Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

canım ya tek belirtin bu muydu.göğüslerde falan bi farklılık var mı . ben çok umutsuzum da . sen benden farklısın tabi .iyi cesaret ettin kan vermeye gidip. inşallah değerin artar . bebiş sağlıkla gelir. dua et bize de

onuu da yarın yapıver bakalım . 4 3 kala falan silik de olsa çıkıyor galiba. gerçi bu durumda sen bana umut oldun . testte çıkmayıp kanda çıkıyorsa

Bide adete 4 gün kala testi almıştım yarın sabah onu yapıcam.. Rabbim inşallah seninde kucağını boş bırakmaz inşallah sende güzel haberlerini paylaşırsın burdan :)

Bide adete 4 gün kala testi almıştım yarın sabah onu yapıcam.. Rabbim inşallah seninde kucağını boş bırakmaz inşallah sende güzel haberlerini paylaşırsın burdan :)
yarın sabah seni bekler olucamm . :) inşallah orda da görcez çift çizgi . güzel dileklerin için teşekkürler. ay inşallaaahhhhh

Gebeliğe dair hiç bir belirti yoktu canım sadece dün gece sol kasığımda ağrı oldu bugünde var sadece hareket ettikce ağrıyor o kadar başka hiç bir belirtim yok.

bende daha olmadim kasik agrisi bendede varvani sanci hareket ettikce ve asiri derecede yorgunluk basti kolumu bile kaldiramiyorum ya yumurtam gwc catladida adetim gecikti ya bebis 3 gun daha gecsin test yaptiricam

Bu sabah erken gebelik testi adete 4 gün kala olanını yaptım negatif çıktı Demek ki evde yaptığımız testlere güvenmiyoruz kızlar. Bide normal test aldım 3 tane onları bi kaç gün sonra yapıcam bakalım ne zaman çıkıcak.

normal testi de yapar misin canım. bi tane harca benim için . Ben de az önce yaptım tertemiz tek çizgi çıktı . Mesajını önce görseydim yapmazdim.benim umutlar gelecek aya kaldı. Öf offfff

normal testi de yapar misin canım. bi tane harca benim için . Ben de az önce yaptım tertemiz tek çizgi çıktı . Mesajını önce görseydim yapmazdim.benim umutlar gelecek aya kaldı. Öf offfff

Hemen yapıyorum canım ama testlere güvenme bak bende negatif veriyor hep. Kanda çıktı sadece

Cnım çok ilginç normal testte çok silik belli belirsiz ikinci çizgi çıktı
çok süper o halde yani senin için. Doğal olanı bu zatın benimdeolsa silik de olsa çıkardı. Ne yapıyım bende gelecek ayı 4 mayısı beklerim.Teşekkürler beni önemsediğin için

çok süper o halde yani senin için. Doğal olanı bu zatın benimdeolsa silik de olsa çıkardı. Ne yapıyım bende gelecek ayı 4 mayısı beklerim.Teşekkürler beni önemsediğin için

Canım benim hiç üzülme Yüce Yaradan sana da ol desin ve olsun. Rabbim inşallah senide sevindirsin en kısa zamanda.
Hem bekle daha 4 gün var bata. Hiç belli olmaz kii belki geç döllenme olmuştur. Bekleyelim beklerken de bol bol dua edicem sana ve tüm isteyenlere. :)

meraba vorones ben aranıza yeni katıldım. Bat seninkiyle aynı. Bende heyecanla bekliyorum. Allah hepimiz için hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…