Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Amin kuzum inşallah Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin özledim seni nerelerdesin yahu arıyorum yoksun :)
boş bırakma bizi arayı soğutma kuzum ee nasılsın kuzumuz nasıl cinsiyet belli oldu mu benim o haftalarda % 70 kız demişlerdi

adet tarihim 13 nisan daha 7 gün var 32 günde bir adet oluyorum eğer varsa benimde 18 aralık gözüküyor ama sizler 28 günde bir adet oluyorsunuz heralde erken belli olmuş dün arkadaşımın adet günüydü sağlık ocağında test yaptırdı 0,0 çıktı onda yokmuş sende yaptır dedi ben de çok erken olduğunu söyledim ama onu kıramadım yaptırdım 0,3 çıktı biraz moralim bozuldu ama benim ovulasyon günü mart ayının 30 idi daha çıkmaz zannedersem bakalım beklicem adet gününe kadar

Canim 31 gün de bir oluyordum ama 4 gün kala öğrendim erken yumurtlama olmuşsa belli oluyor
sen genede regl kadar bekle bakalım inşallah pozitif sonuç alırsın

Masallah kuzum :) 2 gün sonra değer 2 ye katlanirsa güzel. Takip ettir bende yaşadım yerleşme lekelenmesini hayırlı olsun kuzum
çok teşekkür ederim şoktayım ınanamıyorum 2 kez kımyasal gecirdim inşallah buda oyle olmaz adete 3 yada 4 gun var tam bılemıyorum 30 32 gun arası oluyor 15 az mı beta hcg

yükselir inş. canım bende c.tesi baktığımda 7.5 du değer p.tesi 54.5 olmuştu doktorum tebrikler hamilesin dedi :)
Ama çok kasık ağrım var ve wcde canım acıyor bideee çoook amaa çoook uykum varrr kafamı koyduğum yerde uyuyorum.

çok teşekkür ederim şoktayım ınanamıyorum 2 kez kımyasal gecirdim inşallah buda oyle olmaz adete 3 yada 4 gun var tam bılemıyorum 30 32 gun arası oluyor 15 az mı beta hcg

Yeni yerleşmiş kuzu :)
inşallah olmaz bişi tatlım sen genede bol bol dinlen olur mu uzat bacaklarını bak keyfine sakinağır is fln kaldırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…