ayyyyy süperrrrr. hariha bi haber bu. bi de test yap bakalım çıkacak mı silik neyimm. ay nasıl heyecanladımm . bat günlerimiz aynıydıYineee 7,5 çıktı pozitiiiifffffffffffffffffffff
ayyyyy süperrrrr. hariha bi haber bu. bi de test yap bakalım çıkacak mı silik neyimm. ay nasıl heyecanladımm . bat günlerimiz aynıydı
canım ya tek belirtin bu muydu.göğüslerde falan bi farklılık var mı . ben çok umutsuzum da . sen benden farklısın tabi .iyi cesaret ettin kan vermeye gidip. inşallah değerin artar . bebiş sağlıkla gelir. dua et bize deumutlanmak istemiyorum ama dün gece hep sol kasığım ağrıdı ama sağdan sola yada soldan sağa dönerken oldu normalde bişey yok. Bu sabah kalktım yine sadece sol kasık ağrım var son 5 gün Rabbim ne olur kırmızıları göstermeeee
onuu da yarın yapıver bakalım . 4 3 kala falan silik de olsa çıkıyor galiba. gerçi bu durumda sen bana umut oldun . testte çıkmayıp kanda çıkıyorsaidrar testi negatif veriyor.
onuu da yarın yapıver bakalım . 4 3 kala falan silik de olsa çıkıyor galiba. gerçi bu durumda sen bana umut oldun . testte çıkmayıp kanda çıkıyorsa
yarın sabah seni bekler olucamm . :) inşallah orda da görcez çift çizgi . güzel dileklerin için teşekkürler. ay inşallaaahhhhhBide adete 4 gün kala testi almıştım yarın sabah onu yapıcam.. Rabbim inşallah seninde kucağını boş bırakmaz inşallah sende güzel haberlerini paylaşırsın burdan :)
canım ya tek belirtin bu muydu.göğüslerde falan bi farklılık var mı . ben çok umutsuzum da . sen benden farklısın tabi .iyi cesaret ettin kan vermeye gidip. inşallah değerin artar . bebiş sağlıkla gelir. dua et bize de
Cok sevindim canim darisi basimiza insallahYineee 7,5 çıktı pozitiiiifffffffffffffffffffff
normal testi de yapar misin canım. bi tane harca benim için . Ben de az önce yaptım tertemiz tek çizgi çıktı . Mesajını önce görseydim yapmazdim.benim umutlar gelecek aya kaldı. Öf offfffBu sabah erken gebelik testi adete 4 gün kala olanını yaptım negatif çıktıDemek ki evde yaptığımız testlere güvenmiyoruz kızlar. Bide normal test aldım 3 tane onları bi kaç gün sonra yapıcam bakalım ne zaman çıkıcak.
normal testi de yapar misin canım. bi tane harca benim için . Ben de az önce yaptım tertemiz tek çizgi çıktı . Mesajını önce görseydim yapmazdim.benim umutlar gelecek aya kaldı. Öf offfff
çok süper o halde yani senin için. Doğal olanı bu zatın benimdeolsa silik de olsa çıkardı. Ne yapıyım bende gelecek ayı 4 mayısı beklerim.Teşekkürler beni önemsediğin içinCnım çok ilginç normal testte çok silik belli belirsiz ikinci çizgi çıktı
çok süper o halde yani senin için. Doğal olanı bu zatın benimdeolsa silik de olsa çıkardı. Ne yapıyım bende gelecek ayı 4 mayısı beklerim.Teşekkürler beni önemsediğin için
meraba vorones ben aranıza yeni katıldım. Bat seninkiyle aynı. Bende heyecanla bekliyorum. Allah hepimiz için hayırlısını versin.normal testi de yapar misin canım. bi tane harca benim için . Ben de az önce yaptım tertemiz tek çizgi çıktı . Mesajını önce görseydim yapmazdim.benim umutlar gelecek aya kaldı. Öf offfff
meraba vorones ben aranıza yeni katıldım. Bat seninkiyle aynı. Bende heyecanla bekliyorum. Allah hepimiz için hayırlısını versin.
Inşallah canım yaa. Inşallah hep beraber doğuma gün sayarız.Benimde bat aynı inşallah sizlerde benim gibi güzel haberler alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?