Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Benim yarın adet günüm Dün Test yaptım çıkmadı :/ Bugünde rahmimde tuhaf bi ağrı var sızı gibi . Off geçmiyor günler

kkızlar benim de ömür billah erken reglm olmadı hiç 28inde regl olucam ama bugün pembe akıntım geldi şimdi de bakıyorum hafif kahverengiye döndü sizce yerleşme kanaması mıdır?

kkızlar benim de ömür billah erken reglm olmadı hiç 28inde regl olucam ama bugün pembe akıntım geldi şimdi de bakıyorum hafif kahverengiye döndü sizce yerleşme kanaması mıdır?

Bekle gülüm belki gelmez bende yaşadım o lekelenmeyi ilk pembe geldi kan testi ile hamile olduğumu ogrenmistim ağladım bebeğime bişi oluyor die 7 8 damla kahverengi geldi bitti :) regl zamanimdi.
Umarım kesilir kuşum

Bekle gülüm belki gelmez bende yaşadım o lekelenmeyi ilk pembe geldi kan testi ile hamile olduğumu ogrenmistim ağladım bebeğime bişi oluyor die 7 8 damla kahverengi geldi bitti :) regl zamanimdi.
Umarım kesilir kuşum
şu an çok heyecanlandım inşalla öyledir. eşim dalga geçiyor kendi kendine hamile tribine girdin diyor

Umarım kesilir kuşum
allah bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım benim

Kzlar gunaydim reglme 6 gun kaldi ama bende hic bir hamile belirtisi yok normalde adetime bu kadar kaldimi kasigimda batma olurdu belim agrirdi ama suan hic bir sey yok anlayamadim bi an once ogrenmek istyrum ama yinede test yapmaya korkuyrum cunki cok negatif gördüm

efet efet inşallah.. hadi git kan testi yaptır nolur

Vayyy zaman nasil geciyor demi ))) bendede gofus fenaaa birde gaz sancim var ole bole diil sendede varmiydi ?

Vayyy zaman nasil geciyor demi ))) bendede gofus fenaaa birde gaz sancim var ole bole diil sendede varmiydi ?
bende yumurtlama dan hemen sonra gögüslerim sızladı ve tansiyon düştü çok..
ilk açıtıgım konuda hamile kalmadım sonraki ay kaldım ..
kasım ayında kaldım ben :)

Kızlaaaar,günaydın. adetime 9 gün kaldı. göğüslerim bomba gibiydi nerdeyse 1 haftadır, bugün biraz sönüştüler sanki ama acıyorlar. gözbebeklerim pırıl pırıl ve büyüdü, sağ gözüm de seğiriyor 2 gündür sürekli hamilelikle alakası varmıdır bilemiyorum. hafif bulantı çekiyorum 2-3 gündür yeni daha. akşam test yaptım tek çizgi çıktı. birşey olma ihtimali varmıdır sizce, lütfen bekliyorum :*

selam arkadaşlar ben bu ay ilk defa klomen kullandim çok heycanliyim iki yumurtam oluştu çok şükür sagimda 19mm solumda 20mm dr çatlamak üzereler dedi ve ilişki önerdi o günleri degerlendirdik bakalim hayirlisi inşallah dr bu ay olmassa rahim filmi çekecegiz dedi nasil bişiy bilmiyorum gerek kalmaz inşallah bu ay bebişim gelir.

Benimde Klomen ve catlatma ignesi nedeniyle bu ay adet tarihim degisti. Doktor igne vurulduktan 15 gun sonra gebelik testi yaptir dedi. Bugun 15. Gunum ve ben korkudan kan testine gidemedim. Normalde dun adet olmam lazimdi. Suan cok sancim var surekli regl oldum sanip wcye gidiyorum;( bir yanim hamile degilsin bak agrilarin basladj derken diger yanim hamilesin diyor. Pazartesiye kadar bekleyecegim olmazsam eger kan testi yaptiracagim.
Kizlar boyle siddetl regl sancisi cekerken hamile kalmis olmam dusuk ihtimal degil mi?

Bat ne zaman canım aynı durumdayız heyecanla bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…