- 10 Eylül 2014
- 161
- 124
- 103
- 35
benimde adetime iki gin var yada yok progestan kullaniyorum kasiklarim agriyor arada bir midem bulaniyir ara ara belime agri giriyor cok merak ediyorum gecen ay 4 de adet olmustum catlatma ignesi oldum insaalah bende sizler gibi gun sayarim hamis olankari okuyunca cok mutlu oluyorum umut doluyor icime Allah tez zamanda kucaginiza aldirsinValla baya azimliymişsiniz:) ama ben kasitli olarak az az tercih ettim sperm kalitesi için :) inşallah hamilesinizdir.. Ayrica belirti şart degil ben ilk bebeğimde tek bir belirti dahi yaşamadim.
Valla baya azimliymişsiniz:) ama ben kasitli olarak az az tercih ettim sperm kalitesi için :) inşallah hamilesinizdir.. Ayrica belirti şart degil ben ilk bebeğimde tek bir belirti dahi yaşamadim.
Hayir canim bekliyorum 11 gun var adetime, takvimime bakma onu hevrslendigim icin ekledim hamileysrm tahmini dogum tarihim bu takvimdeki drğilsrm kaldiracam zaten :)
elhamdulillah inanc sahibi muhafazakar bir aileyiz 24 yasindayim 2 yillik evliyim Allah nasip etsin cumle isteyenlere cuma gunu hurmetine benim esimin hareketlilik sorunu vardi ileri hareketlilik 20Canim eğer yaşın gençse takma rahat ol ve en önemlisi inancli inşallah bol bol evlatlarin olur :) benim bi kizim var allah verirse iki tane daha yapacam inşallah :) adetime 12 gun var dört gözle kirmizi kart görmemeyi diliyorum :)
canım merhabaCanim eğer yaşın gençse takma rahat ol ve en önemlisi inancli inşallah bol bol evlatlarin olur :) benim bi kizim var allah verirse iki tane daha yapacam inşallah :) adetime 12 gun var dört gözle kirmizi kart görmemeyi diliyorum :)
Yaşın çok genç zaten sabırlı olmakta fayda var tabi ama elimizde değil hemen olsun istiyiruz :) Benden tavsiye saraçoğlunun sitesine gir ve kürleri oku ve uygula insallah faydasi olacaktir :) Bu arada ben ilk evladimi 27 yasinda dogurdum simdi yas 29 ikinciyi istiyoruz bu ay braktik korunmayi hamileyimdir insallah :)elhamdulillah inanc sahibi muhafazakar bir aileyiz 24 yasindayim 2 yillik evliyim Allah nasip etsin cumle isteyenlere cuma gunu hurmetine benim esimin hareketlilik sorunu vardi ileri hareketlilik 20
Valla al bendende o kadar adete 11 gün var 8 test yaptim düşün :) insallah bu ay hepimizin olur haber verelim birbirimize :)canım merhababenimde 12 gün var bat 15 nisan.ay çok merak ediyorum ya elimde değil kendimi dinlemekten yoruldum
inşallah yaa tamam haberleşelim.sen hiç farkllık hissediyor musun kendindeValla al bendende o kadar adete 11 gün var 8 test yaptim düşün :) insallah bu ay hepimizin olur haber verelim birbirimize :)
gununden once olmazsin ben kullaniyorum bana 15gun kullan dedi yarin 13. gunum bitince ya adet olursun ya hamile dedi adet olmazsan tekrar al devam et dedi gercektende bende kac gubdur jasik agrisi cekiyorum ilactan olsa gerek hayirlisiKızlar doktor bana 10 gün progestan kullanacaksın 2 gün sonra adet olman gerekiyor olmazsan 3-5 gün bekle test yap, sonra sonra bana gel dedi. Ama bende bu sabah adet olacakmışım gibi kasık ve karın ağrısı oldu. Acaba proges tan kullandığım halde gününden önce adet olur muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?