Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canım bebiş rahme yerleşirken de bazı insanlarda böyle belirti gösterebiliyormuş, inşalla hamilesindir. :)

günaydın kızlarr. benimde bat 7-9 nisan olarak veriyor internette normaldede 30 günde bir olurum.gebelik testi yapsam sonuç verirmi

canım benimde batım seninki gibi erken gebelik testimi yaptın.bende korkuyorum yapsam çıkarmı
Canım daha yerleşme olmamıştır yani benim takvim de 9 nisanı gösteriyor. Geçen perşembe yumurtlama günüydü. Üstünden bir hafta gecmeli. Arkadaş yapmış çıkmış yapası geliyor insanın. Ben de perşembe düşünüyorum. Sen yap bakalım.istersen

Yumurtlama ne gündü canım. Ben de dayanamayip yarın yapayım diyorum. Çok üzülme daha çokk umut var ki
canım bende internete göre hesapladım
Ovulasyon / yani yumurtlama gününüz
24/3/2015
tarihi.
Hamile kalmak için şansınızın en yüksek olduğu günler ise
19/3/2015
tarihi ile
24/3/2015
arasındadır.

Hımm senin cikacikir
canım bende internete göre hesapladım
Ovulasyon / yani yumurtlama gününüz
24/3/2015
tarihi.
Hamile kalmak için şansınızın en yüksek olduğu günler ise
19/3/2015
tarihi ile
24/3/2015
arasındadır.
senin çıkabilir de ben den 2 gün öndesin . Benim 26 idi

Hımm senin cikacikir
senin çıkabilir de ben den 2 gün öndesin . Benim 26 idi
sitelerde farklı gösteriyor canım.ben normalde yumurtlama günümü hissederim ve bilirim ama bu ay hiç hissetmedim oda tuhaf acaba yumurtlama olmadımı yoksa gebelik olduda yumurtlama olmadımı uff karma karışıgımm

B
Ben ovülasyon testi ile takip etmiştim. Gerci takvimle aynı gün çift çizgiyi yakaladım. Bakalım hayırlısı. Kafamızi dagitmamiz lazım. Ama nasıl :)

Denememizin tam 12.aayında hamile kaldım o ay
Kuru incir ve ceviz yedim.
Ve ovulasyon test kullandım :)
Hmm ne güzel canm tam zamaninda bebeğin gelmişben 7.7.2013 de evlendim ve hiç korunmadim yaşim 22 malesef olmadi inşallah ben de o sevinci yaşarim bi an önce çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…