- 2 Temmuz 2014
- 1.298
- 1.080
- 133
kkızlar benim de ömür billah erken reglm olmadı hiç 28inde regl olucam ama bugün pembe akıntım geldi şimdi de bakıyorum hafif kahverengiye döndü sizce yerleşme kanaması mıdır?
şu an çok heyecanlandım inşalla öyledir. eşim dalga geçiyor kendi kendine hamile tribine girdin diyorBekle gülüm belki gelmez bende yaşadım o lekelenmeyi ilk pembe geldi kan testi ile hamile olduğumu ogrenmistim ağladım bebeğime bişi oluyor die 7 8 damla kahverengi geldi bitti :) regl zamanimdi.
Umarım kesilir kuşum
allah bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım benimBekle gülüm belki gelmez bende yaşadım o lekelenmeyi ilk pembe geldi kan testi ile hamile olduğumu ogrenmistim ağladım bebeğime bişi oluyor die 7 8 damla kahverengi geldi bitti :) regl zamanimdi.
Umarım kesilir kuşum
allah bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım benim
kkızlar benim de ömür billah erken reglm olmadı hiç 28inde regl olucam ama bugün pembe akıntım geldi şimdi de bakıyorum hafif kahverengiye döndü sizce yerleşme kanaması mıdır?
kendisini beklemiyoruz gelmesin mümkünse bi dokuz ay..
Hadi bakalim benim 2 ama ben dmein kan testine gittim saat 2 30 u bekliyom :~BekleMEdiğim Adet Tarihim5
hadi güzel haberlerle yazarsn inşallah :)Hadi bakalim benim 2 ama ben dmein kan testine gittim saat 2 30 u bekliyom :~
Hadi bakalim benim 2 ama ben dmein kan testine gittim saat 2 30 u bekliyom :~
Vayyy zaman nasil geciyor demi ))) bendede gofus fenaaa birde gaz sancim var ole bole diil sendede varmiydi ?Selam kızlar regl 1 hafta kaldı belirtiler var Şöyle sıraliyim..
1: 8 gündür süren feci bel ağrım bu bazen bacaklarima vuruyor
2: kasigimda batma var özellikle solda. Karnım sis ve sert
3: göğüslerim zaten büyük ama dahada büyüdü uclarim hep dik :)
4: uyku hali hep yorgun ve bitkin hissediyorum
5: koku hassasiyeti.
6: ani ateş basması
7: durduk yere ağlama duygusallik :)
Kızlar sizce belirti olarak sayılır mi bu kadar erken olur mu en son 27 eylülde regl oldum 30 günde bir oluyorum acayip merak içindeyim test yapsam mi ?
bende yumurtlama dan hemen sonra gögüslerim sızladı ve tansiyon düştü çok..Vayyy zaman nasil geciyor demi ))) bendede gofus fenaaa birde gaz sancim var ole bole diil sendede varmiydi ?
selam arkadaşlar ben bu ay ilk defa klomen kullandim çok heycanliyim iki yumurtam oluştu çok şükür sagimda 19mm solumda 20mm dr çatlamak üzereler dedi ve ilişki önerdi o günleri degerlendirdik bakalim hayirlisi inşallah dr bu ay olmassa rahim filmi çekecegiz dedi nasil bişiy bilmiyorum gerek kalmaz inşallah bu ay bebişim gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?