Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Napiim kizlar dayanamadim gene :) ya anlamadigim iki senedir hic aklimda yoktu geen ay esimle karar verdik aralarina çok yas koymayalim dedikve korunmayi bu ay bitaktik daha 20 gün oldu 9 test yaptim iyice delirdim

Napiim kizlar dayanamadim gene :) ya anlamadigim iki senedir hic aklimda yoktu geen ay esimle karar verdik aralarina çok yas koymayalim dedikve korunmayi bu ay bitaktik daha 20 gün oldu 9 test yaptim iyice delirdim
aslında bende çok meraktayım ama bilerek test almadım eve duramam diye çünkü tek çizgi çıktıktan sonra umudum kalmaz benim biliyorum kendimi.şimdi en azından umudum var belirtim falan olmasa da

Kızlarrr sonucu hastanenin sitesinden takip ediyordum çıkmayınca aradım , 7,5 çıktı pozitif görünüyor ama tekrar çalışıcaz garanti olsun dediler kafayı yiyecem şimdi 2 saat daha mı bekleyeceğim

canım hayırlı olsun bence değerin yükselecek daha 5 günün vardı.

hem 2 saat dediğin nedirki.ayyy çok heyecanlandım ya inşallah bize de nasip olur.tekrar niye bakcaklarmış onu anlamadım

hem 2 saat dediğin nedirki.ayyy çok heyecanlandım ya inşallah bize de nasip olur.tekrar niye bakcaklarmış onu anlamadım

Bende anlamadım, garanti olsun tekrar çalışıcaz dedi.. Bende tamam bekliyorum dedim o an pozitif görünüyor diyince kafam uçtu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…