Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

sağolasın canım, tamam inşallah bırakmam, bizde aynı aşamalardan geçtik buradaki arkadaşların heyacanı merakını bir zamanlar bizde nasıl yaşamıştık, inşallah isteyen herkese tez zamanda hayırlısı ile nasip olur. :) bizimkinin cinsiyeti daha belli olmadı canım , cinsiyetini erkeğe benzetti bizim doktor ama net değil, :) 31 mart salı günü 13. haftanın içinde gittik bizde, çok şükür gelişimi güzel dedi.

Masallah kuzumuza :)
ikili test yaptırdın mi?
aynen canım ya hatırlıyorum da ne çabuk geçti zaman dimi kaldı dogumuma 4 ay :)

Masallah kuzumuza :)
ikili test yaptırdın mi?
aynen canım ya hatırlıyorum da ne çabuk geçti zaman dimi kaldı dogumuma 4 ay :)
avatardaki foto senin göbeğin mi canım, Allah nazardan saklasın bebeğin ne çok büyümüş, benimde acilen pantalon almam lazım bu sıra artık sığamaz oldum zaten bol giyinirdim ama nafile kurtarmayacak beni benim sanki daha çok muş gibi zaman, ikili testi yaptırdım çok şükür, inşallah bi sorun yoktur, ikil test bahane bebeği görmek şahane, :) biraz sonra profilime benim bebeğin geçen haftaki fotolarını yükleyeceğim, bi bakarmısın vaktin olursa, cinsiyet yorumunu bekliyorum.

Canim benim gobisim o
28 cm 478 gr dik 2 nisan da
canım ben pek anlamam cinsiyet tahmininden felan
ama dolaş formda vardı sanki öğle sayfa

Canım tebrikler. Rabbim korusun sizi. Merak ettiM değerin sıfır çıktığı günlerde hcg test yapmış miydin. Şimdi yaptın mi.
canım evet bak o cok önemli yerleşme kanaması oldugu gun beta hcg sıfır çıktı 4.4.2015 beta sıfır 7.4.2015 beta hcg 14.50

canım evet bak o cok önemli yerleşme kanaması oldugu gun beta hcg sıfır çıktı 4.4.2015 beta sıfır 7.4.2015 beta hcg 14.50
Kan testini demiyorum da Onu çok anlayamıyorum da hiç denemedim . Tek çizgi silik çizgi gördünüz mü kaset testler de falan

Hayirli olsun kuzum hadi bakalım
Kizlar muhtemel yumurtladigim tarihten itibaren 11.gunum bugun.27 martta yumurtladigimi hissettim ve iliski oldu.sizce 11 gun icin deger dusuk mu.gecen sefer kimyasal gebelik gecirdigimde adetimi 2 gun gecince yaptirmistim 48 cikmisti.biraz dusuk gibi geldi 17 bana .adetime yaklasik 3 gun var gibi.

4 gün sonra Olctur değer baya yüksek çıkar.
Kafana takma daha yeni canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…