Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Yumurtlama ne gündü canım. Ben de dayanamayip yarın yapayım diyorum. Çok üzülme daha çokk umut var ki

canım bir yumurtam 23 martta bir yumurtamda 26 martta çatlamıştı doktor takibinde öğrendim tabi , günaşırı ilişki oldu ama bakalım nasip

bat5 nisan görünüyordu ve ben bugun sabah kırmızıları gördüm malesef

bat5 nisan görünüyordu ve ben bugun sabah kırmızıları gördüm malesef
Üzülmeyin inşallah bu ay hamile kalirsiniz Bende diken üstündeyim tüm gebelik belirtileri varbeklenen bat 12 gün kaldi ve ben bu sürede tam 8 test yaptim ikisi pozitif silik çizgili 6 negatif o yüzden beklicem adet tarihime kadar

Canım bebiş rahme yerleşirken de bazı insanlarda böyle belirti gösterebiliyormuş, inşalla hamilesindir. :)
evet canım bende acaba mı dedim. ama malesef regl oldum. Ama kanamam hem çok az geliyor hemde kahverengi hatta siyah bir kanama. kan bile değil gibi. Kokusuda çok değişik. Şimdide acaba üzerine mi görüyorum diyorum :) ben bu ay kafayı tırlatmazsam iyidir:) yarın idrar testi yapıcam hiç umudum yok ama bu şüpheylede yaşayamam

canım ne zaman yumurtladın biliyor musun. farklı testlerle mı yaptın peki. ?
Benımde 10 gunum var hıc bır belırtım yok maalesef sen de neler var meselaa

canım ne zaman yumurtladın biliyor musun. farklı testlerle mı yaptın peki. ?
Benımde 10 gunum var hıc bır belırtım yok maalesef sen de neler var meselaa

Canim takvimimi yükledim, kalp işaretli olanlar beraberliği gösteriyor, şimdi öncelikle belirtiler bence sadece kişiden kişiye değil hamileliklerde de farklilik gösterir neden dersen ben ilk çocuguma yani prensesime hamileyken tek bir belirtim dahi yoktu ve bu 9 ay boyunca böyleydi sadece karnim şişiyordu tabi bide ben :) Gelelim şuana korunmayi bu ay biraktik ama sanki bir yildir olmuyor gibi bi kafa oluştu ne saçma dimi insaniz işte sabir yok neyse gelelim belirtilerime adet bittikten 1 hafta sonra filan şiddetli bel ve kasık ağrısı bacak ağrısı halsizlik ve bulanti ki hala devam ediyor ya psikolojik yada bebek var dilerim hepimizin bebekleri olmuş olsun :)

Ve birşey daha ben hamileysem ki öyle hissediyorum insallah yanilmam, yunurtalama döneminde değil adetten hemen sonra hamile kalmiş olmaliyim çünkü belirtiler tam yumurtalama döneminde başlamişti

kaç gunde 1 adet oluyorsun peki . ben de en son 12 martta adet oldum. 11 nisan filandır sanırım yenisi. erken ya da gec olmazsa.
bekleyıp gorucez demekkı canım. degısıyor dogru dıyorsun

Ve birşey daha ben hamileysem ki öyle hissediyorum insallah yanilmam, yunurtalama döneminde değil adetten hemen sonra hamile kalmiş olmaliyim çünkü belirtiler tam yumurtalama döneminde başlamişti
ınsallah olesındır canım. benım 2. denemem.
olursa ılk olacak hayırlısı bakalım. ama su an ıcın hıcbır belırtı yok. cokta erken gercı. 18. gun yumurtladım cunku. ovu testıyle takıp ettım.

Canim kendimi bildim bileli hep dengesizdir adetlerim bi 40 bi 50 bi 30 ki evlendiginde düzelir drdiler yine düzelmedi bende 8 aylik evliyken doktora gittim adet düzensizliğim için kadın bana sizin gibi adet düzensizliği olanlar yarı kısırdır demişti boşuna korunma zaten anca bir yil icinde hamile kalirsin ki kalmama ihtimalin var ozamanda aşilama yapariz dedi ve korktugumuz icin braktik korunmayi ve hemen hamile kaldim hemde yumurtalama döneminde değil :) yani birazda allaha birakmak gerekir cok sukur annelik duygusunu tattim şimdi kizima kardes istiyoruz inşallah olur :) Bu arada moralimi alt üst eden o doktoraa hamile kalinca son bir kez daha gittim mars olsun diye Aonra başka doktorla devam ettim hamilelik yolculuğuma :)

hehehe ıyı yapmıssın. duzensızmıs gercekten ama . kısırsın demek ıcın cok arastırması lazım. hemen moral bozuyorlar. aksıne hemen kalabılmıssın baksana doğru dıyosun Allah ol dıyınce oluyor .
kısmetımızde ne varsa o.
erken hıssedınce o yuzden merak ettım . Testlerın hangı marka. yuklesene bı de merak ettım.

Testlerim bebe time hep ayni marka maalesef 3 eczaneden aldim hepsi ayni narkayi satiyor,bir kaç gün sonra erken gebelik testi alacam bide ona bakayim insallah cikar guya hemen hamilelik takvimde ekledim insallah silmek zorunda kalmam :) ve evet allah isterse oluyor dahada olacak insallah ve sorunum polistik overmis cokta buyuk bi sorun degil yani :)

anlaşılan sen de sorun yaratmamış. ay nazar değmesin valla. inşallah canım hissettiklerinde yanılmazsın. ilk ayın mı korunmasız ?

Canım daha ilk ay korunmasiz olarak, kizim 2 yaşını doldursun dedim süt hakkına girmemek için, bakalim insallah yanilmam hialerimde ve bu belirtilerde insallah sende hamilesindir canim :)

Canım daha ilk ay korunmasiz olarak, kizim 2 yaşını doldursun dedim süt hakkına girmemek için, bakalim insallah yanilmam hialerimde ve bu belirtilerde insallah sende hamilesindir canim :)
aa daha kucukmus kızında. masallah saglıkla buyusun. ınsallah oledır. benım pek umudum yok ama hıssetmıyorum bır sey adetlerın duzensızse. o zaman ne zaman olacagınıda bılemezsın. ama bıraz gecınce test yaparsın netlesır o zaman

Valla dediğim gibi ilk bebeğim yumurtalama döneminde olnadigi icin takmiyorum yumurtalamaya sadece ara vererek beraber olmaya özen gösteriyorum kaliteli döllenme icin, ayrica ilk bebegimi hic hissetmedim belki seninkide öyledir bilemezsin hayirlisi hepimiz icin insallah :)

Çok azimli çalıştık oldu mu acaba adetime 6 gün kaldı hiç bir belirti yok.. sadece göğüslerimde hafif hassaslık var.

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-02-23-20-25.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 128
Valla baya azimliymişsiniz:) ama ben kasitli olarak az az tercih ettim sperm kalitesi için :) inşallah hamilesinizdir.. Ayrica belirti şart degil ben ilk bebeğimde tek bir belirti dahi yaşamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…