- 26 Ağustos 2014
- 442
- 329
- 103
neden bir test alıp yapmıyorsun canım? çok sabırlısınya kizlar benim gunum geceli 3 gun oldu tansiyonum cok dusuyor aniden uyku bastiriyor kasik agrim oluyor ara ara sizdede boyle oluyormu
kızlar dun acuç içim kadar kahverengı kanamam oldu devamı ertesı günü (bugun) kahverengi lekelenme ve sarımsı akıntıyla devam etti bakalım yarın ne olcak inşallah kesılır.
adetim ayın 10 da olması lazım ama bazen 1 2 gun gecıkıyor.
inşallah yerleşme kanamasıdır. dun kahveregi kanama olunca kan verdim beta hcg 0 çıktı ama yerleşme kanamasıysa sonrasında mı beta hcg salınmaya başlar yoksa yerleşmeden öncede salınmaya başlıyor mu?
kızlar dun acuç içim kadar kahverengı kanamam oldu devamı ertesı günü (bugun) kahverengi lekelenme ve sarımsı akıntıyla devam etti bakalım yarın ne olcak inşallah kesılır.
adetim ayın 10 da olması lazım ama bazen 1 2 gun gecıkıyor.
inşallah yerleşme kanamasıdır. dun kahveregi kanama olunca kan verdim beta hcg 0 çıktı ama yerleşme kanamasıysa sonrasında mı beta hcg salınmaya başlar yoksa yerleşmeden öncede salınmaya başlıyor mu?
yoo değilimCanim konu ile ilgili değil ama sen gebe degilmiydin?
yoo değilim
Adetime 6 gün kaldı Göğüs hassasiyetim arttı ve kasıklarım hala ağrıyor kramp gibi birde iç çamaşırımda bugün sabah kahverengi bi leke gördüm ama az o kadar fazla değil bi daha gelmedi.
bi kaç gün daha bekleyip kan testini tekrarla derimkızlar mrb ben bata 6 gün kala test yaptm silik çizgi çıktı 5 gün kala kan testi yaptm sonuç 1.20 çıktı malesef olmadı dedim bir gün sonra idrar testini tekrarladm bu defa negatif çıktı bugün adet günüm hala olmadm hiç olacak gibi bir belirtm de yok bakalm beklemedeym
Canim bekle bakalım biraz daha inşallah devamı gelmez
Yaa erken gebelik testi yaptım ve net bir negatif varbat 9 nisan. Galiba gelecek aya kaldı umutlarım.
Benim adet öncesi böyle belirtilerin olmaz ondan umutluyumbenîm adetim gelirken biraz Sancı yapar gelir. Idrarım kokulu ve beyaz bu belirtimi acaba (çok Sıvı tüketen biri Değilim)
Kokulu ile enfeksiyon olmasin canım dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?