Çalışıyorum canımişten anca 7 8 gibi çıkarım
Anladım canım sağlık ocağında mi yaptırdın özel de mi ozeldeyse akşam alırsın ama sağlık ocagiysa kapanır ozaman akadar
canım arasana çok merak ettim bende
Sağlık Ocağında yaptırdım canım devlet hastanesine gönderiylar sonucu internetten Bakarsınız Demişti
ara sağlık ocağını izmitte otuyorsan ben gidip öğreneyim
sağolasın canım, tamam inşallah bırakmam, bizde aynı aşamalardan geçtik buradaki arkadaşların heyacanı merakını bir zamanlar bizde nasıl yaşamıştık, inşallah isteyen herkese tez zamanda hayırlısı ile nasip olur. :) bizimkinin cinsiyeti daha belli olmadı canım , cinsiyetini erkeğe benzetti bizim doktor ama net değil, :) 31 mart salı günü 13. haftanın içinde gittik bizde, çok şükür gelişimi güzel dedi.Amin kuzum inşallah Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin özledim seni nerelerdesin yahu arıyorum yoksun :)
boş bırakma bizi arayı soğutma kuzum ee nasılsın kuzumuz nasıl cinsiyet belli oldu mu benim o haftalarda % 70 kız demişlerdi
Gölcük'te oturuyorum canım necati çelik devlet Hastanesinde
sağolasın canım, tamam inşallah bırakmam, bizde aynı aşamalardan geçtik buradaki arkadaşların heyacanı merakını bir zamanlar bizde nasıl yaşamıştık, inşallah isteyen herkese tez zamanda hayırlısı ile nasip olur. :) bizimkinin cinsiyeti daha belli olmadı canım , cinsiyetini erkeğe benzetti bizim doktor ama net değil, :) 31 mart salı günü 13. haftanın içinde gittik bizde, çok şükür gelişimi güzel dedi.
avatardaki foto senin göbeğin mi canım, Allah nazardan saklasın bebeğin ne çok büyümüş, benimde acilen pantalon almam lazım bu sıra artık sığamaz oldum zaten bol giyinirdim ama nafile kurtarmayacak beniMasallah kuzumuza :)
ikili test yaptırdın mi?
aynen canım ya hatırlıyorum da ne çabuk geçti zaman dimi kaldı dogumuma 4 ay :)
17.15 cikti.doktorum baslangic icin iyi bir deger persembe tekrarla kontrol edelim ddedi.hadi bakalim gelsin persembeletr)Ay bende sitesine giriyorum hata veriyor 11:30 dan beri Tırnak kalmadı
Canim benim gobisim oavatardaki foto senin göbeğin mi canım, Allah nazardan saklasın bebeğin ne çok büyümüş, benimde acilen pantalon almam lazım bu sıra artık sığamaz oldum zaten bol giyinirdim ama nafile kurtarmayacak benibenim sanki daha çok muş gibi zaman, ikili testi yaptırdım çok şükür, inşallah bi sorun yoktur, ikil test bahane bebeği görmek şahane, :) biraz sonra profilime benim bebeğin geçen haftaki fotolarını yükleyeceğim, bi bakarmısın vaktin olursa, cinsiyet yorumunu bekliyorum.
17.15 cikti.doktorum baslangic icin iyi bir deger persembe tekrarla kontrol edelim ddedi.hadi bakalim gelsin persembeletr)
Canım tebrikler. Rabbim korusun sizi. Merak ettiM değerin sıfır çıktığı günlerde hcg test yapmış miydin. Şimdi yaptın mi.yoo değilim
canım evet bak o cok önemli yerleşme kanaması oldugu gun beta hcg sıfır çıktı 4.4.2015 beta sıfır 7.4.2015 beta hcg 14.50Canım tebrikler. Rabbim korusun sizi. Merak ettiM değerin sıfır çıktığı günlerde hcg test yapmış miydin. Şimdi yaptın mi.
Kan testini demiyorum da Onu çok anlayamıyorum da hiç denemedim . Tek çizgi silik çizgi gördünüz mü kaset testler de falancanım evet bak o cok önemli yerleşme kanaması oldugu gun beta hcg sıfır çıktı 4.4.2015 beta sıfır 7.4.2015 beta hcg 14.50
yok ben idrar testı yapmadım degerım çok dusuk idrar testınde çıkmaz sanırımKan testini demiyorum da Onu çok anlayamıyorum da hiç denemedim . Tek çizgi silik çizgi gördünüz mü kaset testler de falan
aaaa şaka yapmıştım bildiğin aynı şehirde çıktık :)
Kizlar muhtemel yumurtladigim tarihten itibaren 11.gunum bugun.27 martta yumurtladigimi hissettim ve iliski oldu.sizce 11 gun icin deger dusuk mu.gecen sefer kimyasal gebelik gecirdigimde adetimi 2 gun gecince yaptirmistim 48 cikmisti.biraz dusuk gibi geldi 17 bana .adetime yaklasik 3 gun var gibi.Hayirli olsun kuzum hadi bakalım
4 gün sonra Olctur değer baya yüksek çıkar.Kizlar muhtemel yumurtladigim tarihten itibaren 11.gunum bugun.27 martta yumurtladigimi hissettim ve iliski oldu.sizce 11 gun icin deger dusuk mu.gecen sefer kimyasal gebelik gecirdigimde adetimi 2 gun gecince yaptirmistim 48 cikmisti.biraz dusuk gibi geldi 17 bana .adetime yaklasik 3 gun var gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?