- 27 Aralık 2014
- 1.495
- 774
- 108
- 36
kızzz buraya damı geldin sen daha bize çok varrcanım merhababenimde 12 gün var bat 15 nisan.ay çok merak ediyorum ya elimde değil kendimi dinlemekten yoruldum
abooo yakalandımkızzz buraya damı geldin sen daha bize çok varr
inşallah canımŞiddetli bel ve karin ağrisi halsizlik ve çok az bulanti bide hisselerim çok yoğun insallah vardir :)
Aynen bende ayni durumdayim birazdan gidip test alacam dayanamiyorum illa test yapacam
canım bekleseydin yaaa kaç gün vardı senin bataAynen bende ayni durumdayim birazdan gidip test alacam dayanamiyorum illa test yapacam
canım çok az kalmış bence bekle biraz dahaKızlarrrr dayanamıyorum kan testi yaptırsam mı? Ben hastanede çalışıyorum geçen ay 3 kere test yapmıştım 3ü negatif çıkıp ben üzülünce labaront bir daha ki ay gecikmeden gelme dayanamıyorum bu hallerine dedi şimdi başka hastanede mi yaptırsam acaba?
canım bekle bence sabırlı ol adetin geçsin öyle yap şimdi çıkmaz sankikızlar bat a 4 gün var . yumurtlamadan 8 gün geçti.test yapsam çıkar mı . hiç ümidim yok belirti de yok. sivilcem de çıkınca. iyice ümitsizim
ahh canım daha çok varmış boşyere üzme kendini sabret tevekkül et biz tüm sebeblere yapışalım ve Rabbimin rahmetini bekleyelimBende idrar testi yaptim bata 10 var ay iyice şacmaladik adetten önce görünmesi zor biliyorum ama test yapmadan duramiyorum ya off
ben de çıkmayacağını bile bile 7 gün varken yaptım . şimdi de 4 gün var . yapmıycam en az 2 kalaya kadar beklicem.Bende idrar testi yaptim bata 10 var ay iyice şacmaladik adetten önce görünmesi zor biliyorum ama test yapmadan duramiyorum ya off
kızlar bat a 4 gün var . yumurtlamadan 8 gün geçti.test yapsam çıkar mı . hiç ümidim yok belirti de yok. sivilcem de çıkınca. iyice ümitsizim
canım ya senin de benle yakınmış benim de 15 nisan keşke bekleseydinBende idrar testi yaptim bata 10 var ay iyice şacmaladik adetten önce görünmesi zor biliyorum ama test yapmadan duramiyorum ya off
benimde 13 nisan hayırlısı olsuncanım ya senin de benle yakınmış benim de 15 nisan keşke bekleseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?