Yeni hamilelere hayırlı olsun, inşallah sağ selamet tutunur bebekleriniz, sağ selamet kucaklarımıza alırız :), bende çok takıldım bu topiğe, sağolsun POWERHACK hiç yalnız bırakmadı sıcak dostluğu ile Allah onun evladını da kendisine bağışlasın.
Ay bende sitesine giriyorum hata veriyor 11:30 dan beri Tırnak kalmadı
adet tarihim 13 nisan daha 7 gün var 32 günde bir adet oluyorum eğer varsa benimde 18 aralık gözüküyor ama sizler 28 günde bir adet oluyorsunuz heralde erken belli olmuş dün arkadaşımın adet günüydü sağlık ocağında test yaptırdı 0,0 çıktı onda yokmuş sende yaptır dedi ben de çok erken olduğunu söyledim ama onu kıramadım yaptırdım 0,3 çıktı biraz moralim bozuldu ama benim ovulasyon günü mart ayının 30 idi daha çıkmaz zannedersem bakalım beklicem adet gününe kadaraynı benim belirtilerim, inşallah hakkında hayırlısı olur canım. benimde o ay hiç geçmedi bel ağrım, kasık sızım. sonucun belli mi canım hamilemisin, ben adetime iki gün kala çok silik pembe cizgi görmüştüm. :)
selam sizin beklenen adet gününüz ne zamand bu ay
Kuzum sakin ol bu kadar stres yapma kendine lütfen.
Açılır elbet olmadı ara sonucu sor.
Ama hamissin sen ve değerin güzel dir emin ol
adet tarihim 13 nisan daha 7 gün var 32 günde bir adet oluyorum eğer varsa benimde 18 aralık gözüküyor ama sizler 28 günde bir adet oluyorsunuz heralde erken belli olmuş dün arkadaşımın adet günüydü sağlık ocağında test yaptırdı 0,0 çıktı onda yokmuş sende yaptır dedi ben de çok erken olduğunu söyledim ama onu kıramadım yaptırdım 0,3 çıktı biraz moralim bozuldu ama benim ovulasyon günü mart ayının 30 idi daha çıkmaz zannedersem bakalım beklicem adet gününe kadar
selam sizin beklenen adet gününüz ne zamand bu ay
Umarım canım benim stres yapmıyorumda tatlı bi heyecan var içimde kıpır kıpır
KIZLARRRR HAMİLEYİMMM C.TESİ YAŞADIGIM ŞEY YERLEŞME KANAMASIYMIŞ ADETE 3 GUN VAR BETA HCG 15 ÇIKMIŞ NASIL?
çok teşekkür ederim şoktayım ınanamıyorumMasallah kuzum :) 2 gün sonra değer 2 ye katlanirsa güzel. Takip ettir bende yaşadım yerleşme lekelenmesini hayırlı olsun kuzum
:) alınca haberi yaz ama merak ettim eminim pozitif te değeri merak ettim ben 60la öğrenmistm :)
Mutlaka yazarım canım site eror veriyor sürekli sabah kan verdikten 1 saat sonra Sonuç bekleniyor diyordu öğle arasına girdiklerinde kapandı sayfa açılmıyor
Mutlaka yazarım canım site eror veriyor sürekli sabah kan verdikten 1 saat sonra Sonuç bekleniyor diyordu öğle arasına girdiklerinde kapandı sayfa açılmıyor
çok teşekkür ederim şoktayım ınanamıyorum2 kez kımyasal gecirdim inşallah buda oyle olmaz adete 3 yada 4 gun var tam bılemıyorum 30 32 gun arası oluyor 15 az mı beta hcg
Yeni yerleşmiş kuzu :)
inşallah olmaz bişi tatlım sen genede bol bol dinlen olur mu uzat bacaklarını bak keyfine sakinağır is fln kaldırma
Uzak mi gittiğiniz yer gidip al kuzum ?
Çalışıyorum canımişten anca 7 8 gibi çıkarım
Ben koca koca market poşetleri taşımıştım Allah korumuş yavrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?