- 26 Ağustos 2014
- 442
- 329
- 103
belirtilerin var mı canım?benimde 13 nisan hayırlısı olsun
aslında bende çok meraktayım ama bilerek test almadım eve duramam diyeNapiim kizlar dayanamadim gene :) ya anlamadigim iki senedir hic aklimda yoktu geen ay esimle karar verdik aralarina çok yas koymayalim dedikve korunmayi bu ay bitaktik daha 20 gün oldu 9 test yaptim iyice delirdim
canım haber vermeyi unutma inşallah çıkarCanım ben dayanamadım gittim kan verdim şimdi sonucu bekliyorum 2 saat sonra çıkıcak.
kocanı batıracaksın kız :)Napiim kizlar dayanamadim gene :) ya anlamadigim iki senedir hic aklimda yoktu geen ay esimle karar verdik aralarina çok yas koymayalim dedikve korunmayi bu ay bitaktik daha 20 gün oldu 9 test yaptim iyice delirdim
canım haber vermeyi unutma inşallah çıkar
canım kaç günün var bata belirtilerin falan varmıydıBekliyorum canım az kaldı 15-20 dk ya çıkar inşallah dua edin
dualarım seninle canımBekliyorum canım az kaldı 15-20 dk ya çıkar inşallah dua edin
jadem'in 5 günü var canımcanım kaç günün var bata belirtilerin falan varmıydı
hmm anladım çıkar inşşlh kandajadem'in 5 günü var canım
canım kaç günün var bata belirtilerin falan varmıydı
inşlh hamilesindir canım Allah nasip etmiş olsun inşlhCanım bata 5 gün var hiç bir belirtim yok ne adet ne gebelik ama dün geceden beri sol kasığımda ağrı var hatta şuan bile var.
hayırlı olsun canımKızlarrr sonucu hastanenin sitesinden takip ediyordum çıkmayınca aradım , 7,5 çıktı pozitif görünüyor ama tekrar çalışıcaz garanti olsun dediler kafayı yiyecem şimdi 2 saat daha mı bekleyeceğim
canım hayırlı olsun bence değerin yükselecek daha 5 günün vardı.Kızlarrr sonucu hastanenin sitesinden takip ediyordum çıkmayınca aradım , 7,5 çıktı pozitif görünüyor ama tekrar çalışıcaz garanti olsun dediler kafayı yiyecem şimdi 2 saat daha mı bekleyeceğim
hem 2 saat dediğin nedirki.ayyy çok heyecanlandım ya inşallah bize de nasip olur.tekrar niye bakcaklarmış onu anlamadımKızlarrr sonucu hastanenin sitesinden takip ediyordum çıkmayınca aradım , 7,5 çıktı pozitif görünüyor ama tekrar çalışıcaz garanti olsun dediler kafayı yiyecem şimdi 2 saat daha mı bekleyeceğim
inşlh hamilesindir canım Allah nasip etmiş olsun inşlh
hem 2 saat dediğin nedirki.ayyy çok heyecanlandım ya inşallah bize de nasip olur.tekrar niye bakcaklarmış onu anlamadım
pazartesi bi daha yaptır canım değerin artmasını takip içinBende anlamadım, garanti olsun tekrar çalışıcaz dedi.. Bende tamam bekliyorum dedim o an pozitif görünüyor diyince kafam uçtu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?