3 hafta önce idrar testi yaptırmıştım hiç bir şey çıkmadı demirim yüksek olduğu için koku yapıyormuş
Adını unuttum canım yaa m harfiyle başlıyodu.Canım erken gebelik testinin adı ne ben almıştım internetten ovulasyon testi yanında 15 tane erken gebelik testi hediye geldi ama bence erken gebelik testi değil ince ip gibi îdrara batırıyorsun normal gebelîk testinin içi gibi markasında loboquick ti
Çok canım sıkıldıAdını unuttum canım yaa m harfiyle başlıyodu.
Aa onu bilmiyordum canım erken yapmışsın 3 hafta önce
Yaa erken gebelik testi yaptım ve net bir negatif varbat 9 nisan. Galiba gelecek aya kaldı umutlarım.
Ah bu erkekler..benim eşimde ilk bebegime hamile kaldigimda testi gosterdim ve bilgisayarda oyun oynuyordu şuan şoktayim dedi ve oyuna devam ettibunlara 5 sene jojuk yalmican anca bilirler değerini ayrica benim ilk gebeliğimde çok silikti sonra ki gün kanda da cikinca emin oldu kocişim
Ayrica özel hastahanede 1-2 saatte veriyorlar ucretler 20- 30 tl civari diye biliyorum devlette nasil bilgi yok yatin ara sor en yakin devlet veya ozele, yani bence hamilesin yarin yazarsin sonucu burdan :)
EVet kizlar bu sabah test yaptim cok silik bi cizgi cikti.oglene kan tahlili veririm.bir kurtaj bir saglikli gebelik bir de kimyasal gebeligim var.bakalim bunun kismeti ne olacak.ins saglikla buyur de herkesle beraber kucagimiza aliriz.Yine yaklasan bir adet ve yine belirti aramalar:) aslinda cok da bi belirtim yokyok.sadece iliski esnasinda kasiklarim patlayacak gibi agridi.bidi.bi de bilmiyorum psikolojik mi ama gogsume igneler batiyo gibi sankisanki.gecen ay kimyasal gebelik yasadim.bir hafta sonra doktora gittim.doktorum yumurtaliklarin cok pasif dedi.muhtemelen bhcg hormonun yeni düşmeye başladığı icin cok aktif degil dedi.ama ben doktor kontolunden 1 hafta sonra yumurtladigimi hissettim.kasiklarim agridi ve o gun iliski oldu.acaba acaba:))hhadi bakalim bekle 1 hafta bekleyebilirsen:)
Allah yardımcın olsun inşallah. İnşallah sağ selamet kucaklarımıza alırız canım :)EVet kizlar bu sabah test yaptim cok silik bi cizgi cikti.oglene kan tahlili veririm.bir kurtaj bir saglikli gebelik bir de kimyasal gebeligim var.bakalim bunun kismeti ne olacak.ins saglikla buyur de herkesle beraber kucagimiza aliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?