Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Adını unuttum canım yaa m harfiyle başlıyodu.

kızlar bende bugün kan testini tekrarladım 54,5 yükselmiş :) Yanlız sıkıntılarım başladı çok kasık ağrım var, gaz sıkıntım var, sürekli wc ye gidiyorum ve yaparken sancı oluyor böyle şeyler için çok erken değil mi ? anlamadım...Doktorum rahat ol progestana devam dedi çok küçük ultrasonda görülmez şuan, haftaya çarşamba gel bakalım dedi. Aslında yinede bakması gerekmez miydi ? Ooooffff kafamda deli sorularr

Teşekkürler kızlar ama eşim inanmadı Yanımda hala okey oynuyo telefondan dereyi görmeden paçayı sıvama diyor haklımı sizce

Ah bu erkekler..benim eşimde ilk bebegime hamile kaldigimda testi gosterdim ve bilgisayarda oyun oynuyordu şuan şoktayim dedi ve oyuna devam etti bunlara 5 sene jojuk yalmican anca bilirler değerini ayrica benim ilk gebeliğimde çok silikti sonra ki gün kanda da cikinca emin oldu kocişim

Kan testini nerde yaptırdın canım sağlık ocağı bana 10 dan önce gel Demişti öğleden sonramı veriyorlar yasa hastanede nasıl oluyor ki

Ayrica özel hastahanede 1-2 saatte veriyorlar ucretler 20- 30 tl civari diye biliyorum devlette nasil bilgi yok yatin ara sor en yakin devlet veya ozele, yani bence hamilesin yarin yazarsin sonucu burdan :)

Ayrica özel hastahanede 1-2 saatte veriyorlar ucretler 20- 30 tl civari diye biliyorum devlette nasil bilgi yok yatin ara sor en yakin devlet veya ozele, yani bence hamilesin yarin yazarsin sonucu burdan :)

Ay inşallah canım yazın mutlaka yazarım gidebilirsem tabi

EVet kizlar bu sabah test yaptim cok silik bi cizgi cikti.oglene kan tahlili veririm.bir kurtaj bir saglikli gebelik bir de kimyasal gebeligim var.bakalim bunun kismeti ne olacak.ins saglikla buyur de herkesle beraber kucagimiza aliriz.

EVet kizlar bu sabah test yaptim cok silik bi cizgi cikti.oglene kan tahlili veririm.bir kurtaj bir saglikli gebelik bir de kimyasal gebeligim var.bakalim bunun kismeti ne olacak.ins saglikla buyur de herkesle beraber kucagimiza aliriz.
Allah yardımcın olsun inşallah. İnşallah sağ selamet kucaklarımıza alırız canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…