Benimde Klomen ve catlatma ignesi nedeniyle bu ay adet tarihim degisti. Doktor igne vurulduktan 15 gun sonra gebelik testi yaptir dedi. Bugun 15. Gunum ve ben korkudan kan testine gidemedim. Normalde dun adet olmam lazimdi. Suan cok sancim var surekli regl oldum sanip wcye gidiyorum;( bir yanim hamile degilsin bak agrilarin basladj derken diger yanim hamilesin diyor. Pazartesiye kadar bekleyecegim olmazsam eger kan testi yaptiracagim.
Kizlar boyle siddetl regl sancisi cekerken hamile kalmis olmam dusuk ihtimal degil mi?
9 nisan batim bu sabah test yaptim ikinci çizgi silik çikti bakalim hayirlisi .Bat ne zaman canım aynı durumdayız heyecanla bekliyorum :)
9 nisan batim bu sabah test yaptim ikinci çizgi silik çikti bakalim hayirlisi .senin kaç bat
bat. günü yapmayi düşünüyorum canm erken yaptim bugün kan testi yapmak istiyodum eşimde bat. günü geçsin yaparz dedi offf napsamm inşallah koyulaşir canim yaaInşallah vardır tatlım :) merak ettim bende yarın sabah tekrarlarsan çizginin git gide koyulastigini görürsün
canim hamilesin galibaInşallah vardır tatlım :) merak ettim bende yarın sabah tekrarlarsan çizginin git gide koyulastigini görürsün
9 nisan batim bu sabah test yaptim ikinci çizgi silik çikti bakalim hayirlisi .senin kaç bat
canım benimde batım seninki gibi erken gebelik testimi yaptın.bende korkuyorum yapsam çıkarmı9 nisan batim bu sabah test yaptim ikinci çizgi silik çikti bakalim hayirlisi .senin kaç bat
Canım daha yerleşme olmamıştır yani benim takvim de 9 nisanı gösteriyor. Geçen perşembe yumurtlama günüydü. Üstünden bir hafta gecmeli. Arkadaş yapmış çıkmış yapası geliyor insanın. Ben de perşembe düşünüyorum. Sen yap bakalım.istersencanım benimde batım seninki gibi erken gebelik testimi yaptın.bende korkuyorum yapsam çıkarmı
Yumurtlama ne gündü canım. Ben de dayanamayip yarın yapayım diyorum. Çok üzülme daha çokk umut var ki9 Nisan benimde :) Bende bugün idrar testi yaptım ama negatif çıktı
normal testti cnmcanım benimde batım seninki gibi erken gebelik testimi yaptın.bende korkuyorum yapsam çıkarmı
canım bende internete göre hesapladımYumurtlama ne gündü canım. Ben de dayanamayip yarın yapayım diyorum. Çok üzülme daha çokk umut var ki
senin çıkabilir de ben den 2 gün öndesin . Benim 26 idicanım bende internete göre hesapladım
Ovulasyon / yani yumurtlama gününüz
24/3/2015
tarihi.
Hamile kalmak için şansınızın en yüksek olduğu günler ise
19/3/2015
tarihi ile
24/3/2015
arasındadır.
sitelerde farklı gösteriyor canım.ben normalde yumurtlama günümü hissederim ve bilirim ama bu ay hiç hissetmedim oda tuhaf acaba yumurtlama olmadımı yoksa gebelik olduda yumurtlama olmadımı uff karma karışıgımmHımm senin cikacikir
senin çıkabilir de ben den 2 gün öndesin . Benim 26 idi
Ben ovülasyon testi ile takip etmiştim. Gerci takvimle aynı gün çift çizgiyi yakaladım. Bakalım hayırlısı. Kafamızi dagitmamiz lazım. Ama nasıl :)sitelerde farklı gösteriyor canım.ben normalde yumurtlama günümü hissederim ve bilirim ama bu ay hiç hissetmedim oda tuhaf acaba yumurtlama olmadımı yoksa gebelik olduda yumurtlama olmadımı uff karma karışıgımm
canim hamilesin galibahayirli olsun rabbim tamamina erdirsin inşallah darisi bana ve bütün isteyenlere
inşallah canim yaaEvet bebeğim inşallah Rabbim sizlere ve tüm isteyen herkeze taddirsin en kisa zamanda
inşallah canim yaasenin ne kadar sürede oldu bebegin farkli bişiyler denedin mi
Hmm ne güzel canm tam zamaninda bebeğin gelmişDenememizin tam 12.aayında hamile kaldım o ay
Kuru incir ve ceviz yedim.
Ve ovulasyon test kullandım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?