Hmm ne güzel canm tam zamaninda bebeğin gelmişben 7.7.2013 de evlendim ve hiç korunmadim yaşim 22 malesef olmadi inşallah ben de o sevinci yaşarim bi an önce çok istiyorum
Yumurtlama ne gündü canım. Ben de dayanamayip yarın yapayım diyorum. Çok üzülme daha çokk umut var ki
Yumurtlama ne gündü canım. Ben de dayanamayip yarın yapayım diyorum. Çok üzülme daha çokk umut var ki
Üzülmeyin inşallah bu ay hamile kalirsinizbat5 nisan görünüyordu ve ben bugun sabah kırmızıları gördüm malesef
evet canım bende acaba mı dedim. ama malesef regl oldum. Ama kanamam hem çok az geliyor hemde kahverengi hatta siyah bir kanama. kan bile değil gibi. Kokusuda çok değişik. Şimdide acaba üzerine mi görüyorum diyorum :) ben bu ay kafayı tırlatmazsam iyidir:) yarın idrar testi yapıcam hiç umudum yok ama bu şüpheylede yaşayamamCanım bebiş rahme yerleşirken de bazı insanlarda böyle belirti gösterebiliyormuş, inşalla hamilesindir. :)
canım ne zaman yumurtladın biliyor musun. farklı testlerle mı yaptın peki. ?Üzülmeyin inşallah bu ay hamile kalirsinizBende diken üstündeyim tüm gebelik belirtileri varbeklenen bat 12 gün kaldi ve ben bu sürede tam 8 test yaptim ikisi pozitif silik çizgili 6 negatif o yüzden beklicem adet tarihime kadar
canım ne zaman yumurtladın biliyor musun. farklı testlerle mı yaptın peki. ?
Benımde 10 gunum var hıc bır belırtım yok maalesefsen de neler var meselaa
kaç gunde 1 adet oluyorsun peki . ben de en son 12 martta adet oldum. 11 nisan filandır sanırım yenisi. erken ya da gec olmazsa.Canim takvimimi yükledim, kalp işaretli olanlar beraberliği gösteriyor, şimdi öncelikle belirtiler bence sadece kişiden kişiye değil hamileliklerde de farklilik gösterir neden dersen ben ilk çocuguma yani prensesime hamileyken tek bir belirtim dahi yoktu ve bu 9 ay boyunca böyleydi sadece karnim şişiyordu tabi bide ben :) Gelelim şuana korunmayi bu ay biraktik ama sanki bir yildir olmuyor gibi bi kafa oluştu ne saçma dimi insaniz işte sabir yok neyse gelelim belirtilerime adet bittikten 1 hafta sonra filan şiddetli bel ve kasık ağrısı bacak ağrısı halsizlik ve bulanti ki hala devam ediyor ya psikolojik yada bebek var dilerim hepimizin bebekleri olmuş olsun :)Eki Görüntüle 1478062
ınsallah olesındır canım. benım 2. denemem.Ve birşey daha ben hamileysem ki öyle hissediyorum insallah yanilmam, yunurtalama döneminde değil adetten hemen sonra hamile kalmiş olmaliyim çünkü belirtiler tam yumurtalama döneminde başlamişti
Canim kendimi bildim bileli hep dengesizdir adetlerim bi 40 bi 50 bi 30 ki evlendiginde düzelir drdiler yine düzelmedi bende 8 aylik evliyken doktora gittim adet düzensizliğim için kadın bana sizin gibi adet düzensizliği olanlar yarı kısırdır demişti boşuna korunma zaten anca bir yil icinde hamile kalirsin ki kalmama ihtimalin var ozamanda aşilama yapariz dedi ve korktugumuz icin braktik korunmayi ve hemen hamile kaldim hemde yumurtalama döneminde değil :) yani birazda allaha birakmak gerekir cok sukur annelik duygusunu tattim şimdi kizima kardes istiyoruz inşallah olur :) Bu arada moralimi alt üst eden o doktoraa hamile kalinca son bir kez daha gittim mars olsun diye Aonra başka doktorla devam ettim hamilelik yolculuğuma :)
anlaşılan sen de sorun yaratmamış. ay nazar değmesin valla. inşallah canım hissettiklerinde yanılmazsın. ilk ayın mı korunmasız ?Testlerim bebe time hep ayni marka maalesef 3 eczaneden aldim hepsi ayni narkayi satiyor,bir kaç gün sonra erken gebelik testi alacam bide ona bakayim insallah cikar guya hemen hamilelik takvimde ekledim insallah silmek zorunda kalmam :) ve evet allah isterse oluyor dahada olacak insallah ve sorunum polistik overmis cokta buyuk bi sorun degil yani :)
aa daha kucukmus kızında. masallah saglıkla buyusun. ınsallah oledır. benım pek umudum yok ama hıssetmıyorum bır seyCanım daha ilk ay korunmasiz olarak, kizim 2 yaşını doldursun dedim süt hakkına girmemek için, bakalim insallah yanilmam hialerimde ve bu belirtilerde insallah sende hamilesindir canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?