiler

• image.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 115
iki gün geçti regl olmadım ama testte yaptım cıkmadı bugun kesin gelecek

BAT 6 ..

gene hamile değilim biliyorum ama ya hamileysem ( bu "ya" kelimesinden bıktım artık )

Hayırlı günler kızlar. Benimde son 3 günüm. Bu ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım. Bir yanım olacak bu sefer derken diğer tarafım bu seferde olmadı diyor. Geçen ay yaptırdığımız testlerde eşimin morfoloji problemi olduğu ortaya çıktı. Kimseyede anlatamıyorum derdimi. Ama o kadar taktım ki bu konuyu kafaya. İçime ata ata şiştim. Birde doktor demesin mi sizin doğal yolla olması çok çok zor. tüp bebek ile de şansınız %60 dedi. Dünyamız başımıza yıkıldı. Ama Rabbimden umut kesilmez saonuç ta bana gerekli olan sadece bir tane sağlam kaliteli sperm. İşte bütün bu olumsuzlukluklara rağmen yinede acaba hamilemiyim diyebiliyorum.

Kızlar bu arada geçen gün çok yakın arkadaşımın bir arkadaşı temizlik yaparken kanaması gelmiş hastaneye gitmiş bir öğrenmiş ki hamileymiş :) tabi çok sevinmiş. Ama şok edici olay. kontrollerde bu kızın rahminde bir perde olduğu ortaya çıkmış ve böyle kişilerin çocuklarının olması imkansız imiş. Bebek büyüdükçe annesinin rahmindeki o perdeyi attı. İşte kaderde varsa aslında her sorun sıkıntı bahane. Allah istedikten sonra mutlaka oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…