Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Yeni hamilelere hayırlı olsun, inşallah sağ selamet tutunur bebekleriniz, sağ selamet kucaklarımıza alırız :), bende çok takıldım bu topiğe, sağolsun POWERHACK hiç yalnız bırakmadı sıcak dostluğu ile Allah onun evladını da kendisine bağışlasın.

EVet kizlar bu sabah test yaptim cok silik bi cizgi cikti.oglene kan tahlili veririm.bir kurtaj bir saglikli gebelik bir de kimyasal gebeligim var.bakalim bunun kismeti ne olacak.ins saglikla buyur de herkesle beraber kucagimiza aliriz.
Inşallah sağlıklı olur canım bende sabah verdim kan açılır açılmaz sağlık ocağı Öğlen internetten bakarsın dediler iyimiş bu sağlık ocağı

Inşallah sağlıklı olur canım bende sabah verdim kan açılır açılmaz sağlık ocağı Öğlen internetten bakarsın dediler iyimiş bu sağlık ocağı
BEnim doktorum bugun yokmus yarina gelecekmis.bilmiyorum beklemesem de kendim cebimden para verip mi yaptirsam.yoksa yarini mi beklesem bilemedim.50 lira bi de.

yumurtlama gününde ba şlayan ve hiç bitmeyen bel ağrısı kasık batmaları yeni yeni beyaz akıntı göğüslerdede hafif sızlama var
aynı benim belirtilerim, inşallah hakkında hayırlısı olur canım. benimde o ay hiç geçmedi bel ağrım, kasık sızım. sonucun belli mi canım hamilemisin, ben adetime iki gün kala çok silik pembe cizgi görmüştüm. :)

BEnim doktorum bugun yokmus yarina gelecekmis.bilmiyorum beklemesem de kendim cebimden para verip mi yaptirsam.yoksa yarini mi beklesem bilemedim.50 lira bi de.
Başka doktora yönlendiriyor o zaman canım o veriyor sana barkodu zaten biri yapmıyor Barkod veriyor gidiyorsun hemşeri kan alıyor

3 lü olanlardan boş olanlar 4 veya 6 gün önce yapıldı ama ortadakine dikkatli bakınca hayali bi çizgi varmış ben görmemişim :)

Sevdam sen baya tecrübelisin ben öğreneli 3 gün oldu çok kasık ağrım var sendede böyle mi olmuştu?

Sevdam sen baya tecrübelisin ben öğreneli 3 gün oldu çok kasık ağrım var sendede böyle mi olmuştu?
evet canım, benimde böyle olmuştu, ama o ay böyle bir hal vardı üzerimde sakindim ruhsal olarak demekki Allah hazırlıyor insanı, bende geçen diğer aylarda belirtilerle kafayı yemiştim , adete yakın tabiki kasık ağrısı olur ama, tek fark benim rahimimin iç kısmından geliyordu ağrı ve bel ağrısıda oluyordu :)

Y
Başka doktora yönlendiriyor o zaman canım o veriyor sana barkodu zaten biri yapmıyor Barkod veriyor gidiyorsun hemşeri kan alıyor
yo ben kendi kurum hekimimden bahsettim.neyse labaratuvara gittim tahlil istegini yarin getirsem olur mu dedim kabul ettiler.vverdim kani birazdan belli olur muhtemelen.bi degecen ay kimyasal gebelik yaşadığım da kasik agrim cok vardi battan iki uc gun once baslayan.bi de surekli bisey akacakmis gibi hisshissediyodum.bunda hic yok ins sagliklidir.

Bende merakla bekliyorum inşallah sağlıklı olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…